Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Furulyás · Újonc (4 hozzászólás) · 2019. augusztus 13. 22:06

Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot, gondoltam megosztok pár tapasztalatot! 

Pati: ahogy sokan írták már jó tapasztalatukat vele kapcsolatba, én is csak megerősíteni tudom. Illatosan, csini ruhába fogadott mindig, kedves, aranyos lehet vele beszélgetni is.

Orsyka(az apróból): Ő olyan szerényke típus, hatalmas és szép cicikkel, franciája kellemes, nagyon szűk odalent, viszont elég passzív, ennek ellenére ajánlott, többször voltam nála.

Amira38: Erősen kerülendő! 1 órára mentem, *** moderálva ***, cserébe kb fél óra múlva szólt hogy lejárt az idő! Szinte semmit nem szabad, sőt még el is takarja a látnivalót. Nem akartam elhinni. Mindezek mellett a szülés nyomai se valami guszták, aktus közbe olyan mint egy fadarab.

Dóri22: Tüneményes a hölgy, bomba teste van, szép minden porcikája. Nem mellesleg Ő a legszűkebb akivel eddig voltam, nagyon élveztem, és elhitette hogy ő is élvezi.

*** moderálva ***

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 11. 14:12

Lilike 26,hirdet,hírdet, de tegnap is és mai is ki van kapcsolva a telefonja egész nap! Igy nehéz lesz meglátogatni... 

Smash · Újonc (22 hozzászólás) · 2019. augusztus 10. 17:04

Én még megemlíteném Mercy(23)-t is. Fiatal, csinos (legalábbis a ékonyv lányok kedvelőinek), a fotók teljesen valóságosak, semmi plusz, se korban, se kilóban. Ja, és arcképpel hirdet (nekem ez fontos szempont). Jó a szolgáltatása és a hozzáállása a vendéghez. Szóval ő is ajánlható! 

Ramiii · Újonc (15 hozzászólás) · 2019. augusztus 10. 00:55

Newbie_nyh köszönöm 😘😘

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 23:13

Jajj. szégyelem magam, de a pluszos összeállítás során kimaradt Ramika :) Szóval 5 hölgyet merek ajánlani, az előző négyet + Rami (22)-t. :)

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 22:18

Én nem tudom, mi van most itt, vagy nagyon uborkaszezon, vagy gőzöm sincs.. Tele vagyunk asap golddiggerekkel.

Jöjjön hát némi helyi helyzetjelentés.

Roxi 30: Haat, ha épp fogorvos vagy, és lebarterezed vele a mutatványt, akkor ajánlom. 
Megjelent a régi Amanda is a színen, természetesen új néven + 10 kilóval gazdagabban.

Azért volt ám vidámság is:
Léna 26: A múlt héten járt erre: Na ő viszont szupercuki. Intelligens, korrekt és nem utolsó sorban bombázó. Még jár majd erre. :)
Málna 28: Ő szintén favorit. Barátnőfíling, jófejség 100-as, a többi már jön az előzőekből. Még jön majd vissza. 

Sajnos a jelenlegi felhozatal zömében ezt a színvonalat képviseli:
fiatallány várja hívásod . Ha egykis kikapcsolodásra, gyöngétségre vagy akar egykis erotira vágysz keress bizalommal . mindenre nyitott vagyok . minden kedves úriembert várok szolidkis lakásomon . ha meg tetszettek a képeim nincs más hátra csak hívj és már egyeztetünk is . 

Haat kicsilány, akármennyire is meg tetszettek a képeid, én nem foglak felhívni. Ez a 'terület' feltételez némi igényességet, amit mondjuk első körben, első benyomásként a hirdetés szövegéből simán levesz az ember. 

Szóval jelen felállás szerint a 35 év alatti korosztályból összesen 4 hölgyet merek ajánlani: Pati (33), Lola (25), Ivett (31), Zara (28). 

Nyilván (egyelőre :D) nem volt meg mindenki az oldalon, de igyekszem. :D 

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 18:18

Jó hogy be írtam a fórumra  a két fiatal lányt az Odett és a Lyan, két forumozó társam is meglátogatta, rám is irtak, hogy azért annyira ne siessek hozzájuk :) Ha úgy alakul vissza segítem mindkét fórumozós társamnak, az infokat :) 

Droberto · Újonc (31 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 15:25

Nem látom most a hirdetését, Szandra 23 hosszú barna hajú lány arccal hirdet

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 12:31

Az már több mint egy hete nem is hirdet, nem tudni semmit róla....  :( Lehet kiment világot látni... 🤔🤔🙂

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 11:37

Adélkát kifelejtetted!!

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 10:49

Lyna20, Odett18 fel, leveszitek a hirdetést ugy, hogy lehet, rátok tervezni az időpontot a vendégnek?? Bizonytalan az egész, pedig tegnap este 9 kor nyiregyen voltam le is tudtam volna tesztelni mindkettőt... De igy?? Hol hirdettek, hol nem? 🤔🤔😣  igy nehéz lesz az időpont eggyeztetés....! 

picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2019. augusztus 09. 10:22

Melyik Szandráról van szó?

Droberto · Újonc (31 hozzászólás) · 2019. augusztus 07. 14:08

Sziasztok!

Ha nem csal a szemem, akkor Szandra az a leányzó, aki pár éve Angelin néven kezdte a pályát. Én akkor vegyes élményekkel gazdagodtam, igaz akkor csak kocsiba lehetett, és azóta sokat változhatott a hozzáállás. A lány tényleg fiatal a kor stimmel és jól is néz ki.

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 07. 12:40

Azt mondja van lakás is, mert a hirdetésbe azt olvastam a szeretem rovatba hogy autoba, de lakásba válallhatobb, sajna ma nem érek rá, lemüszakiztattni... :(

komlor · Újonc (6 hozzászólás) · 2019. augusztus 07. 12:21

Odett 18 engem is érdekelne! Ha senkinek nincs infója, akkor lehet én vállalkozok egy vakrepülésre

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 07. 12:05

Beszéltem délelőtt az Odett 18 - al"  Képen kis aranyos, teloba kis fiatal hang, először várnom kellett kicsit mert félve szólt bele a telefonba, nem mondott rossz étlapot, simán válallható, viszont várok egy kicsit hátha valaki tud róla infot adni, ne menjek bele esetleg egy vakrepülésbe.... :)  Hátha valakinek már van vele tapasztalata és megossza velünk.... 

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 05. 17:40

Nelli 23 : Én voltam a második vedége talán megérkezése után :) Egyeztetés könnyen ment, hangja teloba kedves, amikor megérkeztem ajtónyitáskor az a lány fogadott aki a hirdetésébe szerepel! Mivel arcal hirdet igy mindenki eldöntheti bejön - e neki arcra, nekem tetszett a látvány! Zuhanyzás felajanlotta, el is fogadtam, fürdőszoba kicsi de tiszta volt! Persze, hogy natur franciával kezdtünk, és bevallom kicsit meg kellett neki dolgoznia, hogy harcra kész legyek, de el kezdte maszirozni a "Főnököt" mondta is, a nevét milyen masszázs de én ezen a masszázs vonalon gyenge vagyok, de valamit jól csinált mert két perc és már harcra kész voltam!  Lovaglást nem probáltam ki (pedig jo lett volna) viszont hátulrol támadva egész szép látvány tárult elém, semmi nyafogás nem volt részéről, egyszer szólt hogy az ágy kicsit recseg ami zavarja és kitalált egy másik pózt, hogy ezt elkerüljük ezt a recsegő hangot, bevallom igy még jobb volt ebbe a pózba! Végén mondtam szeretném franciával befejezni ha lehet, mondta, hogy persze amit szeretnél, én vagyok a vendégekért nem a vendég értem :) Összeségében nem bántam meg, hogy leteszteltem, a végén mondtam, hogy bemutattná - e a barátnőjét Dia 26, ha jol rémlik a neve, szólt a hölgynek, bemutatta el is gondolkodtam amikor megláttam, hogy hmm... simán kipróbálnám most egyből.. de el is hesegettem a gondolatot, mert azért annyira nem vagyok "nagy kan", hogy egymás után két huszonéves csajt beválalljak 😊 de lehet, hogy ami késik nem mullik.. 😉

zsozs36 · Újonc (17 hozzászólás) · 2019. augusztus 03. 22:25

Zara28 a király!

staffi · Őstag (1106 hozzászólás) · 2019. augusztus 03. 01:03

A tegnapi nap két hírdetőt is kinéztem magamnak de eggyiket sem értem el :( A harmadik hölgynek viszont hiába vártam napokig hogy "vissza csörizzen" néma a telefonom 😊 Na gondoltam akkor kicsit nosztalgiázok nagyon régen három alkalommal is meglátogattam a Zara28 hirdetőt gondoltam ha elérem akkor meglátogatom újra. Negyedik alkalomra sikerült vele beszélnem időpont eggyeztetés simán ment :) A hely nekem új volt, de minden simán ment a bejutásnál! Végre, végre egy hölgy  aki nem fehérneműbe fogadott, olyan unalmas már nekem, hogy mindig fehérnemű.... :( Régebben is volt rá példa, hogy megkértem a hölgyet, hogy olyanba fogadjon : farmernadrág, poló, olyanba amibe az utcára is kimegy :) Aki volt régebben a kezdet kezdetén még a Zaránál az tudja kicsit "vad volt és távolságtarto" most kedves volt nagyon, mellei még mindig nagyon szépek, lefeküdt mellém az ágyra a melleit az arcomhoz érintette, simogattam csókolgattam, semmi olyan reakcio, hogy "jajj a mellemre vigyázz" Volt pár olyan alkalom lányoknál, ahol hozzá se nagyon lehetett érni, itt nyugodtan finoman simogattam, csokolgattam! Összeségébe egy fél órát voltam nálla, és jól éreztem magam, megbeszéltük a végén, hogy ha legközelebb megyek akkor ha időnk engedi egy orát maradok! Ugy terveztem, hogy utánna meglátogatom a hobby csajom de a pasija bekavart igy nem kockáztattam, elmaradt a titkos randi és igy elindultam haza az esőbe :) Volt itt nem rég egy Leyla19 hirdető, azt bánom, hogy kihagytam :(.. Hátha elérhető lesz egyszer újra... 

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2019. július 31. 15:22

Köszönöm a  tippet, már írom is a bakancslistára. :)

Téma indítva: 2010.02.25., 17668 hozzászólás összesen