Tegnap esti kalandom: Nelli 23 :)
Jól ismert lakásban rendel, két másik kedvencem is ebben a lakásban dolgozik ha éppen erre járnak, úgy érzem ha ide kell menni csak jó dolgok várnak! :)
Telefonon kerestem, szerencsére elsőre sikerült elérnem, két órával később már nála is voltam.
Nem árul zsákba macskát, arccal hirdet!
Egy szép arcú, jó alakú, fiatal lány fogadott.
Tusolás után a szobában várt szexi fehérneműben, amitől kérésére segítettem megszabadulni! :)
Gyönyörű látvány volt ahogy ott feküdt meztelelenül az ágyon, elé térdeltem és már bele is kezdett egy hihetetlen franciába.
Nagyon jól csinálja, egyik kezemmel a tarkójánál fogva finoman magamra húztam amit nagyol jól fogadott és mélytorkosan "hálált" meg :) másik kezemmel addig lent simogattam!
Majd csere következett és én kényeztettem odalent, amit észrevehetően nagyon élvezett, még rendesen magába húzta a fejemet jelezvén, hogy erősebben is szeretné, eleget tettem a kérésének és emeltem a tempón! :)
Amikor már kellőképpen feltüzeltük egymást, gumit húzott és szemből estünk egymásnak! Itt sem volt passzív úgy ficánkolt alattam mint egy halacska :) még rendesen húzott magába, látszott rajta hogy élvezi is amit csinál!
Nem is kellett sok és egy hatalmasat élveztem, ilyen jó szexben is ritkán van része az embernek!
Nagyon ajánlott a hölgy azoknak akik unják már a " szalagmunkát" :)
Remélem még jár majd erre, mert én törzsvendége leszek az tuti! ;)