Kira(21):
Aki az apróban is hírdet. Megtetszettek a fényképei, illetve az a pár hozzászólás ami róla szólt. Tegnap hivtam, másodjára felvette, ma délelőtt megerősítettem, a délutáni időpontot. A telefonben kedves, normális volt, elmondta a lehetőségeket és a paramétereket. Egy órás programot választottam. A helyszín Árok str., a körülmények, a babaszoba, a fürdő megfelelő, mondjuk a törölköző lehetne nagyobb és újabb is! A szobában francia ágy, fotel, ahová a ruhám raktam, és egy u.a. nagy tévé, ami lehalkítva be volt kapcsolva. Kira teszett, azért is maradtam, van ahonnan egyből kifordulok. Csinos, friss, fiatal, a fényképek nem hazudnak. Az arca is kedves. A bőre, a lába és a feneke gyönyörű, a cicik picik, de nem gond, meg látszik is a fényképeken.
Megkérdezte meddig maradok, kicsit csodálkoztam, fél óra, óra? Jó, gondoltam, akkor fél óra és ha jól érzem magam, akkor egy óra. Fél óra előre kipipálva. Elmentem zuhanyozni, viszza a szobába, helyezkedjek kényelembe. Ok, a u.a. tévé bekapcsolva, idegesít, nem szólok. Semmi ismerkedés, semmi simi-simi egyből a közepébe. Natúr franciska, jól abszolválja, valamennyire írányítható is, jól csinálja, külőnösen mikor nyolcasokat ír le a fejecskéje. Közben előttem hasal, nagyon szép a bőre, gyönyörű a feneke és a lábacskája. Elvagyunk egy darbig. Mikor Ő úgy gondolja nyúl a gumiért, kicsit próbálok közeledni hozzá, ciciket puszilgatom. De, úgy érzem ennyi, nem erőltetem tovább. Kérdezi hogyan, gugolj bele, mint a végén kiderült nem a kedvence. Próbálom lassítani, teszik amit látok és érzek, a határon vagyok. Végül, nem is olyan sokára megadom magam. Hagy lenyugodni, letörölget, majd ad nekem is törlökendöt.
Fekszem az ágyon, kimegy, a szomszéd szomszéd szobából felhangosítja a u.a. tévét, mellém fekszik, nézzük az idióta mónika-balázs-mittudomén showt, amibe idióta emberek veszekednek, próbálok lőni egy pár idióta poént és rácsodálkozást. Lehet, ha egy kicsit erőlködöm másképp is lehetne (u.a., kiba...tévé), de nincs hozzá kedvem, talán nem nekem kellene. Aztán gondolom tévét otthon is nézhetek, ráadásul ingyen. Mennyim az idő? 24, ja akkor én megyek. Zuhanyzás, öltözés, búcsuzás, tipli. Búcsuzásnál megölel, két puszi, Szép napot. Én meg lefelé menet gondolkodom, hogy akár a folytatás is, mennyivel jobb lehetett volna! De, még is van valami ebben a lányban! Lehetőségek adottak: Délután 5-re már elfáradt, én nem voltam igazán szimpatikus, és ahhoz még nem elég profi, hogy elhitetse velem, vagy nem voltam elég rámenős. Nem tudom, de lehet, hogy még, majd újra megpróbálom!