Na, álljunk meg egy pillanatra!
Azt mondod, a mostani (bár már nem látom a hirdetését) Lora25 az a korábbi Lora19? Mert én nem hiszem...
Tibet? Tudnál segíteni? Te írtál beszit Lora19-ről...
Már csak azért kérdezem, mert én is elmentem a korábbi Lora19-hez, de szerintem a Lora25-ös csaj nem ugyanaz...
Hogy építő is legyen a hozzászólásom, röviden, leírnám az akkori Lora19-cel töltött kalandom, mert az utóbbi évek legjobban sikerültje volt:
Nos, ahogyan azt illik, Tibeti beszámolója után kedvet kaptam Lora19-re. Telefon, egyeztetés, minden oké.
Érkezés a célhoz, kaputelefon, kopogás és már bent is vagyok.
Igenám, de a Lora19 külsőre nem volt éppen a legtökéletesebb. Illetve, pontosítanom kell, a csaj mindenben megfelelt a képeknek, persze a legjobb szögekből, 8/10-et adtam is volna neki, ami azért nem egy rossz értékelés. Azonban, ami az ő bájait eltompította, az egy másik csaj volt, aki a bejárati ajtó mellett fésülködött. Naná, hogy rákérdeztem a hármasra, amire igent is feleltek.
A zuhany közben Lora rám kérdezett, "Jössz már, fiú?", ami nekem nagyon vicces volt, kicsit olyan "Macskajaj"-os fílingje lett az egésznek (NEM C-VITAMONOS PÁROS), úgyhogy onnantól én voltam "fiú", ők meg "lány".
No, de a lényeg, a másik csaj (elvileg nővére Lorának, amit én nem hiszek, de felőlem akár az is lehet) is hírdetett, de nem vagyok biztos a nevében, talán "Sheron" néven futott, nagyot alakított. Még egyszer leszögezném, hogy Lora19 jó csaj, igaz, amit írt róla Tibeti, de a "nővérke" mellett nem tudott kibontakozni nálam. Komolyan mondom, nagyon jót d.gtunk, Lora csak statiszta szerepet kapott szinte.
A végén szépen lefeküdtek elém, én pedig föléjük állva kentem őket össze (bár nem minden találatomnak örültek, de nagyon jófejek voltak).
Összességében az utóbbi évek legjobb kalandját éltem át velük. Így érthető, ha ismét megkérdem: Tuti, hogy a Lora25 a korábbi Lora19? Mert akkor a "nővérke" is itt lehetne igazán!