Most végre sikerül a szerkesztőségnek is megfelelő prezentációt tálalnom! Ez egy komoly achievement, tekintve, hogy a hozzászólásaim jelentős része fennakad a mesterséges intelligencia szűrőjén.
Gaby 28: A diszpécser hangját már egyből felismertem egyeztetéskor, szóval elméletben már rongyoltam is az aarok streetre, de egy korábbi hozzászólás + callcenteres menyecske instrukciói alapján a francz se tudja, hogy milyen körút felé kellett mennem..
Szóval pont ott van a csaj, ahol épp tegnap még nem tudtam, csak sejtettem, hogy hol van (kedves Szerkesztőség: Itt kérném némi segítségüket, elmondanák, hogy milyen bikkfangos módon kellene körülírnom a *** (most hadartam kicsit) körutat ??)
Noh, a lényeg, aki nem akar tovább olvasni: 10/10.
Nos - Gaby olyan magas szinten abszolválta a barátnő fílinget, hogy csak azért nem Danielláztam le, mert szőke haja van. Full vadító smár + kérés nélkül rákérezkedik a számra. A színészettől sem kell félned, te nem fogod észrevenni. ;) Simán maradtam volna még órára, de kurva meleg volt, szóval van, amit őszre hagyok. :)
Az viszont baromi cuki volt, hogy Dóra meg Lisa pihegtek egymáson (hmm. hogy is mondjam, Lisa nem túlöltözve :) ) a szomszéd szobában - ha lett volna helyben bankomat, vittem volna mindet. :)
A légyeg: Amennyire nem értek egyet az istálló üzletpolitikájával, be kell valljam, itt van az egyik legjobb szolgáltatás.