Ez most városok fóruma vagy Mónika show?
Off: mindenkinek van szar napja, mindennek ellenére próbál maximumot nyújtani. Elég lesz már a f**zkalap hozzáállásból.
Én ha meglátogatok egy lányt és nem azt kapom, amire számítok, mindent eldönt a hölgy hozzáállása. Általában adok második esélyt, igaz nem is szoktam mellélőni, és az esetek túlnyomó többségében nem bánom meg. Ramival ilyen még nem fordult elő. Alízt (19) minden negatívum ellenére meglátogattam és olyan kellemeset csalódtam, amennyire csak ritkán szoktam, pedig én inkább olyan ajtó nyit, nem valós, 180fok és neverseeyouagain típus vagyok.
Egyébként nagyon sokat jelent a vendég. Gyaníthatóan akármennyire is azt csinálja a hölgy, amit, és akármennyire ki van fizetve neki a rózsa, a vendég is adhatna magára. Engem is taszítana az ázottkutya szagú szőr Lancelot. Főleg egy kis piacos pacsulival megspékelve... Ez erős túlzás, de mindenesetre, ha azt hiszed igényes vagy az még nem jelenti azt, hogy valóban így is van. A szolgáltató nem tulajdon. Nyugodtan mondhatja azt az ajtóban, hogy bocsi, de nem.
Elnézéseteket kérem a kifakadásért, de undorítónak tartom, hogy a vendég azt hiszi, hogy ő bizony egy hibátlan bimbózó rózsaszál...
On:
Rami erősen ajánlott lány, annyi volt a pro és kontra, hogy gondoltam próba cseresznye. Kedves és értelmes is, utóbbi igazán ritka és imponáló tulajdonság. A testalkata nekem nagyon bejött. Nem egy fadarab csaj, azt meg kell hagyni. Én biztos rendszeres látogatója leszek. Rózsák száma nem jelentősen kiugró. Átlagosnak mondanám.
Kis info: Erika a Víz utcáról a vasúthoz költözött, ott még nem voltam nála de az egyik legfinomabb franciát nyújtja Nyíregyházán.
Bea (26): újra rendel, bár mostanában nem voltam itthon, de amint megláttam lecsaptam rá. Pár hete lekéstem róla.
Szintén ajánlott, igencsak ért a szakmához :)
Amikor a szemedbe néz francia közben az mindent visz.
Nekem bejött.
Célpont: Disney Pedra(25). Valakinek esetleg info róla?