Kloé 29 -+ kár, hogy ma estig volt csak...
Ez az az eset, amikor az ember olvas egy hozzászólást, aztán nem megy el egy nőhőz. A sporoni fórumban volt csak róla egy értékelés, ami eléggé negatívra sikeredett. Ott még Kloé 28 név alatt kerül értékelésre. előjáróban annyit, hogy én teljesen mást tapasztaltam.
Egyeztetés: eléggé elfoglalt, de viszonylag könnyen sikerült időpontot egyeztetni előre. Ott történt egy kis csúszás, de én is előre jeleztem, ha úgy alakul belefér nálam. Én ezt nem problémaként fogom fel.
Helyszín: a víztoronyhoz közel eső kéjlak. Már jártam itt, de mintha kis felújításra került volna azóta. Olyan lepukkannak tünt egy kicsit kb. fél éve, amikor ott jártam.
Külső: mondanám, hogy vannak eltérések a képek és a valóság között, de nem teszem, mivel korrekten retusált és nem retusált képek is vannak. Tény, hogy a retusált képek és a valóság között fel lehet fedezni különbséget, de a valóság inkább kissé, mint nagyon eltérne. A lényeg, hogy egy csinos lány fogadott, gyönyörű arccal, a képeken is látható káprázatos mellekkel.
Előadás: mint megszoktátok, én nem részletezem ezt többségében. Most sem fogom :) Profi előadás, izgalomkeltő, de nem zavaró rájátszás. Sajnos csak félidőre volt ideje, de úgy gondolom, hogy a mostani jónak számító alkalom még fokozható. Beszédes, hamar feloldódik az ember fia. Olyan természetesen megtörtént minden,.
Csokrok: az árok utcaihoz képest is több, de ha beleveszem, hogy itt több van az alapban, akkor már nincs is különbség, annak aki egyébként extrákat is megfizet.
Következtetés: ha megint erre fog járni, akkor feltétlenül meglátogatom. Remélem, hogy hagytok nekem is időt majd :) Ezzel szerintem mindent elmondtam.
üdv és derűs napokat