Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. május 26. 15:34

Db-ben: Alexa-Nilly páros - igaz most nincs fent a közös hírdetésük, de Alexa29-t megkérdezheted. Ők egymásnak is szívesen szereznek örömet, de tudtommal az extra rózsa...

üdv és derűs napokat

misitibi · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. május 26. 09:08

Hali!

Látom új vagy. Van jobb oldalon egy kereső. Beírod a "kereső kulcsszóra" rovatba hogy Zsuzsa, és kidobja az eddigi beszámolókat róla. Jó olvasgatást :-)

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 26. 07:32

Ha tudok segítek máskor is :)

Apollocreed · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. május 26. 00:42

Hali

Valakinek esetleg van infója Adlin(23)-ról? Fórum keresőbe a neve nem dobott ki találatot. 

adamok · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 25. 10:54

zsuzs37 ről valaki infó??

fuvaros · Újonc (55 hozzászólás) · 2016. május 25. 09:32

Margó33!

Telefonbeszélgetésben a kérdéseimre lassan válaszolt.

Érkezés Árpádra.Ajtóban egy baromi magas nő(szerintem több,mint 176cm)szexi ruha kedves,beszédes.

Rózsák átlagosak.

NF nincs,BF nincs csak átlagos szex van.Számomra kicsi csalódás mert,ha f*zetek akkor többet várok és ezért az értékelésem az,hogy egynek elmenet.

Nekem felejtős.Aki kedveli a magas nőket ajánlott de aki nem szereti és alacsony az törpének fogja magát érezni,még fekve is.

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 25. 05:52

Igen, érdemes infot kérni néha mert nem  " jótékonysági egylet " az ember,hogy nulla szolgáltatásért a néha nehezen megkeresett zsetont oda adja feleslegesen !

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 24. 17:21

Ez igy van, tőled kaptam az infot ,hogy nyugodtan mehetek  Cindyhez is és a Glóriához is mert megbízható csajok :) de mivel te benned is MILFHUNTER megbízható embert ismertem meg igy azért mertem tovább adni az infot a  " haveroknak " :D igazat mondtál mindenbe :) köszönöm ! Eggyel megyek neked ! :D

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2016. május 24. 16:26

én megmondtam :)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. május 24. 14:25

Ha meg nem itt, akkor a szomszédban lesz, elérhető közelségben ;)

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 24. 13:30

Amit írtam neked róla privátba szinte minden ugy van ugy látom, mert az írásodból erre gondolok :) Tibeti : Előzés?? :) maradjon titok ,minden kártyalapomat azért én sem  játszok ki :) de sok embernek irtam privátba infot a CINDYRŐL ha csak a fele elmegy és meglátogatja a jövőhéten is itt lesz még tuti :)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2016. május 24. 13:20

Cindy 28 (már régen kinéztem magamnak, hogy ha az ország másik végén járok, akkor meglátogatom. Biztos nem tudta kivárni, azért jött ő ide :) .)

(idő jiányában most nem leszek olyan részletes)

Alkat: a képeken lévő hölgy nyit ajtót. Képeken soványabb, mint élőben, de egyáltalán nincs akkora torzítás, mint egyes esetekben tapasztalni.

Lakás: víztorony közelében. Megfelelő, voltam jobban, és rosszabban is.

Hozzáállás: keresi a vendég kedvét. Érkezéskor, távozáskor lehetséges, hogy telefonál, de engem ez nem szokott zavarni - a müsor közben viszont bent sincs a telefon, illetve én órát sem láttam. Sőt, szerintem 10-15 perccel tovább is voltam, mint a megbeszélt 1 óra. BF van.

Előadás: normál dolgok, de az beleéléssel. a csók sem olyan szájra puszi, haenm nyelves, beleélős. aki arra jétszik, hogy ő is befusson, akkor nem a 69-t ajánlom, hanem amikor csak te futtatod őt. Fordítottan is jól csinálja. A.tus közben is élvezi - ha csak látszat, akkor viszont elég jó színész, mert valóságosnak tünik.

Rózsa: legyen vér a p.cátokban és kérdezzétek meg őt telefonban, biztos nem fogja leharapni közben :). Nyíregyi átlaghoz képest egy kicsit több, de én ezen nem szoktam rágodni.

Összkép: teljesen megérte. Úgy is most jön az eső, így strand helyett irány Cindy -hez. Egy szóval ajánlom. Héten itt lesz.

üdv és derűs napokat (aki elmegy hozzá, annak jó . . . -t kivánok :) )

Staffi: fogadjunk, hogy reggel te előztél be.

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 24. 13:18

Hmm..... ezen kicsit meglepődtem most! Én anno még az Árkon voltam nálla akkor minden rendbe volt, minden területen vele......

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 23. 12:57

Sikerült beszélnem vele telon a Cindyvel! Nagyon kedves volt a telefonba , elmondta a lehetőségeket ami szerintem kedvezőek ,mondtam neki mindenképpen meglátogatom ! :) a Glóriával van egy helyen ;)

compaq · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 23. 12:55

Nem rendelkezem nagy,vastag szerszámmal.Azért éreklődnék,ha van valakinek tapasztalata olyan csajokról akinek szűk puncija van.Ne minősítsük már egymást ha lehet.

misitibi · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. május 23. 11:19

Tibeti!

Teljesen egyetértek!

Nem is értem, hogy nekünk, akiknek ugy egyébként "össze kellene tartani", infókat megosztani, hogy ne érjen csalódás senkit, míért vannak olyan fórumozók, akik a másik makktársat "lefalusiazzák" meg "leamatőrizik". Tág vagy sem, barna vagy szőke, huszonéves vagy MILF.. mindenkinek más az ízlése. Az igazi infók azok, hogy nyafog vagy sem, mennyire teszi a dolgát (már ha f*zet az ember érte), óranézegetős-e, odafigyel a vendégre stb...

Szerintem Kalandor kollega max ezt a pár percet érte meg, ami ezen hozzászólás leírása kívánt.. a későbbiekben nem hiszem hogy reagálni kellene valamelyik hozzászólására is.

Legalább is én így gondolom....

Badboy83 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 23. 11:07

Érdekelne privátban! Köszi előre is!

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 23. 10:41

Kaptam infot a Cindy28 ról egy megbizható embertől  :)

btom · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. május 23. 10:24

Ami igaz az igaz, ez a Gina24 már nem a régi aki még a "vízelvezető" utca elején dolgozott.

igaz a neve is más volt azthiszem Rami.

Most az Ószőlő és a Korányi között dolgozik egy kissé lepukkant helyen és sajnos a szolgáltatása is kezd e helyhez igazodni. A megjelenésével semmi gond szép alak és szép mellek, többször megfordultam nála és érződött a hozzáállás romlása és az intim helyek tisztántartásának hiánya, magyarul büdös volt a...na.

Kár érte azthiszem többet nem megyek hozzá,pedig normális magyarlány volt anno.

staffi · Őstag (1098 hozzászólás) · 2016. május 23. 10:17

Írt róla a Győri fórumon a Kisszakinak válaszolt, csak nem emlitette benne a lány nevét....

Téma indítva: 2010.02.25., 17622 hozzászólás összesen