sziasztok, annyira dicsértétek legutóbb, ezért meglátogattam Jessyka21 -t, aki Debrencenből vendégeskedik nálunk.
Egyeztetés: mostanság szerencsém van, akár olyat hívok, akinél voltam már, akár olyat, akinél még nem, gyorsan sikerült egyeztetnem, Jessykával is így volt. De gondolom, hogy valójában nem erre vagytok kiváncsiak :)
Helyszín: állomás környéke, a nyírségi Gangesz partján várja a vendégeket. A laksá az itt megismert felújított panel, hatalmas ággyal (jobb oldali kisszoba).
Külső: képek a valóságnak megfelelnek, semmi átverés nincs a képek és a valóság között. Fiatal, vékony, bársonyos bőr, aranyos kis cickó, finom p.nci. Tejcsárda mániákusoknak csalódás lesz, illetve nagyon vékony alkat - ami az én tetszésem szerinti, de aki nem szereti a vékony lányokat, szerintem egyszer annak is érdemes megnéznie. Ámbár ki tudja, elvégre nekem hiába mondanák, hogy egy testesebbre, hogy egyszer annak is érdemes megnézni, aki a vékonyakat szereti...
Hozzáállás: keresi a vendég kegyeit, illetve olyannak javaslom, aki határozott, és írányítani szeret. Én inkább szeretem követni a hölgy útmutatásait.
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretein belül minden (csók szerintem nincs, legalább is ezt nem jött elő, de az is lehet, hogy nem is mondott ilyet - elég halk volt a telefonom, mikor beszéltünk). Kellemes együttlét.
Összhatás: fentebb említettem, hogy én szeretem, ha írányítanak, és általában minden hölgy képest ilyenre egy pasival szemben. Vagy nem volt meg a kémia, vagy csak még a fitalaság miatti rutintalanság miatt volt, de voltak időpillanatok, amikor úgy hirtelen megakadt minden, hogy hogyan tovább, tehát nem olyan olajozottan ment a dolog. De semmiképp nem bántam meg, hogy meglátogattam. És mindenképp az ajánlott kategóriába sorolom őt. Kezdők ne feltétlenül náluk kezdjék, ámbár ha kialakul a kémia, akkor bármi lehetséges.
Mint mindig, most is ez az én szubjektív tapasztalatom.
üdv és derűs napokat