Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
tamaska25 · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. november 04. 19:20

Sziasztok!

Még nem írtam beszámolót, de köteleségem írni, mert ami ma történt velem szerintem egyik szolgáltató sem engedte volna meg.

Ma meglátógatam Szofit és egy nagyszerű élményt adott számomra. Rendszeres vendége leszek:). A lányról annyit közvetlen, barátnő féling, mint egy szerető lenne.

Masszázs alatt kedvemet kereste úgy masszírozott, ahogy akatam. *** moderálva *** ( Esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek)

Gabilondo · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 03. 17:56

Sziasztok!

Nem régen voltam Anettnál és nem találok szavakat rá. Gyönyörű értelmes kedves és nem sietős azt adja amire vágysz! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

nyír1boy · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. november 03. 09:26

Köszi, tudom, de az messzebb van a kórháztól...:(

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. november 02. 17:44

jozeffo: volt már itt olyan, akinél szintén nem volt fotogaranciás kép, és egy árva rossz szó nem hangzott róla el. Én mondjuk nem láttam azt, hogy mi a feltételen annak fotógaranciás címkének, hogy oda kerüljön, de igazán, akkor van értelme, hogy nem egy külön díjas plusz, esetleg megnézik, hogy az interneten fellelhető-e máshol a kép, hanem a képet összehasonlítják a lánnyal. Ha utóbbi lenne, akkor sok fotógaranciás megbukott volna már, mert sokan a retusált képeken szinte modall alkatúak, de élőben meg kiderül, hogy az az 5-10 pluszban le lett takarva a technika segítségével (Mi a legjobb fogyási módszer? photoshop). Szóval én a fotógaranciás képeknek sem hiszek igazán és tényleg tisztelet a kivételnek. De azért becsülöm azt, aki fel meri vállalni önmagát (hibáival együtt), és nem akar mást mutatni.

Nem védeni akarom Vrág25-t, mert nem voltam nála (még ha egy beszámolót is írtam róla, az a rákövetkező hozzászólásomban kiigazítottam, hogy tévedtem évszámban).

Egyébként meg igazad is lehet akár :)

foxhunter · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. november 02. 16:24

Dorcoka: lehúzás nincs, jóval idősebb mint 30, lakás kicsit lepukkant.

Nekem nagyon nem jött be. Vannak sokkal jobbak!

Badboy83 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. november 02. 14:02

Jobb oldalt "keresés kulcsszóra" rublika, beírod a nevet akire kíváncsi vagy és a keresésre kattintasz. Ki fog dobni egy csomó véleményt és beszámolót.

toto26 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 02. 13:53

Dorcika(30) és Zsuzsa(37) vélemény ?

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. november 02. 13:18

Szia. Köszi a beszámolót, holnap akartam menni hozzá pont:) beszéltem is vele telefonon,hangja szimpatikus volt, hm.... lehet meglátogatok akkor egy bevállt szolgáltatót inkább :)

jozeffo · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. november 02. 11:02

szia,

engem annyi zavar, hogy elég régóta vagy fent, és nincs garancia a képeid mellett.

nem tudom miként működik ez, de gondolom nem véletlenül van ott :)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. november 02. 08:03

szia Virág25,

én voltam az egyik, de a következő hozzászólásomban rögtön helyesbítettem, hogy rossz évszámra hivatkoztam. Egyébként meg 29 már eltünt, valszeg nem ment a bolt.

üdv és derűs napokat

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. november 01. 20:36

nem lakás ugyan: a Jocó pensionra keres rá. Ilyen célra bejáratot ;)

nyír1boy · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. november 01. 19:25

Sziasztok! Akkor senki semmit??....:(

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. november 01. 17:56

Kornelia(21):

Egy roma'ntikus lányka, aki Semjénben fogadott, egy olyan Győzike féle puccos putriban. Legyűrtem félelmeimet, és belementem. Test 10/8, helyszín 10/1, franciska 10/9, action 10/7. Enyhe szag csapott meg, és nem volt lehetőség a tisztálkodásra. No zuhi, csak nedves törlő. A rózsa/érték arány nagyon nem adta. NF van, NFVSZ nincs. Csók, popó (mértefüggő), testre kefír...stb extra. Amúgy jó a teste, de szerintem van már pulya is, és ezért se vette le a melltartót, de nem is kértem. Beszédes kis gipsy, de a hely az borzalmas. Összességében - aki szereti az "egzotikus" lányokat, és ha visszaköltözik nyíregygázába - ajánlott. Meg ha visszaszáll a földre a rózsákat illetően. 10/5 

nyír1boy · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. október 30. 20:42

Sziasztok! Nyíregyházán a Kórház közelében tud valaki pár órára kiadó lakást?? Esetleg telefonszámot, vagy elérhetőséget?

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. október 30. 18:37

Annyiért Playmatet kapsz :D

szexi_pasi30 · Újonc (32 hozzászólás) · 2015. október 30. 18:19

Igen! De most már ***moderálva***. Bem rossz macska de azért ez kicsit sokkkk!

Lali007 · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. október 30. 16:55

Egy kis beszámoló:

Rami 19 nevezetü hölgynél jártam. Egy pici aranyos csaj nagyon jó testel! Kedves és nagyon érti a dolgát! Aki hozzá fog menni az nem bánja meg! A belvárosban van egy tiszta rendetett lakásban!

Aki érdekelne még az Lara 25! És Daniella! Tud e róla valaki valamit?

Jó keresgélést mindenkinek!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. október 30. 15:28

Az Alexa 20 (Erika20) is átment Debrecenbe úgy látom! : Pedig jól tolta a franciát nagyon ! :)

Big. · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. október 30. 11:57

Üdv, engem is édekelne Lara 25ről az infód!

toto26 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 30. 10:49

staffi engem érdekel ! (Lara25)

Téma indítva: 2010.02.25., 17613 hozzászólás összesen