A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
Keresgélésen közepedte az egyik apro oldalon belefutottam egy főiskolás leányzóba, aki igencsak magasra teszi a mércét *** moderálva *** kér egy alkalomra! Szerintetek? Azért oké, hogy nem hivatásból űzi de azért vannak határok. A vicc, hogy facen csak simán Ráírtam egy lányra és kiderült a két személy ugyan az! :-)
Nehéz lenne olyan beszámolót írnom ami a szerkesztôsêg által kiadott fórum szabályzatát betartsam :) az meg, hogy utánna kimoderálják mert nem maradtam a furom szabályzatán belül, akkor meg feleslegesen írogattam :) igy leírom privibe ott írhatok ,nem kell lefinomitani a beszámolót :)
Miért priviben? Annyira rossz, vagy annyira jó? Engem érdekelne.
A napokba meglátogattam a Lara 25 csajszit :D Privibe leirom az infot akit érdekell annak ;)
Tegnap beszéltem a Daniellával, hamarosan fog dolgozni ujra ! :) Azt hiszem egy jó pár vendég szívesen látná újra Nyíregyen ha visszatérne ! Mert szerintem ő a legjobbak között van !
Ezeket a "kit ajánlanátok" kéréseket lehetne esetleg kis konkrétiumokkal is ellátni?
Pl vékony/átlagos/molett testalakatú hölgyek jönnek számításba. Kis vagy nagy mell jön be neked. Vagy az is támpont, hogy b.szni akarsz vagy sz.retkezni (na jó írhatnám úgy is p.rno vagy barátnős feeling - valaki írja mindkettőt magáról, de többségében az egyiket magára erőszakolja - na jó, van olyan aki mindkettőt tudja).
Remélem érthető a felvetés?! Szerintem hamarabb érkezne válasz. Addig sokan úgy vannak, hogy a fórumban azért vannak a hozzászólások, hogy a kereső mezőt is használja, aki érdeklődik.
üdv és derűs napokat
Sziasztok
Átutazó Virág 33-ról van valakinek infója? Volt valaki nála? Érdemes-e eljutni hozzá míg itt van?
Anita 27 még akit kiszemeltem, róla is jöhetnek infók!
Köszönöm előre is!
Szivesen várlak máskor is ! Puszi Zara24
Sziasztok! Fősulis tanulmányaim révén, régóta látogatom a hölgyeket, de még sohasem őrlődtem ily módon, mint most! Nagyon tettszik a jelenlegi felhozatal szebben fogalmazva,/hölgy garnitúra/.:) Nem igazán szeretném kő-papír-olló útján kiválasztani azt a szerencsést,akit a héten meglátogatnék ,elsődlegesen az őstagok ajánlását kérném, melyik favorit hölgyet/hölgyeket ajánlja egy órás vadóckodásra/ virgonckodásra, aki meg is éri a p*nzét :) Akár privátban is várom a válaszadást. További szép estét kívánok! :)
Tuti, sarkon fodultam.
Vivike is jöhetett volna inkább vissza Nyíregyre mint , hogy Zalaegerszegre ment :( ő egy igazán dákóra termett menyecske :) megérne újra egy patront ha vissza jön majd :)
Ez tuti?Rami vékonyabb volt és tetkói is voltak.Bár hallottam már hizásról és retusról is:))
Mi a fene :) meg nem mondtam volna a képek alapján ,hogy ô lenne a Rami 22 :)
Új Mia 22=régi árkos szőke rami
Privátba, valaki leirná, ha járt Linett (23) a tapasztalait, nagyon megfogtak a képei :). köszönöm :D
Van két Kelly24-ünk. Szinte minden ugyanaz, csak a telószám más. Biztos ikrek :)
Üdv Makktársak! :) Danielláról, Dóra(25) illetve Léna hölgytrió,közül tudna vki valamilyen infoval szolgálni? Mikor lesznek, vagy más városban dolgoznak? Jöhet privátban is! Vendégem 1 borsodira :) :p !
Hotelben fogad, alacsony, nem szoliban barnult, de kedvesebb a legtöbb fehérbőrütől, rózsaszálak átlagosak, viszont az extrákat meg kell busásan f**etni, egyébként minden esőkabátban.
Én nagyon jol ereztem magam vele, és beszélgetni sem utolsó vele ha arra vágynál :-D
10/9
apróban lévő Nóráról valaki tud infót ne tartsa magában
akár privátban is, köszi