Kedves Hölgyek,urak láthatjátok,hogy nem vagyok egy nagy fórumozó,de ez a mai eset úgy felb*szott agyilag,hogy muszáj kiadnom magamból.A történet tegnap kezdődött,mégpedig azzal,hogy meglátogattam a Dóra,Anikó párost.Ami tényleg egy őrületes élmény,de sajnos részemről hepiend nélküli esemény volt,amiről ők nem tehettek.Ők mindent megtettek a nagy durranás érdekében,de sajnos az én "hibámból" nem jött össze!Itt jegyezném meg,hogy pályafutásom két legprofibb sz*lg*lt*tója akikkel összehozott a sorsom(pedig nem kevesen vannak).Na de itt a másik véglet.Haza jövök önmagam előtt is égve,nameg még mindig felspanolva,gondoltam egy merészet és néztem egy masszázst!Mivel már rég szemeztem *** moderálva *** hirdetésével hát felhívtam.Fel is vette,elmondta az ajánlatát ami igencsak csábító!A bibi annyi volt,hogy pont várt egy delikvenst és nem tudta még,hogy félórára vagy órára megy!(Ekkor már félnégy volt és a hírdetése szerint 5 óráig r*nd*l!)Abban maradtunk,hogy egy félóra múlva csörgetem és ha nem veszi fel akkor órára ment a kuncsaft!Letelt a félóra csörgetem,nem veszi fel.Na mondom ez egy órára ment,ma már nem férek be,ezért nem is hívom tovább nehogy zaklatásnak vélje a dolgot,gondoltam majd ma már tudunk egyeztetni egy időpontot.Fel is hívom annak rendje és módja szerint,felis veszi mondom neki,hogy tegnap beszéltünk csak már későn,erre se szó se beszéd ki nyomja a telót!Nem tudom,lehet bennem van a hiba,de én ezt kurva nagy b*nkóságnak tartom.Mondja azt,hogy tegnap p*raszt voltam(bár nem tudom miért)ezért nem tárgyal velem,vagy mit tudom én!Szerintem az ilyenek akkora b*nkók,hogy nem mernek az erdőbe bemenni!Na de semmi gond,megyünk tovább a lenini úton!Kicsit hosszúra nyúlt a bejegyzés,amiért bocsánatot kívánok!Szép napot mindenkinek!