Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 20. 22:12

:) :) De megérte a fàradsàgot, meg kell is nekem ennyi plussz mozgàs  :)de egy kis izomlàz, bejàtszott màsnap reggel azért :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 20. 21:43

Semmi lenyegeset nem irtam.. staffi: minden tiszteletem a Tie'd a 8. emelet miatt. De komolyan :)) 

durrmoll · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. április 20. 20:46

Nick85, hasznos volt, amit Csengéről írtál -már-már Debrecenből meg akartam látogatni - de Tőled és másoktól is azt olvastam, nem sok köze van a leányzónak az erotikus masszázshoz. Csenge projekt ejtve. Attól azonban óvnálak, hogy ne próbálj ki egy igazi olajos csúszkamasszázst -ha egy csinos,  érzéki, odaadó és fantáziadús lány csinálja nagyon nagy élmény - különösen ha NFVSZ is van a végén -jobb mint a legtöbb menet, amit szexpartner szolgáltatóktól kaptam. Az is igaz, hogy eddig ilyen színvonalban csak Bp-n volt részem. 

Törölt felhasználó · 2015. április 20. 18:23

Hallod egy szmájlit vagyis egy hangulatjelet moderáltak!
Nem tudom ki kérhette a törlést :) gbed üzenetéről már lekéstem úgy látszik mindenkinek lesz öt perce oszt cumi. Nehogy már a többiek is lássák.
Elvileg ez nem egy vallási oldal :)D

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 20. 17:38

Két moderàlàsról lemaradtam,nem tudtam elolvasni  :( :( 

Törölt felhasználó · 2015. április 20. 14:31

Vagy csak "Szamiraságban" szenved:)

Törölt felhasználó · 2015. április 20. 12:23

Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is..

Szindbád · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. április 20. 08:48

Anett 35.höz.

Törölt felhasználó · 2015. április 20. 08:12

Komolyan?

Az első hirdetéseden fekete hajjal láthatunk és személyesen ugyanazt tapasztaltam!
De legalább leveted a másik hirdetésedet annyi eszed még akad. Ha hetente festetted a hajad duplán vagy fent akkor ne csodálkozz ha ezzel vádollak:)
Mivel már találkoztam veled és élőben nem ez jött le ami a képeken gondoltam megírom. Ha tévedek hát bocsánat... Tudom rosszul megy a buli:)) arra fele de másképp is lehet. érted vagy nem érted??

Driver · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. április 20. 00:17

Hm en maar hivtam Millat telefonban azt mondta csak MASSZASSAL foglalkozik kizárolag maximus hogy is van ez ?? sztem ugy jo ahogy van !

szép · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. április 19. 21:10

tudod drágám kitalálták az okát hogy haj festék de látom hogy visza m*radot vagy

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 19. 10:04

Hello :) Mivel a Zaràt nem értel el telón (pedig hívtam vagy jó néhànyszor,na majd legközelebb hàtha....) hírtelen felindultságomba felhivtam  HENI 25: teloba nagyon aranyosan elmondta a tàjékoztatót : mi, mennyi,merre, na mondom indulok is, a lakàs a 8-dik emeleten van ,lift van de félek tőle így iràny gyalog felfele mikor felértem azt hittem újra kell éleszteni ugy kivoltam, Heni nagyon szép csaj,lakàs rendben,fürdőszoba okés ,szép,tiszta! Akcio: kényeztetésre jól reagàl,én az övére még jobban, idegen nyelvet jól beszéli,

nagyon jól:  10/10   sex:  nem nyafog,nem kényeskedik,mindenpóz megfelel neki(nincs az ,hogy ezt nem szeretem,azt ugy ne csinàld) lehet nyugodtan döngetni ! Lovagló pózba nagyon ügyesen mozog a làny :) Összeségébe : megérte minden téren,*** moderálva *** àtlagosak ,aranyos,lehet vele beszélgetni,aktus renben én csak ajànlani tudom! Csak az a frànya 8 emelet,vagy legalàbb ne félnék a liftől...

Törölt felhasználó · 2015. április 19. 08:46

Helló mindenki!

Ha valaki nem látta a moderálás előtt a beszámolót.....

Denisáról írtam a szőke lányról aki hirtelen fekete hajú lett és az arca is megváltozott! 

Voltam nála és tudom hogy nem ő van a képen. Ott valami nem stimmel.

Klaudia21: Vasvári u. a lakás elég tiszta minden a helyén. A lánynál némi tájszólás de tényleg csak minimális.
Akció előtt némi zavar de úgy ahogy sikerült ráhangolódnom volt egy kis csók is ... Próbálkozott de még nagyon tapasztalatlan. Akinek bejön a tinilányos kicsit csendes típus annak ajánlott. D a nagy falatokat keresők nem benne fogják megtalálni. Nem az a kőkeményen meg..tó csaj. Egyébként nincs vele baj aranyos meg minden de szerintem nem sokáig fogja bírni:)) fr*ncia 10/7 SX/10/6 

Szinte ugyan ezt írtam tegnap is csak moderálva lett! 

akii · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. április 18. 20:37

tudnátok ajánlani valakit autós kalandra??

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 18. 14:56

De most ezen a hozzászólàson mi volt amiért moderàlni kellett?? Lassan màr nem lesz érdemes semmit írni a forumra,mert kitörölnek (moderàlnak úri szóval) mindent! :((

kuglóf · Újonc (30 hozzászólás) · 2015. április 18. 12:13

Légyszi kérdezd meg meddig lesz elérhető.

Szürkeség · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. április 17. 23:12

Lili 19:Northkörút, kedves aranyos lány, de nem valami aktív. Testre rendben van, el lehet vele beszélgetni 10/7 (utóirat: ezt a Northkörúti bandát egyébként most már messziről elkerülöm)

Rami 18: Még Lili 19-nél is aranyosabb és kedvesebb lány :D. Aki szereti a kicsit alacsonyabb lányokat az keresve se találhatna jobbat, 10/8 ( de ha egy kis tapasztalatra tesz szert simán 10/10 lesz)

Fedra 22: Atomboma testű csaj, és nagyon szép arca van külső 10/10,  viszont az ágyban ez nem mondható el róla, fadarab effektus, legyünk túl rajta minél hamarabb feeling. 10/6

Denisa 18: Szegény nagyon igyekszik egyemmeg, de nem áll neki össze a dolog. Én már régen voltam nála, azóta ez már lehet, hogy változott, de akkor egy lepedő nem volt az ágyon

az ágy koszos volt egy párna nem volt. A menet közben fel vette a telefont és elkezdett beszélgetni, nekem meg azt mondja: folytasd csak nyugodtan :D mondom nem kösz :D .

Aztán jeleztem is neki, hogy ezt sürgősen fejezze be mert másnál tuti kiveri a biztosítékot, jobban mint nálam :D Azt mondja: Más nem szólt még érte :DDD.  10/5

És a végére jöjjön a bónusz: Heni 25: Nem  tudom meddig lesz még a városban, azt mondta már nem sokáig úgy hogy aki egy Anikó 26 szintű csajjal szeretne lenni, az ne habozzon sokáig :D

10/10.

További jó vadászást Makktársak!

staffi · Őstag (1097 hozzászólás) · 2015. április 17. 21:50

Úgy làtom, Zara vissza jött Nyíregyre, hétvégén meg làtogatom ha sikerül időpontot egyeztetni vele :)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. április 17. 14:38

Sziasztok!

"ésaztlehethogy" mind a 3-al egyszerre?? :D mert akkor máris indulok... :)))

A választ előre is koszonom

muffvadasz · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. április 17. 14:24

jah.... az első helyen lesz*rnak, a második helyen csak kir*bolnak, a harmadik helyen meg ha szerencséd van a széléhez dörzsölheted a pucát és utána dobnak ki :D

viccet félretéve jó lenne valami fix megbízható info a csajról...

Téma indítva: 2010.02.25., 17606 hozzászólás összesen