Kedves Mindenki!
Meglátogattam Zara -t. Átutazóban voltam gondoltam felhívom odafelé menet. Elég hamar elértem lefixáltunk egy gyors franciát mert töbre sajnos nem volt ideje. 20 perc múlva fogadott is. Ajtónyitás után kellemes meglepetésben volt részem. jó kis csaj, abból a fajtából akit..... na tudjátok. Gondoltam, na itt jó helyem lesz az tuti. Beinvitált a tetthelyre majd újra átbeszéltük a dolgokat. Szolt vetkőzzek le. Addig ő kiment az előre elkért tiszteletdíjjal. Ott álltam. szó szerint, egy kicsit kellemetlen volt mert vagy 5 perc is beletelt mire megjött. Rám se nézett elrendezte az ágyat és startra szólított. Megkérdeztem tőle hol találom a mosdót. Nagyon meglepődött, gondoltam felfrissítem magam, jobb helyeken ez így szokás. Nem ellenkezet de nem is erőltette a dolgot. ( ez mínusz ) Na felfrissítettem magam be szobába majd ő megint ki + 5 perc. Visszatért gyönyörű testével ágyra parancsolt majd letelepedett a lábam közé. itt éreztem, hogy valami nem stimmel. Gondoltam sebaj hiszen elvégre én jöttem ide majd belelendülünk. nekilátna a dolgoknak de figyelmeztet, hogy nem érhetek hozzá sehol sem. ??? Mi ???. Az plusz. Na ott álltam mondom mennyi? ***moderálva*** egy kis simi ? Így még hozzá sem láttunk a dolgokhoz de már ***moderálva***volt a gyors ismerkedés! Gondoltam hátha majd meghozza a kedvét a***moderálva***. Belevágott, de ahogy az X factorba, nem jött át. Egy ilyen jó csajnak ilyen teljesítménnyel felkopna az álla a nagyvárosban. Közben még jöttek az infók mit nem lehet. De a legjobb. „ így nekem kényelmetlen verd megadnak" . ***moderálva***ért basszus? Na végül ürítettem a tárat. Nagyon inaktív volt a NFVSZ amiből a szájba még ***moderálva***de ezt már kihagytam, így maradt egy kicsi üdítőre elgondolkozni azon, hogy ezt leírjam e vagy sem. Na de hát itt van. mindenki gondolkodjon el rajta, nem minden a külső. Bár tudom, hogy elég fontod mert már jártam igy ahol a fotók jók voltam a valóság kicsit más de jó volt a NFVSZ itt nálatok Nyiregyen. Alaxa 20 néven hirdet. Ő olyan átéléssel és odafigyeléssel csinálta, hogy kevesen.
Összegezve:
lakás: OK
Csaj: Nagyon OK
Hozzáállás: Nem Ok
Nem megyek többet ha csak Ő nem hív
Lánykereső Szerkesztőség