Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 25. 06:10

Zsoloka ha veled kapcsolatban mégis tévednék..akkor megkövetem magam!    

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 25. 05:50

Köszi! A kávés sztori jó:)..  én inkább az autókhoz tudnám ezt hasonlítani..lényegében ugyanazt tudja mind.. elvisz bennünket A-ból a B-be.. De a márka név mégsem mindegy..egy felső kategóriás autó extrákkal drágább.. magasabb vételáron kell el, mint egy közép vagy alsó kategóriás. Mindenkinek az igény és pénztárcájához mérten..

Törölt felhasználó · 2015. január 25. 02:58

Agyfasz: Kérdezted Menyi az annyi?Megpróbálom leírni úgy,hogy ne moderálják ki.***moderálva*** Én 2-szer voltam az átlagnál dr*gább helyen.Semmivel nem kaptam többet mint a ***moderálva***. Ittam már kávét 450-ér meg 220-ér,és olcsóbb sokkal finomabb volt.Nem az *rkülönbség miatt , mert tényleg jobb volt.A dr*gább kávézóban egyedüli vendég voltam.Az olcsóbb kávézóban meg meg mindig vannak, Én is odajárok. Viszont a 120 -ér a kávé már ihatatlan volt ,ott sem volt senki.Én mindig az arany közép utat választom, iszom a kávét 220-ér.

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 24. 22:38

Azért én Zsolokának még mindig nem ülnék fel wjdks..nézz át "debibe"..ott azért kapja az ívet rendesen a kedves barátunk(nőnk),.. csak "itt" isszák a szavait, odát már többen is átláttak rajta..:)

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 24. 21:44

Szia wjdks!

Nem voltam szerencsés hanem előre bejelentkeztem. Általában nincs szerencsém, csak tervem:D Wjd olvastam pár hsz-ed mintha én ìrtam volna :) 

Törölt felhasználó · 2015. január 24. 21:32

Gbed350! Késő délután én is gondoltam DÓRA25-re,de sajnos nem sikerült ezuttal elérnem,sztem amikor hívtam már nem dolgozott,többször is próbáltam. Szerencsés voltál Gbed350,hogy időben hívtad még. :) Szolgáltatása valóban színvonalas,a csaj pedig nagyon szép és roppant igényes,kedvelem! :)  

Törölt felhasználó · 2015. január 24. 21:19

Zsoloka,Gbed350,Agyfasz! Örülök,hogy egyetértünk a témában! ;)

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 24. 19:34

Csak azért érdekelne, mert kiváncsi lennék, hogy mi az az összeg, amire így berágtál?    De egyébként neked sem lehet könnyű ezzel a mentalitással..:) Nincsenek szavak erre a "nagy keménységre" és hatalmas "okosságaidra":)) 

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 24. 14:22

Világifiú leírnád virágnyelven, hogy mennyi az "annyi", h ne moderálják ki?

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 24. 14:03

Milla34-ről szeretnék érdeklődni?

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 24. 13:29

Meglátogattam ma Dòra (25) néven hirdető hölgyet, be kell valljam nekem a csaj ùgy egybe ahogy van nagyon bejön, ezen kìvül a szolgáltatás amit nyùjt színvonalas és nagyon jò. Én elégedetten távoztam tőle! 10 pont!

Törölt felhasználó · 2015. január 24. 11:27

Ami még felháborít." Számkijelzéssel hívj"Miért?Azért hogy utána sms-t meg vissza hívót küldjetek.Volt rá példa, hogy egy lány több 10 vissza hívót küldőt 1 óra alatt..Történt olyan is,nem volt pénze szerelmes sms-t küldött.Nem tetszik ez a "számkijelzéssel hívj" dolog. Egyébként sok lány felveszi a rejtett számon is,úgy hogy Én azt ajánlom a férfiaknak rejtett számon hívják a hölgyeket.
Ami még felháborít a p*nzéhes k*rva.Mostanában egyes hölgyek ***moderálva*** .Mi van veletek? Azért tudjátok már ,hogy kik vagytok,és hol a helyetek.Az biztos Én már csak azért sem f*z*tek ennyit egy k*rvának sem. Ti se tegyétek.Ne sokára ezek a drága hölgyek vissza térnek oda ahonnan érkeztek, ***moderálva*** fognak szopni a sarkon.

Törölt felhasználó · 2015. január 24. 10:55

gdbe 350 : Én elhiszem,anyu haljon meg.

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 24. 00:41

Szia Világfiù!

Nem szokásom fenyegetőzni, sem megbántani valakit, de a hölgy fenyegetőzött /ami teljesen meglepett abban a helyzetben/  és tényleg azok voltak ott akiket leìrtam, miután a hölgy "menedzsere" is tisztában lett ezzel inkább meghátrált. :)

Törölt felhasználó · 2015. január 23. 23:51

Tisztázzuk: a szex közben, oldatra fordított fejet. 1-lánynál tapasztaltam,ami utalhat : Undorodom tőled . Nem érdekelsz.Haragszom rád . Szégyellem magam stb. Az általam említett lánynál más a helyzet, régen ismerem. Megkértem, a lányt ,hogy mikor elélvezek ne, nézzen, rám.Mondta okés.Mikor elkezdjük,nem néz rám, akkor sem ha kérem.Mikor elélvezek mélyen a szembe nézz, és mosolyog.Tehát amit kérek szándékosan az ellenkezőjét csinálja.A többi lánynál ilyet nem tapasztaltam.Mindegyiktől kedvességed kapok, amit viszonozok is természetesen.

Tomika 25: Valószínűleg gyenge pillanatodban írhattad le, a véleményedet.A stílusod nagyon hasonlít egy személyesen ismert barátomra.Ő szokott ilyen nyers lenni.

gbed 350: Végig izgultam,az egész történetedet.Főleg a az orosz maffiás rész volt brutális ,akkor már féltem is ne hogy valaki megsérüljön.Én is gyakran keveredek bajba.Fenyegetek már nyíregyházi stricikkel,debreceni stricikkel,majd pesti stricikkel,hadházi oláh cigányokkal, sittesekkel, különböző nevű Facebookos köcsögökkel.Nem rég rám hívtak a rendőröket. De a legutolsó fenyegetés az visz mindent. A lány azt mondta az 57 éves anya fog megölni. Egy 3 méteres kutya lánccal. Messziről a nyakamba dobja ami a nyakam köré csavarodik, és szép lassan megfulladok.Az Apjával is ezt csinálta.

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 23. 22:40

Zsoloka és wjdks véleményén vagyok. Sőt sztem ez lenne a normális, sajnos a normális viselkedést kell itt marketingezni. Ez van :)

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 23. 19:41

A félreértés elkerülése véget Gina39-ről(Ginadiamond)és Linda25-ről írtam. 

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 23. 18:46

Én személy szerint wjdks-el értek egyet 100%-ban,  néhány ember ùgy ìr itt a csajokròl, én pl egy utolsò patkányròl nem tudnék ìgy beszélni. Nem szereti senki ha lenézik..

agyfasz · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. január 23. 17:08

Nekem személy szerint a te hozzáállásod a legszimpatikusabb wjdks. Valószínű, hogy ezt az emberséget a lányok is észreveszik és értékelik benned. Én pl figyelembe veszem egy-egy beszámolónál, hogy ki és, hogy milyen stílusban írja le a véleményét. Egyébként Gina

még szerethetőbb és hitelesebb lett így a szememben. Az a baj, hogy én nem tudok róla elfogulatlanul nyílatkozni..,mert legszívesebben hazavinném:D  De így voltam anno egy másik lánnyal is (Linda), aki olyan szeszélyes volt, mint az időjárás.   Itt azért elég sok mindennek kell passzolnia, hogy egy-egy alkalom maradandó élmény maradjon.    Kell valamennyi szimpátia,kémia és, hogy ráérezünk a másikra..és GInánál ez 98%-ban mükődik is..   Ha elkapjuk vele a fonalat, ha ráhangolódunk a kicsit érdekes stílusára, olyan élményben lehet részünk, olyan szintű átélésben, odaadásban, érzékiségben.. amit én még nem igazán tapasztaltam másnál..Lehet szégyen, de még a magánéletemben is ritkán éltem meg ilyet..   Számomra ő egy Kuriózum!!..   és nagyon valószínűnek tartom, hogy pont ezért nem mindenkivel jön neki sem össze..és nem mindeki élheti át ezt az érzést vele,.. mert azért az emberi tényezők: pl. ha irritál a másik személye, stb..mindent felülírhatnak.       

gbed350 · Tag (187 hozzászólás) · 2015. január 23. 16:09

Tomika25!

Neked nehéz lesz az életed csak ennyit mondok:D

Téma indítva: 2010.02.25., 17606 hozzászólás összesen