Ha wjdks menedzser, keresztbe szopom magam.
Itt hozzáállás szintjén van a különbség. Te dugni akarsz, üríteni a tárat, de nem mindenkinek ez a célja. Én speciel a nyálasabb típus vagyok, én szeretném elhinni, hogy az aktuális menyecske az adott időre a csajom. És úgy is kezelem, tisztelettel.
Akkor legyen valami értelmes: Fanni (19) Hendstríten rendel sokadmagával (Andyka, Laura) Logisztika pocsék. Először szépen összeköszöntünk egy managerrel, ami még nem is lenne gond, de közben Laura takarított, a vetkőztetés az volt, hogy lehányt mindent gyorsan magáról, mert Laura mos.. A hölgy mint a képeken, gyönyörú, csodaszép mellek, nagyon csinos, NFVSZ + csók extrában. Sajnos a kémia egyáltalán nem stimmelt. Csóknál a nyelvét kb lenyelte franciánál ugyan próbált rákérdezni, hogy hogy jó, de annyira éreztem rajta az unszimpátiát, hogy még rendesen navigálni sem tudtam. Na mindegy, ő az a lányka, akit nem is tudom, hogy ajánljam vagy sem. Aranyos, kedves, de mi nem passzolunk, az 7szentség.
Az viszont tuti, hogy a hendsztrítre többet nem megyek, igen kellemetlen ott a közlekedés.