A Cintia szőke hölgy még télen, mindent megígért majd ugyanezt az átverést játszotta be amit lejjebb leírtak. Elkérte a pénzt, megjelent a faszi és lépni kellett. Remélem az ilyen átverős undorító hirdetőkkel csinál valamit az admin ha jelezzük felé. Szerintem az oldal presztízsét is rombolja az ilyesmi.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
King0327 · Újonc (20 hozzászólás) · Július 3, 17:09
LacaGB · Újonc (16 hozzászólás) · Július 3, 15:49
Üdv. A megyében vannak még autak menti lányok? Valahogy néha a vadaszat hiányzik. Köszönöm.
Szépvolt · Újonc (2 hozzászólás) · Július 2, 09:29
A hölgy a képhez képest nem stimmel szőkének szőke de kicsit sánta.
Én már voltam nála máskor is. A séma viszont maradt. Megad egy címet oda mész de mindig az utca másik oldalára hív . Felhívod áthív, felmész pénzt oda adod hírtelen cseng a telefonja gyorsan elkell hagyni a lakást valami ürüggyel pl.jön a barát és hus ennyi volt. Én már tudtam a forgató könyvet goldoltam megnézem mi sűl ki belőle! Hát ugyan az😁. Mongjuk a bunyóra nem számitottam
ZéróZénó · Újonc (228 hozzászólás) · Július 2, 07:59
Köszi az infót!
Mesélsz róla kicsit bővebben mielőtt még törölnék?
Szépvolt · Újonc (2 hozzászólás) · Július 1, 15:08
Gyerelek Nyíregyen Cintiával vigyázni lehúzás az egész volt verekedés meg minden.
Egy rémálom volt!
staffi · Őstag (1157 hozzászólás) · Július 1, 10:35
Parádés a nő... 😉☝️👌
69bihari · Újonc (31 hozzászólás) · Július 1, 06:25
Szia pont hozzá készültem a napokban:(
Kiss07 · Újonc (78 hozzászólás) · Június 30, 15:17
Nelli 27 el vigyázni nehogy beleszaladjatok egy lehúzásba! Borsodba nagy mester!!
Donald85 · Újonc (4 hozzászólás) · Június 29, 15:54
Sziasztok.
Adelinről van vkinek infoja?
köszönöm!
staffi · Őstag (1157 hozzászólás) · Június 25, 23:08
Meglatogattam újra a Lia 33 hirdetőt. Most egy kellemes finom naturfranciára vágyott a testem - lelkem szóval ezért kerestem fel a hölgyet. Igazság az, hogy a Lia irányithato es ugy csinal mindent ahogy én szeretném, nem duzzog nem ellenkezik szóval teljesen a kedvembe járt mindenben. Megegyeztem vele egy teljesen korrekt rozsaszalba ami egy fél óras naturfrancia programot tartalmazott, nagyon meg voltam elégedve szóval ha ugy alakul az életem kérek tőle "repetát majd"újra 🙂
Luidzsi · Újonc (1 hozzászólás) · Június 25, 21:58
Sziasztok :) Flóra (18) vélemény valakinek?
Stifler001 · Újonc (3 hozzászólás) · Június 21, 11:34
Sziasztok!
Mai napra kit ajánlotok?? Válaszok privátba is jöhetnek előre is köszi!
Allin · Újonc (9 hozzászólás) · Június 16, 20:36
Anett27 valaki vélemény akár privátban? Lájkbol nemtudok dönteni:)
Czp88 · Újonc (4 hozzászólás) · Június 16, 16:59
Háló! Larácskáról van valakinek infója?
Köszi!
adam3131 · Újonc (4 hozzászólás) · Június 15, 12:51
Sziasztok van olyan lány nyíregyházán akinek van barátja és lehet velük egy 3 ast ? Aki tud ilyet írjon köszönöm
justaGigolo · Újonc (73 hozzászólás) · Június 13, 21:12
Én is kicsit "freaky" vagyok, egyszer elmentem egy hölgyhöz Nagykállóba, mert gyönyörű kerek volt mindene, de amikor elnavigált a telefonban a házukhoz, kicsit elbizonytalanodtam, mert finoman fogalmazva az utca vége volt kék fallal, meg műrózsákkal, Máriával, meg mindenkivel, de ő maga olyan kedves és odaadó volt, hogy nem bántam meg. Szóval ne ítélj elsőre... ez nem ostanában volt, nem is nagyon hirdetett a hölgy, a nevére sem emlékszem. Ezt nem a te reaskciódra írtam, hanem a többieket akartam bíztatni.
picúr · Kvázi-tag (182 hozzászólás) · Június 13, 19:00
Jól látom, hogy csak franciát vállal?
picúr · Kvázi-tag (182 hozzászólás) · Június 13, 18:59
Sziasztok.
Lorina, őt még nem láttam itt. Volt már nála valaki? Félek, hogy ő is a guszevi lányok közül való.
Allin · Újonc (9 hozzászólás) · Június 13, 11:52
Anett27 valaki járt nála?
Pumukli0 · Újonc (67 hozzászólás) · Június 12, 20:05
Meg meg, hisz a lakat kattant az ajtón kapun🤣