Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. november 09. 00:01

Nem lehetne innen úgy véglég kitiltani ezt a birkát? Kb semmit nem mond, azt is szarul, amolyan átlagos emberke, nem nagyon okos és nem kicsit buta..

Törölt felhasználó · 2014. november 08. 23:23

Sziasztok!Kis bika,nem tudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de elképzelhető ,hogy időre van szükséged hogy öldösd a nemi identitásodat. A regisztrációs dátumod ,a leveleid, illetve a feltett képeid alapján Te Ágica 18 vagy.Letiltasz,majd szerelmes képeket küldesz. Hmmm,nekem tetszik. Figyelj ahhoz ,hogy a hatóság eljárást indítson ellened szembesítenem kell téged,nem foglak felismerni ,megígérem.Bátran "dolgoz" hirdesd magad próbálj p*nzt keresni.. Azért a bajban jól egyedül hagyott a str*cid, nincs vér a faszába,cseréld le valami dzsukelabbra.Tavesz baktalo sukár muri romnyi.

fon · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. november 08. 08:45

Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, megbízható vékonyka lánykát? Előre köszönöm!

Sanyika30 · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. november 07. 23:51

Sziasztok! Fanni 19-ről van valakinek infoja? Érdemes meglátogatni?

Kis csávó · Lelkes újonc (223 hozzászólás) · 2014. november 07. 18:15

Szép estét mindenkinek. Laura 22, Laura 24. Nem tud valaki a két leányzóról mondani nekem valami infót? Dóri 25,Dóra 25, Glória, Viki, Léna,Linda. Naluk már voltam. Nagyon jól éreztem magam mindegyik hölgynél. Tisztaság,diszkréció, ez fontos és megvan. Ezért szeretnék leginkább Laura22-ről egy megbízható infót. Tetszik a tetoválása,szeretném közelebről nézni :-)

Törölt felhasználó · 2014. november 07. 18:03

Én köszönöm,hogy ott lehettem! ;)

Dóri25 · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. november 07. 17:02

Kedves "Ismeretlen" !

Még ha nem is az újdonság erejével hatottam Rád,legalább a régen átélt pozitív élményeidet fel tudtam benned idézni :) Örülök,hogy jól érezted magadat,szertettel várlak legközelebb is :) 

Törölt felhasználó · 2014. november 07. 13:00

Nos van egy kis időm,jöjjön egy kis beszámoló egy igen friss kalandomról. :) Tegnap visszamentem egy nőhöz,akinél már voltam egyszer korábban,pedig ez nem jellemző rám,mindig az újra vágyom. Szerencsés időszakomban vagyok mostanság,mert nemrég voltam a Latikánál és mint olvashattátok is nagyon elégedetten távoztam. Aztán tegnap visszatértem Dóra25-höz és reméltem,hogy nem égett ki azóta és ugyanazt kapom,mint anno. Hát nem égett ki. Ugyanolyan kedves,mosolygós volt,mint X hónappal ezelőtt. Arcra,testre egyaránt fullos. Szerepét nem játsza túl action közben,pont annyit ad,amennyit kell,én elhittem az illúziót,hogy élvezi. És valljuk be azért ritka a csajok közt a középút,mármint aki nem is fadarab és nem is túlpörgött színésznő. Szerintem minőségi nő,ennek tükrében pedig az ad*zás mértéke teljesen korrekt. Egy szó,mit száz: Ajánlott. Nálam Dóra25 az eddigiek alapján simán benne van a top 3-ban a Latikával együtt!

Srác1989 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. november 07. 12:39

Sziasztok, a pláza környékén r*nd*l valaki?

Törölt felhasználó · 2014. november 07. 10:29

Nem semmi vagy Zsoloka! ;) Köszi a beszámolót ismét,a többiek nevében is! ;)

Pistabá · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. november 06. 21:05

Jóestét kollégák!

Tudnátok ajánlani egy olyan hölgyet, akivel tökéletesen meg tudnám ünnepelni kilépésemet egy "remek" házasságból?

Egy lányt akivel tényleg minden tökéletes!

Előre is köszi! :)

próbacseresznye · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. november 06. 19:01

Sziasztok. Anita35 Maya40 nevü hölgyekről van esetleg infótok?

Törölt felhasználó · 2014. november 06. 13:26

Zsoloka! Ülj le fiam ötös! :) Nagyon korrekt beszámolót adtál,tetszett! Azoknál a lányoknál,akiknél én is voltam az általad felsoroltak közül,egyetértek.

bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. november 06. 09:30

ez igen, köszi

BJ

vwfanatic · Újonc (35 hozzászólás) · 2014. november 05. 17:31

Sztem hajfestés volt.Eddig fekete hajjal hirdetett.Viszont egy bászomolót már én is nagyon várnék rola. :)

databank · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. november 05. 14:21

Dorina26 egyébként 41 éves, régebben Alexa40 néven futott. Most is fentvan Dorina41 névvel is ;)

arena · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. november 05. 14:06

Gina visszatért Nyíregyházára?

Törölt felhasználó · 2014. november 05. 09:59

:))

vwfanatic · Újonc (35 hozzászólás) · 2014. november 04. 19:57

Annak én is örülnék! :)

Unknown Man · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. november 04. 17:38

Sziasztok!!

Valakinek Lia 20 nevű hirdetőröl használható infója????

A képei alapján jónak tűnik.

Téma indítva: 2010.02.25., 17862 hozzászólás összesen