Egy hosszabb szünet után és péntek este révén úgy döntöttem kalandozok egyet újra. Választásom ezuttal LATIKÁRA esett. Telefonon 22:45-re beszéltünk meg talit,mivel sokáig elérhető este,így megfelelő volt neki is ez az időpont. A képei alapján egy jó nőre számítottam vagyis reménykedtem benne,hogy az lesz. Nos ajtónyitáskor kiderült,hogy bizony az! Mosolygósan,kedvesen fogadott. Gyors zuhi,aztán mondta nekem,hogy nyugodtan helyezzem magam kényelembe az ágyon egy pillanat és jön csak ő is beszalad a fürdőbe. Így is történt. És az igazi meglepetés akkor érkezett el,amikor belépett a szobába. Már meztelen volt és eszméletlen jó teste van! Azt mondta,hogy szeretne fogyni,én mondtam neki,hogy szerintem semmi szükség nincs rá,de végül abban maradtunk,ha ő így érzi,én elfogadom döntését :D :D A melleit amikor először megpillantottam azt hittem,hogy nem eredetiek,mert brutálisan szépen állnak,de amikor megfogtam őket,akkor egyértelművé vált,hogy ezek bizony igaziak és ebben LATIKA is megerősített. :D Ez a csaj élőben még jobb,mint a fotókon. Az action-ről annyit,hogy nagyon élveztem! Elhittem,hogy a csajom,annak ellenére,hogy csókot nem vállal,de épp ezért nagy szó,mert csók nélkül is megvolt a barátnőfeeling!! A szájával is nagyon ügyes,mondtam is neki,nem lepte meg eme kijelentésem,úgy tűnt,hogy ezt ő is tudja. :D A lecsót előre adtam természetesen oda,a nyíregyházi átlagnak megfelelő. Távozásomkor már kint álltam a folyosón,ekkor mondtam neki,hogy délelőtt majd megírom a fórumra,hogy itt jártam. Örült neki,láttam rajta,mert valószínűleg már ekkor érezte,hogy csakis jókat fogok írni róla. Végül nem vártam délelőttig beszámolóm megírásával,mert így még frissebb az élmény. :) Alapvetően nem beszéltünk sokat egymással,de megvolt a kölcsönös szimpátia. Majd ha ezt olvassa LATIKA,akkor megcáfol vagy megerősít ebben. :D Na szóval erősen ajánlott kategória! Mégegyszer köszönöm LATIKA! ;)