Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. augusztus 03. 18:40

Miért nem hívod fel őket?? A velük folytatott beszélgetésből sokminden kiderülhet mint pl. kedvesség, hozzállás,

értelmi szint stb. stb.

Szép estét! :)

VincentVega · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. augusztus 03. 14:20

Ez a nyíregyházi színvonal egyre elszomorítóbb..

A fótók alapján a legtöbb hirdező elég kétes, gondolom sejtitek mire gondolok.

nemrégiben Linettnél jártam, mert többen azt írták nem gáz.

Nagy hibát követtem el. Pedig körültekintő vagyok, de sikerült leh*zniuk. Kerülendő társaság.

Úgy tűnik, nem lehet mindig adni a beszámolókra.

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 01. 18:49

Szamiránál volt már valaki?? Tud valaki segiteni ebben?? Hol lehet utána olvasni??

schumi81 · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. augusztus 01. 14:51

Aki keres az talal.van eleg sok hely ahová el lehet menni.

skh · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. július 31. 20:36

Arra lennék kíváncsi, hol tudsz leparkolni úgy, hogy egy óráig ne zavarjanak meg.

schumi81 · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. július 31. 13:49

Kis megosztas a Mendy19 el kapcsolatban.ma voltam vele mert csak autoban vallalja vagy háznál.nagyon aranyos kedves es csinos valóban 19 éves szépség.nekem pont az esetem,formas cici és fenék és ami a lényeg teljesen odaado megteszi amit kérsz.egyszoval nekem bejott.én csak ajánlani tudom mivel teljesen megbizható es valoban egyedul dolgozik ezt garantalom engem semmilyen meglepetes nem ert.

deckard · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 29. 16:16

Sziasztok! Milyen ifót tudtok adni Beatrix (19)-ről?

Castro · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2014. július 29. 15:04

Adrienn ről valami info?! Nme tudom minek hirdet ha nem lehet elérni se nem hogy eljutni hozzá!

Törölt felhasználó · 2014. július 28. 09:52

Lara nál volt már valaki?? Esetleg egy hívatalos beszámolót tudküldeni,akkár privibe is. Szerintem egy kicsit mint ha el térnének azok a képek.

Béci · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. július 27. 16:02

Sziasztok

Én is hozzászólnék, a dolgokhoz. Igaz tavaly voltam az akkor még Detty néven praktizáló szolgáltatónál, tehát csak akkori élményeket osztok meg.

A hely ott van ahol Tomi írta, s a szomszédok nem tetszése miatt nehézkes a bejutás. Megnéz az ablakból, úgy menj fel, hogy szinte észre se vegyenek. Én inkább körülményesnek nevezném. A lakás nem rossz, de a fűrdőn látszik az intenzív használat.

A szolgáltató személye, nekem bejött. Csacsog, fecseg, flörttöl, igyekszik megismerni. A francia az tényleg nem az erőssége, de hagyja magát irányítani csak kérni kell. Az akció, átlagos. Színészkedés van bőven, de ha zavaró akkor visszább vesz belőle.

Amikor én voltam, akkor a térítés volt a leghúzósabb. Kicsivel átlag feletti.

Összegezve, egy próbát megér, de csodát ne várj.

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. július 27. 10:54

Alaxa 40 vagyis régebbi nevén Detty 40 aki a belvárosi mekivel szemben rendelt régebben Gyulával.

Annak idején Picur így jellemezte : A képei sokkal jobbak mint élőben. Nem csinos, nem mutatós! Az NF plussz f*z*tős extra. fr*ncia átlagos, szex gyenge, nyafogott, hogy óvatosan! Tuti nem megyek még a közelébe sem.

Egy másik látogató pedig így nyilatkozott róla : Detty 40 Belvárosi mekivel ***moderálva*** r*nd*el. Bejutás elég körülményes volt. Egy csinoska 40-es csajt vártam, mire egy 18-19 éves kiscsaj fogadott ( Ő A GYULA! ) elég zavarban volt. Hát még én. Mondom mi ez? Aszongya rosszul adták fel a hírdetést. Azóta is rosszul adják fel. Röhej. Kiscsaj hozzáállása rettentő sz*r. Alig tudtam elmenni, csaj feszegtem. Lakás átlagos, de a fürdő elég pukkant. Idétlenkedve szaladgál, nyálát törölgeti, ne nyúlkáj sehova, élvezz gyorsan és menj el. Sz*rság, nagyon nem ajánlott.

csacsacsa5 · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. július 26. 05:57

Nagyon egyszerű! Keress rá valamelyik Hírdető nevére és kidobja a kereső. Én is megtaláltam DaveP hozzászólását, ami szó szerint megeggyezik a Gumibogyójéval. Tehát lemásolta!!!!

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2014. július 25. 23:56

Ez tényleg felettébb érdekes !!!!

Viszont, Te honnan emlékeztél rá ???

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. július 25. 18:26

Gumibogyó hozzászólása még érne is valamit ha nem másolta volna ki, DaveP Május 18, 10:00-i üzenetét.

Ennek nem tudom mi értelme van. 

Perilla · Újonc (31 hozzászólás) · 2014. július 25. 15:07

Megerősítem. Én úgyanezt tapasztaltam. 

Tippytoe · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. július 24. 23:14

Norci 21 nél játram ma. Azta, de jó teste van ! Aki a vékony alakot szereti, annak nagyon tetszeni fog. A franciája elég jó, a cicik szépek és fittek, ápolt, pucér punci, nincs naracsbor egyszóval testre 10/10. Kb. ennyi ami miatt azt mondom megérte mert ez a test tényleg viszi a prímet. A sz*olg*ltat*s viszont tényleg nagyon visszafogott, sajnos olyan mintha fejben valahol nagyon máshol járna. Ez oké is, de ha mégis belecsempészne egy kis szinészetet a melóba, akkor nagyon jó élmény lenne vele lenni. Utána viszont volt egy kellemes  beszélgetésunk, ami kozben el is gondolkodtam, hogy mennyivel intimebb volt a beszélgetés mint maga az aktus. Lehet, hogy fordított sorrendben jobb is lett volna. 

Test 10/10

Arc 10/5

Kecó 10/5

Feeling 10/3

Castro · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2014. július 24. 17:18

Sziasztok Adrienn 31-ről érdeklődnék többször hivtam de nem tudom elérni csak érdekelne , hogy aki volt nála mi a véleménye?

Törölt felhasználó · 2014. július 24. 10:23

Ne haragudj,hogy ezt mondom,de mindig talál ez a Csenge egy balekot akit letud szedni ***moderálva***. Pedig semmi köze a maszirozáshoz amit csinál,csak áll egy szál tangában és össze vissza ken valami krémmel,a végén pedig kiveri az ember f*rkát. Cserébe lehet fogdosni a fenekét,de ennyi az ***moderálva*** amit kérhetel tőle. Az a bolond,aki erre a leányzóra rányitja az ajtót..Röhögve keres 5-7***moderálva*** a semmiért. Azért Debrecenbe és Győrben az ilyen éhen ***moderálva***,mert senki nem menne hozzá,azért amit nyújt..Nyiregyházán ezt megteheti..

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. július 23. 23:12

hi

Na, hát nem tudom mi vezérelt, de gondoltam elmegyek Csengéhez egy masszázsra. Semmilyen álmom nem volt, hogy ez meg az elhet! Tényleg!!! Gondoltam megmaszíroz egy szép csaj,akinek annyi like-olója van, meg még úgysem voltam így stb. Aranyos, szép kiscsaj, de ez midnen volt, csak nem masszázs, és nem lazulás!!! Holott, még papírja is van kitéve!! A végén nem is bírtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, "te ugye ezt csak lemásoltad valahonnan?!!" Na meg a levezetés is..... Hát annyit mindenesetre elért, hogy én többet egy forintot nem adok ezért a..... semmiért(és nem csakk itt)!! Még, ha du.ni mentem volna oda, ezekután azt is kihagyom!!!!!

white10 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. július 23. 23:07

Sziasztok!

Valaki Alexa /40/-ről valami véleményt tudna írni?

Köszönöm!

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen