Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2014. július 23. 21:57

Üdv Mindenkinek. Pénteken Nyiregyházán leszek. Szeretném meglátogatni Vivient. Esetleg tudna valaki segiteni,hogy érdemes hozzá elmenni. A képek alapján jó a teste,pedig már nem fiatal. Jöhet privibe is a válasz. Köszi.

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2014. július 23. 21:08

Csá társaim!
Régóta látogatom az oldalt, olvasom a hozzászólásokat, és most úgy éreztem megosztom a tapasztalataimat veletek.
Vannak köztük frissek, illetve nem épp maiak...
Szöszi (38): valóban 40 körüli, mellén, hasán látszanak az évek. NF érzéki, finom, gyengéd, beleborzongós, az aktus átlagosnak mondható. Lehúzás veszély nincs. Ajánlott.
Kitty (23): képeken ő van, teste fiatalos, feszes, selymes. Csak NF-ra voltam, de azt tökéletesen végezte. Ajánlott.
Lara (42): képeknek megfelelő, teste korát meghazudtoló. NF átlagosnál jobb, jól reagált a kölcsönös izgatásra. Aktus nem volt, de tervezem. Hely rendben. Ajánlott.
Alexa (40): teste rendben van, de a feje... hogy is mondjam... érdekes. Nekem nem jött be, sokat beszél, nem tudtam ellazulni, NF-ja felejtős. Nem ajánlott.
Léna (34): fotókon ő van, szolis test, szilikon mellek, hely rendben. Szolgáltatásra sem lehet panasz, összességében is OK. Ajánlott.
Erika (39): vonzó MILF, képek valósak. Hely rendben, kissé nehezen elérhető. fr*ncia és aktus is rendben volt, jól reagál az izgatásra, beindítható. Ajánlott.
Rózsa (38): fotókon ő van, hely rendben. A nő maga nem jött be, fr*ncia és aktus sem volt jó. Nem ajánlott.
Ivett (28): teste sportos, feszes, melle nagyon kicsi. NF-re mentem, de aktus is lett belőle, minden egyben volt, nagyon egymásra hangolódtunk, szuper volt. Ajánlott.
Anett (33): valahol 35 körül lehet, nagyon kedves. Szolgáltatás minden téren rendben, ajánlott. Valódi m*lytor*k. ajánlott....
Candy (21): testre jó, melle kicsi. Kedves, aranyos, de amit nyújt az a nagy semmi. Nem ajánlott.
Kendra (19): képeken ő van, melle nagy. Szolgáltatás unott, látszik rajta, csak legyek már túl rajta érzéssel végzi a dolgát. Nem ajánlott.

Barangoltam a városban... Tőbb jó csaj, és kecó van a városban. A nyerő a SZ ...utca vége, és ott a babyk.

Ott mindenki megtalálja a magának megfelelő szolgáltatót.......

Infó kell: Szabináról, Zsúzsáról, Mollyról, Dóriról!!!!!  

Ki érti: A csajok a nevűket, korukat miért váltóztatják havonta? Talán lehúzosak? 

Steve8 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 23. 12:23

hali! Molly és Dolly róluk tud adni valaki  infót?

Castro · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2014. július 23. 08:49

Köszi a választ felhivtam és mondta hogy már nem nagyon szeretne ujakat fogadni! pedig jo lett volna meg amugy sem vagyok 30éves!

futarman · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 23. 00:01

Sziasztok!Információra lenne szükségem,ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! Keresek 50s-60s korosztályból hölgyet.Akár olyat is,ha tudtok,hogy nincs fent a neten.Minden megoldás érdekel!!!

zola88 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 22. 13:02

sziasztok krisztina(30) nem ajánlot kategória d*gi nagyon:S

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2014. július 19. 17:05

Hello ! Kik ők és milyen néven futnak? priviben is jöhet. köszi!

titus pullo · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. július 19. 14:15

Elvileg Ő az de nekem is sekrült bejutnom hozzá, azt mondta hangom alapján idősebbnek gondolt, azán már nem küldött el :) , amugy ajánlott kategória !

Pysti · Újonc (164 hozzászólás) · 2014. július 19. 03:11

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***  (Dzsuli)

Meglátogattam a Beatrix 1 et, Kissé csalódtam. A kéró elég lepukkant Van macskája ami igen budös , a szoba kicsi ánynmü egy valamilyen kéttes tisztaságu terítő.

A leányzó kicsi egyébként aranyos a szolgáltatás átlagos eléggé unott hatalmas ásítozásokkal .

Az idő leteltét a másik szobáből jelezték de legalább a vége humoros volt Tele szájjal kinent és ugy komunikáltak csak utánna köpte ki. a tusolást kihagytam utánna inkább. Nem fogok vissza menni.

paszti · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 18. 18:07

Hi.

Sara20, Zsuzsa37, Vivien33 esetleg Szöszi38-ról valaki vmit? :)

Tomi05 · Kvázi-tag (155 hozzászólás) · 2014. július 17. 19:22

Laura 23-ról szeretnék infót kapni. Vagy itt, vagy privin legyetek szívesek. 

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2014. július 17. 17:56

Az aggancsos állatról elnev ezett utcán dolgozó hölgyek szolgáltatása: emberi, korrekt, megbizható. Szolgálltatás, kőrűlmény max. Kedvencem a kismellű vörös. Szöke+ vörös eggyűtt nyerő .

*r normál ( megfízethető)

Bejelentkezés nehézkes.  Parkolás ingyenes a kinainál. 

Nick85 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. július 17. 14:23

Hi.

Jessika-t hívtam fel és midnkétszer ugyan az a férfihang vette fel!!! Az elsőnél még arra is gondoltam, hogy benthagyta a telefonját amikor egy vendég ott volt, és ő szolt bele, de hát mindkétszer ugyanaz a valaki volt nála, délelőtt is meg délután is?!!! Valakinek valami infór??

The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. július 17. 11:32

Sziasztok! Csinos, kedves, intelligens, emberileg is normális, közvetlen, nem időnézős lányt tudtok ajánlani nekem Nyíregyházáról?

Oszi · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 16. 10:53

Sziasztok!

Nagyon hiányzik Helena és vele együtt az a színvonal amit Ő képviselt! Tudtok ajánlani valakit, aki legalább külsőleg közelít hozzá?

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. július 15. 12:38

Csá!A pláza környékén van a Milla hölggyel együtt!A kecó fullos a lányok tutik és megbízhatóak!Timi nagyon csinos formás és feszes!Mellei nem túl nagyok de pont kézbe illőek!A fogadtatás kedves és ő fog ajtót nyitni!Normál ***moderálva*** normális és kifogástalan sz*lg*lt*tást nyújtott amikor nála jártam!

spermium · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. július 15. 12:14

Tímea (28) valakinek van vmilyen infója ?

Zzolee · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 14. 21:21

Hétvégén voltam Latika24 nél és nagyon jol éreztem magam vele kedves, figyelmes és odaadó. Nagyon ajánlott kategória. Pont olyan mint a képeken. Kedves a hangja és nagyon szexi a teste egy igazi ISTENNŐ!! Vigyázzatok rá!

pinászpista · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. július 14. 19:03

Hali! Nyíregyháza vagy környékéről keresek, perverz 50-60-éves nőt ha tudtok segítsetek. A válaszokat priviben is várom!!! Előrre is köszönöm! További szép estét!!!!!

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2014. július 13. 22:14

Hello.
Van erre egy közismert marketing bölcsesség:
- Itt megkapja, amit akar: olcsón, gyorsan, jól - Ebből a felsorolásból kettőt választhat.

Ivett, Kitty vagy Kriszta lehet a te lányod.

Téma indítva: 2010.02.25., 17605 hozzászólás összesen