Kitty 38::::))) ő aki nagyon ottvan:)))
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
40esffi · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. augusztus 13. 08:59
papika · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 23:56
Hi, Kösz. Vettem, jelentkezem. Pusz:P
Wock · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 22:26
Sziasztok!
Olyan lányt tudnátok nekem ajánlani, aki amellett hogy isteni jol csinálja a franciskát, vállalja az igazi mélytorkost is?
Előre is köszönöm, privibe is jöhet
spárta22 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 18:37
Amina 19-ről? valaki? milyen ..? jól franciázik?? stbb
Olaf · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 16:53
Kinga 20-ról nem találtam érdemleges infőt, nagyon vékony, ami engem vonz feltéve ha az arca nagyon szép.
ez érdekelne, és persze minden egyéb tapasztalat
csacsacsa5 · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 15:39
Helló! Nagyon köszönöm a gyors választ! Erika 20 hölgyről annyi infóm van - kétszer már beszéltem vele -, a telefonban kellemes a hangja, meggyőző, határozott egyéníségnek tűnik. A bartel ***moderálva***. Remélem érthető?
Május · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 14:21
Viktória 24, a képek véltlenül sem tükrözik a valóságot. Semmi nem jó neki és minden **tra. Kifejezetten nem ajánlott. Erikára én is kíváncsi vagyok, nem érem el.
Lionel · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. augusztus 12. 11:56
Sziasztok!
Az itt szereplő Sararól van valakinek infója?
spárta22 · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 19:03
valaki Mendy19 ?? milyen a munkája? stbb ?
Dóri25 · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 18:20
Szia Papika!
Mobilrol netezek és véletlenül nyomtam rá az értékelésre,tekintsd tárgytalannak ! Amikor be vagyok kapcsolva dolgozom,olyankor sajnos nem tudom felvenni a telefont,de hívj nyugodtan vagy irhatsz smst is,válaszolni fogok!Puszi:Dora
Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 17:06
Csá! Sajnos nincs meg a száma mert egyetlen lány számát sem mentem el a telómban biztonsági okok miatt mert itthon lebukhatok!Azt mondta hogy most 1 hétre el fog tűnni mert haza utazik de aztán ismét jön vissza és elérhető lesz!
NyíregyiGigolo · Újonc (57 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 10:35
sziasztoka!
A vecsey elején rendelo fiatal felnyirt haju lany nevet es szamat megirnatokk?
koszonom
kazi · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 07:57
sziasztok Cukorka22 róla szeretnék valami infót.
előre is köszi
papika · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. augusztus 11. 00:08
Dóra 25 ről tudunk valamit? Egyenlőre nem tudtam elérni. Érdemes tovább próbálkoznom?
Thomas84 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. augusztus 10. 21:57
Mert még külföldön tartózkodok de egyébként enyi erővel mindenki fel hívhatná épen akiről valamit is szeretne megtudni és akkor nem is kellene hogy legyen fórum.A fórum nak az a lényege hogy tapasztalatokat lehet megosztani és olvasni.Te is ezért nézed nem?Hogy kiről milyen pozitív vagy negatív tapasztalatokat irnak e.
zsozs36 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. augusztus 10. 10:59
Üdv mindenkinek!Szandyka19 vigyázzatok lehuzos erősen nem ajánlott!Kizárolag ezért regiztem,hogy ezt megoszam ennyivel tartozok neki!
karlos · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. augusztus 10. 07:41
Szia Kuplung!
megírnád nekem a számát?
Előre is köszi!
Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. augusztus 09. 10:33
Csá!A napokban meglátogattam Dorinát!Könnyen ment telón az egyeztetés!A kecó a jól megszokott helyen van a temetőnél!Érkezésemkor megkérdeztem hogy esetleg nem e lehetne egyik barátnőjét is bevonni a dologba és lezavarni egy édes hármast de sajnos elfoglaltak voltak a hölgyek!Nekem bejött a csaj külsőleg!Kedves volt és készséges!Zuhany lehetőségét felajánlotta de otthonról érkeztem így friss és üde voltam!Franciával kezdtünk ami 10/7 szóval jobb az átlagosnál!Eredetileg csak franciát szerettem volna de aztán meggondoltam magam és munkaruhát kértem!Doggyba folytattuk a dolgot!Kellemes a barlangja és aktus közben szépen nyögdécsel!Összegezve a dolgot nekem bejött a csaj és szerintem fogok még hozzá menni!Részemről ajánlott kategória!De aki nem hiszi az járjon utána!Egyébként Szamirával és Latikával van együtt!
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 22:36
Szépestét mindenkinek az újj versenyzőről Cukorka másnéven (Sziszike) volt Debreceni válogatott tagjavolt és a dbni fórumba olvashatok róla nemtúl kedvező infókat (számára) de kitudja?Talán majd itt nálunk több sikerrel szórakoztat Csá.
vwfanatic · Újonc (35 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 17:56
Valaki volt már Alexandra21-nél? Info jöhet priviben is! Köszönöm :)