Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2014. január 22. 18:50

hasonlót akartam írni :)

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. január 22. 16:34

Üdv mindenkinek!Mivel az előző kérdésemre nem érkezett válasz így utána jártam saját magamnak és így némi beszámolóval szeretnék szolgálni!Millával kezdeném!Csodálatos nő!Szerintem ezzel mindent el is árultam róla!Csinos test szép arc fergeteges mellek de a külsőség mellett persze számítanak a belső értékek is és erre sem lehet panasza szerintem senkinek!Kedves és vicces és kacérkodó és lehet hogy nem ma kezdte el de rengeteg tűz van még benne!Szóval bátran felkeresheti bárki akinek éppen kedve szottyan rá!Hála istennek nem egyedül van Milla így nem csak masszázsra volt lehetőségem hanem egy négykezes masszázsra happy finish-el!A másik hölgy Tímea28!Ő is egy igazi izzig vérig nő!Kedves szép csinos meg sorolhatnám tovább!Rá is ugyan az a jellemző mint a Millára a belső értékeit tekintve!Szó ami szó két olyan nőröl van szó akik tudják mi kell egy férfinak!Aki nem csak az üres semmit mondó akciókra vágyik hanem számít a fogadtatás is és a hangulat a hozzá állás a kommunikáció azoknak bátran merem ajánlani mindkét hölgyet!Ja és a lényeg hogy amiért oda mentem azt 100%-ban megkaptam és jó hangulatban távoztam mint egy jól lakott napközis kisgyerek!

Szóval bátran keressétek a hölgyeket amíg van rá lehetőségetek!

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 22. 14:56

:)

Törölt felhasználó · 2014. január 22. 11:17

Kitsi! Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. :) Szoktunk itt véleményt is írni lányokról,többnyire pozitívat. És tőlem is szoktak priviben kérdezni,ha valakit komolyan érdekel egy lány,amire mindig korrektül és kifejtve válaszolok,aki kérdezett tőlem,az tudja. Az hogy néha hülyéskedünk itt fórumon,szerintem ez belefér,nincs emiatt túlterhelve a rendszer. :) Amúgy Szombathelyen a  Joezef Gyöngyszem csata tovább folytatódik,most olvastam épp a folytatást. :)) Ja és kedves Fain,természetesen tőled is szívesen fogadjuk a beszámolókat.

karlos · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. január 22. 10:38

Sziasztok!

Ha egy lányt kellene mondanotok, (legjobb), ki lenne az?

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 20:25

És te mennyi beszámolót írtál már? Vajon miért nem? :)

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 20:22

Érdekes az én vélményem eddig is kikérték privibe sokan azokról a lányokról akiknél voltam. Vagy megfogadták vagy nem. Én nem vagyok egyik lány menedzsere se! Ha észrevetted volna több lányról is írtam és azokról is akik mostanság jöttek nyíregyre. Azt hogy páran itt összehaverkodtunk és hülyéskedünk egymással engedd már meg hog megtegyem ha közbe elmegyek új lányokhoz és leírom a véleményem róla. Az a baj hogy az álltalad leírt "három-négy emberke" ír véleményt azon meg gondolkodj el. A többiek csak kuncsorognak itt információért de ők már nem nagyon írnak vissza ha van bátorságuk elmenni egyálltalán valakihez is! És tényleg van az a jelenség itt hogy pinairigység hogy csak azért se ajánlom mert nehogy elfoglalt legyen később és ne tudjak menni hozzá! De ha az én véleményemre és információmra nem vagytok kiváncsiak akkor én mostantól nem írok semmit se. Megtartom magamnak és tapasztalja mindenki a saját bőrén meg!! Végeztem!

keresgetek · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. január 21. 19:57

Kicsitvisszaolvasol   van  az "ajánlott"    Viszont  nyiregyenlétezikegy  nuni  tudod az  egy  ne......szerv irigység!  Nekem nagyonjó, nemreklámozom,mert  hamarabbvantalivele!

fain · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. január 21. 19:10

Na pont azért kellene sok őszinte vélemény akkor azokhoz tuti senki nem menne, és minden ki tudná aki a fórumot követi, előbb ugyis itt olvasgat mindenki ,de máritt nem vélemények vannak!! Ez is baj, és nem is kicsi!!  Irjatok minél több véleményt!!! Köszi!!

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2014. január 21. 18:37

sok a kamu szolgáltató ez a legnagyobb baj!!!

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. január 21. 17:36

Üdv!millát szeretném mindenképpen meglátogatni és némi segìzségre lenne szükségem!esetleg valaki tudna segìteni abban hogy a kedves milla csak masszázst vállal vagy esetleg másra is rávehető?vagy esetleg van vele más hölgy is aki egy masszázs után más ellazulást biztosìtana?csak mert halmoznám az élvezeteket!

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 13:52

Ez végülis így van. :)

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:41

Semmi gond. Épp ezért jöttem újra a fedélzetre mert szabad lettem hirtelen :P  Nem sajna. De hát amíg élünk remélünk :)))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 13:37

Au.. :(  Hát sajnálom,de amúgy én is már elég régen töröltem. Nem tudjuk rábeszélni úgy látszik az "ember lányát" :))

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 13:36

Amúgy amit Kitsi ír,az sem lehetséges? Hogy esetleg nem 2-3 hétre,hanem mondjuk 1 évre eljönnél ide? Mindezt úgy kérdezem,hogy ehhez a részéhez nem értek a témának.

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:27

Az szép de én most egy darabig kitöröltem a szótáramból :(

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:26

Akkor gyere végleg ne pár hétre :)))

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:22

Nem is gondoltam arra, hogy ti nevelők lennétek, de ha az ember lánya 2-3 hetekre ki akar libbenni, akkor az csak menedzserrel működik! Nem fog senki 2-3 hétre albit kivenni és utána menni tovább!

Törölt felhasználó · 2014. január 21. 13:18

Ja hát én sem vagyok manager Rubint. :)) A szerelem meg szép dolog Kitsi. :)))

kitsi · Kvázi-tag (111 hozzászólás) · 2014. január 21. 13:07

Nekem is ez jött le :))

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen