Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Dominó · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. április 25. 16:57

***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését!***

Sziasztok. Lám,lám Zsany új fotóit látván teljesen az,az érzésem (amit már honapok óta) figyelemmel követek,hogy a Millát leutánozza,és megy utánna mint valami (kiskutya)! Tudomásom szerint,mind a két leányzó régi motoros itt a városban,és valamikor hosszú évekig együtt dolgoztak (massziroztak).

Talán még az egyik legjobb párosok voltak ők!

Erröl valaki valami infót tud nekem mondani? Miért dolgoznak már külön? Akét lányt már megkérdeztem,de egyikölyük sem volt erről hajlandó beszélni! 

boyka68 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. április 24. 22:36

Sziasztok..
Léna, Jázmin, Korina... ez a három lány nagyon színpatikus.. Esetleg valaki volt már a hölgyek valamelyikénél ??  Tudtok róluk mesélni előnyt vagy esetleg hátrányt milyen élményt váltott ki belőletek minden vélemény érdekelne :) előre is köszönöm .. :) vagy esetleg tudtok ajánlani valakit aki eszméletlen jó ?  :)

revesz79 · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. április 24. 20:37

Zotya!!!!!!!!!

Ha egy csajhoz beakarsz jutni akkor nem csak arról szól. hogy 5 percel előtte amikor neked jó felhívod és megsértődsz azon ha éppen nem tud fogadni. Lehet pl. előre egyeztetni.... Viszont pl. Millánál fültanuja voltam annak, hogy aki már egyszer beigérkezett és magyarul átbaszta azt már nem ugy kezeli mint a normális vendéget. Én a 3 emlitett leányzónál már voltam, és semmi gond nem volt velük. El kell dönteni mit szeretnél és időben egyeztess. Gina 25 F*renc utca???????? Gondolom már párszor beigérkeztél és magyarul basztál menni. Milla pl. egy forgalmas helyen rendel, Gina 25 pedig egy csendes diszkrét helyen. Nem fikázni kell a csajokat, nekik is van magán életük és érzésük. Zotya én ezt minden sértés nélkül írtam. Mindenki oda megy ahova akar és ahol jól érzi magát. Milla ha jól tudom csak masszázst vállal viszont Gina (fullos s.e.x) Kinek mi fekszik. Én sem ragadok le egy csajnál, mikor mire van szükségem. Na sok sikert.

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. április 24. 15:41

Haylee Lee vagy Kaylani Lei Bio! :-)))

Üdv: Thomika

Joseph · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. április 24. 11:22

Kedves Egylány!

Szerintem teljesen érthető,hogy a lányok parókát vagy bármi mást használnak annak érdekében,hogy az inkognítójukat megőrizzék!Nem értem,téged ez miért zavar! Hidd el,hogy paróka nélkül is nagyon ott vannak a toppon a csajok!

texas · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 24. 07:57

Üdvözlök mindenkit -Rózsa vagyok.Holnaptól -csütörtöktől szeretettel várom és fogadom, aki ismer és aki szeretne megismerni.További szép napot mindenkinek.

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2013. április 23. 17:58

Aki szombaton regisztrál, majd 6 percre rá negatív "véleményt" ír, az nem írhat csak kamu szöveget. :)

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2013. április 23. 17:20

gyuszi te meginn csak kamuzol

szimphapsi · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 23. 16:00

Kitty25 ről szeretnék írni pár sort.

Mi van vele nem tudja valaki,mert eltünt és nem veszi fel atelefont?

Na a lényeg,hogy jól tud franciázni,szóval gyors francián voltam vele előstör és nagyon hamar ellőttem a tárat,de siettem és  mennem kellett.

Másnap vissza is mentem hozzá akkor komplettet kértem és az is kíválló volt.Imádtam nyalni a fincsi puncit,na meg az a szűk lyuka!

Szóval.ha valaki tud valamit írjatok,mert jó lenne tudni hova ment.

Hírdetése eltünt,majd újra fent van,de a teló ki van kapcsolva.

Remélem lesz még hozzá szerencsém

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2013. április 23. 07:25

Úgy látom, tegnap sok valódi és hihető, beszámoló íródott! :D

Törölt felhasználó · 2013. április 22. 20:38

Kim és Milla nem rendel együtt!Egy környéken igen,de két külön álló rendelés!A  hazugságról meg annyit hogy:aki szeretné megtudni az igazságot ,bátran keressen meg!  Örömmel elmondom és megmutatom hogy hol és hogyan is rendelek :)))) szép estét mindenkinek                          /Kim/

Egylány · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 22. 18:03

Claudia25 és Sylvia19 miért hirdettek szőke parókával?Nagyon undorító.Feltalálták a hajfestéket és a hajfelvarrást sokkal jobb lenne.

Nimfopasi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 22. 14:18

Valaki tud érdemleges infot Violáról?:)

Lottihoz én csak 1 röpke infot szeretnék írni, még kb. január közepe táján, hívtam kora este és megbeszéltük h fél/3negyed óra múlva ott vagyok, mondta ha oda értem hívjam fel. Ott voltam  kb 30 percen belül, hívtam is, de nem vette fel, és ezt eljátszottam kb 1 órán keresztül, bízva benne hát ha feljutok hozzá..-de sajnos nem sikerült, és akkoriban "nagyon jó idő volt"-vizes latyakos utak járdák, rá 1 hétre meg is betegedtem..na mind1, sajnálom h nem vette fel a telefont és nem tudott fogadni,bár jólett volna ha legalább felveszi és mondja ne várjak ott, Nyírszőlősből mentem be, még akkor a régi bázison melózott, szóval nem volt túl közel..azért köszönöm h így meg****atott..:S:) 

Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. április 22. 14:16

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Héra nevezetü leányzót csak ajánlani tudom !!! 

likecici · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 22. 12:09

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Tegnap  kipróbáltam egy helyi leányzót, Hérát.Kellemesen csalódtam.lenyűgözőek a cicik :D ajánlom mindenkinek aki szeretne kellemesen kikapcsolódni és kát igazi nagy mellhez bújni :P

bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2013. április 22. 12:06

Én mondtam :), de már én is megbántam, mert legutóbb már nem kaptam időpontot :)

Kuplung · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2013. április 21. 17:19

A nyíregyházi chat szoba sajnos folyamatosan hölgy mentes!Ez nagyon elszomorító!

Bumburnyák · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. április 21. 16:44

Sziasztok!

Tud valaki olyan jól kinéző fiatal szolgáltatót akinél lehet videózni is?

Csak olyan érdekelne, az lenne maradandó élmény, egy pár perces videó!

Nem muszáj, hogy benne legyen a fejünk, csak a lényeg legyen rajta! :)))

Segítsetek!!!

Üdv: Bumburnyák

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. április 21. 12:42

És hány normális tajték van? :)

likecici · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 21. 12:25

Tisztelt brema! a normális Tajték! :D nem a szomszéd szobában ül ha nem szimplán közel van .

Téma indítva: 2010.02.25., 17603 hozzászólás összesen