Lotti 20
Tegnap láttam a Lotti nevű lányt cseten, így ráírtam. Ha mást nem is, hát dumcsizok egyet. Végül olyan jót beszélgettünk, a francba is, elmegyek hozzá. Már gyakorlatilag mindenről kikérdeztem cseten. (Többi lány miért nem csetel, fel nem foghatom. Csak egy plusz hirdetési lehetőség.)
Az öreg gyümölcsös utcán található meg, a szintén itt hirdető Heléna leányzóval. Tájékoztatása után a helyet megtalálni pofon egyszerű volt. A lakás tipikus panel, célnak megfelel. Előtte megbeszéltük, hogy sima utcai ruhában fogadjon, mert ki szeretném csomaglni belőle. Ezt a kérésem készségesen teljesítette, így ruhában is megcsodáhattam az alakját. Olyan utcán utanafordulok típus. Kérdezte szomjas vagyok-e, miután ittam egy keveset rátértem tapizásra és a vetkőztetésre. Úgy éreztem mindketten jól éreztük magunkat. Mindenben készséges és partner. Ugyan nem kértem volna, de azért megkérdeztem, hátsó bejárat nincs. A szájával jól bánik a féltett műszerünkkel.
Lehúzásnak, vagy egyéb kellemetlen élménynek nyoma sincs. Én piszok jól éreztem magam nála.
Gergő ezt a megfigyelési dolgot nem tudom honnan veszed, én nyomát nem tapasztaltam, egyedül vannak. Egyébként a Korina nem a Gyula? A képei nagyon hasonlóak.