sziasztok, Kitty (25)-rol valakinek van valami infoja?elore is koszi
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
hamman · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. április 17. 12:19
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2013. április 17. 09:36
Ez igaz, ugyanakkor ha valaki szuper, miért is van szüksége önreklámra? Lábimádó beszijével ellentétben ez az, ami sokat árt...
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2013. április 16. 20:47
Hú, de ritkán van olyan, hogy a másik fél is reagál, pedig erre is szükség lenne!
Amít írtál, max. a te egyoldalú teljes igazságod, a másik oldalé meg egy másik igazság. Mindenesetre annyi lejött, hogy szépen tusz túlozni, elég nagy a pofád, és gondod van az önképeddel.
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. április 16. 16:39
Jázminnál még tavaly volt egyik ismerősöm és jókat mondott róla.
Amina-ról valaki nekem cseten nem mondott jót. Zsani meg, nincs NF és sokba van.
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. április 16. 16:37
Hálás lennék fustos!
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:51
Ja és Jázmin(19) is érdekelne.
Köszi: Thomika
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:48
Sziasztok!
Zsani(20)-ról és Amina(19)-ről nincs valakinek használható információja?
Üdv: Thomika
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:30
Megmondjam?
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:28
Ennek több oka lehet!Pl mivel szinte biztos nem nyíregyházi nem ismeri a várost.Nekem is volt olyan csaj aki azt mondta,hogy a belvárosban van a Korzónál.Majd ha tényleg megyek és ott leszek a környéken hívjam és megmondja a pontos címet.Így is történt.Erre mond egy örökösföldi címet.Jó!Kocsiba,tűz oda,mikor már bent vagyok mondom neki.Mi jön le a válaszból?Nem tudja melyik a Pláza és melyik a Korzó.Meg neki Örökösföld a belváros.
Akkor a másik,hogy lehet kicsit ilyen szempontból butácskák,de van amiben gyorsan jár az agyuk.Ott van pl a Gina problémád.Az a nő akárkivel nem fog csak a zséért hancúrozni.Meg van egy kialakult létszám akit előnyben részesít és az elég is neki szerintem.Ha van egy új telefonáló és fel is veszi neki két mondat után rájön kivel beszél.Érdemes-e bevenni a csapatba vagy nem.
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:25
Még mindig nem tudja senki mi lett a barby-szandy párossal? Többi lány előre szólni szokott, hogy bocs befejeztük, vagy valami. Aki járt náluk írjon már, privát üzenetbe is akár, hogy mi van.
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. április 16. 13:23
Csak akkor írok, ha úgy gondolom van értelme leírni, és ha ő is beleegyezik.
zotya 01 · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. április 16. 11:52
Kimrőől csak annyit,nálam az a kategória mint a Gina napok óta nem lehet elérni,és bejutni hozzá! Össze vissza hazudgál, hol azt mondja,hogy a Deák F utcán van,hol meg azt,hogy a Plázánál. Na,és persze az***moderálva***,ha valóban csak masszázst vállal?
texas · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 16. 10:58
Üdv kedves régi és leendő v*nd*ge*nk.Rózsa és Évi vagyunk.A mai naptól családi okok miatt kb 10 napig nem leszünk elérhetőek.Köszönjük a megértéseteket.
Joseph · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. április 15. 16:24
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Voltam néhányszor Rebecánál! Nyugodt szívvel tudom ajánlani.Nincs lehúzás és élvezi amit csinál.
Barbi24 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. április 15. 15:58
Kedves Vendégeink!
Sajnálattal közöljük, hogy szerdáig nem leszünk; csütörtök reggeltől újra várunk mindenkit szeretettel!
Gina25 és Bia22
picúr · Kvázi-tag (179 hozzászólás) · 2013. április 15. 15:17
Sziasztok.
Voltam párszor Jázminnál, és nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. A belvárosban van, egyedül a lakásban. A képeken Ő van és élőben is nagyun tuti a csaj, bájos szép arcú és fantasztikus a teste! Élvezi a szexet, és lehet keményebben is du..i! ***moderálva***
Mr.XY · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. április 15. 11:41
Itt nyiregyen tényleg sok a ***moderálva****!!Viszont én Lolitához szoktam járni és maximálisan megvagyok elégedve a szolgáltatásaival,és nyugodtan kint merem hagyni az asztalon is a pénztárcámat telefonomat,de mint irtam egy két helyen már megjártam a könnyelmüségemel,volt hogy kutyával fenyegetek és volt hogy nem egy nyáron barnultak jöttek be a szobába ez milyen már?? :(
Én nyugodt szivel Lolitát ajánlom.
Gyula--- · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. április 15. 11:35
Nagyon rossz véleményel vagyok Nyiregyházárol,egyre több a ***moderálva****,akik magyar csajokal együtt rendelnek!!Szóval megy a l*h*zás ezerel vigyázzatok!!
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. április 15. 11:17
Sziasztok, létezik itt olyan szolgáltató aki egy valódi érzéki (oda vissza) erotikus masszázst nyújtana,kölcsönös kényeztetéssel csókkal meg mindennel sex nélkűl ??? Nem csak ilyen k***moderálva***á :) ???????
Joseph · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. április 15. 10:05
Ha egy Diáról bészélünk,akkor az most a Jósavárosban rendel egy másik lánnyal! Voltam náluk! Ajánlom őket!