Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból?
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
vili · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 13. 12:58
revesz79 · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. március 13. 10:52
Ha jól tudom Gina25 egyáltalán nem vállal p*psit, igaz kb 2 hete voltam vála, tehát azótta bármi lehet.
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. március 12. 21:34
Menni kell szavalni?
Röhej · Lelkes újonc (98 hozzászólás) · 2013. március 12. 21:31
Sajnálattal közlöm,hogy most pénteken nem leszek eléhető
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. március 12. 15:19
Szóval akkor neked 18/5,5cm?!Te vagy a falu bikája!!!
NyíregyiGigolo · Újonc (57 hozzászólás) · 2013. március 12. 14:49
Gina25 ről élmény:
Egyszer voltam nála, k 2 hónapjade ez nem annak tudható be, hogy valami nem stimmelt...Könnyen elérhető, de elég elfoglalt amit meg is értek. Találkozásunkkor: KEdves, mosolygós, és béna parókában fogadott, ami az összképet nem rontotta le nagyon, gondolom így próbálja inkognitóját megtartani. Kellemes testtalkat, intelligens hangnem. Szeret beszélgetni és lehet is vele mindenről. Az előjáték mint minden más nálam csak óvszerrel jöhet szóba, de ha jól emlékszem enélkül is szívesen fogadja az arra érdemeseket. Kellemes technika, utána aktus. Semmit nem siet el, odafigyel..órát "nagyon" nem nézi.. :D Pár perc túlóráért nem szól. Viszonylag normál méretekkel vagyok ellátva (18/5,5 cm) aminek láttán sem viszakozott az extraként kérhető popsitól. Akkor sajnos nekem nem volt időm ezt már bevállalni, de legközelebb biztosan vele kezdek!! Nincs lehúzás! 10-es skálán egy erős 8-ast adnék ami a mai körülmények között egészen jónak mondható szerintem.
Üdv.!
Olvasgatom a fórumot, rég nem jártam erre...hát nem sok értelmét látom most. Jó lenne ha olyanok írnának akinek valós tapasztalataik vannak. Most kit ajánlanátok aki *r/arány értékben megfelel szerintetek..??
DJbasto · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 12. 10:23
Mivel többen is kedvező dolgokat írtatok itt Puncicáról, ezen felbátorodva felkerestem. A fórumozóktók eddig olvasott véleményekkel összhangban minden téren nagyon ott van a éány. Nyílt, közvetlen, csipkelődő humorú és az ágyban vad és tüzes. Méretes, feszes cicikói, kedves arca és bomba p*psija van, amit élmény tapogatni. Keményen d*gható és élvezettel, szenvedéllyel teszi a dolgát. Nagyon hamar ben*dv*sedik és lelkesen c*m*zik. Óranézés és sürgetésmentes, egy jó 10 perccel tovább maradtam nála a megbeszélt időnél, de ezen sem problémázott.
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. március 11. 15:22
Néha nem ártana az írásaidhoz forditókód!Ettől függetlenül aszem értem.
Láttad már,hogy egyesek a 2947 hozzászólásod alapján stricentőnek gondolnak?
Szép fiú · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 11. 15:10
Szasztok :)
Zsani Babánál jártam nem olyan rég és meg kell mondjam hogy nagyon profi!Csinos kedves lány!Ami a legjobban meg tetszett benne hogy nagyon figyelt rám!Ajánlani tudom!
Röhej · Lelkes újonc (98 hozzászólás) · 2013. március 11. 13:35
Kedves Gróf Kurátor!
Csak annyit mondanék,hogy a Röhej név az enyém már bocsi.
Üdv. :
Linda
Fiatalt akarok · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. március 11. 12:44
***moderálva***? Melinda19et tudom, és még?
kit · Újonc (25 hozzászólás) · 2013. március 11. 10:45
Szia Sherlock H.!
Érdeklődtél Klaudiáról, úh. néhány gondolat erejéig megosztom a tapasztalataimat.
Többen jelezték, hogy a telefonban nem túl kommunikatív, ez valóban igaz, de ha felkeresed pozitívan fogsz csalódni.
Kicsit részletesebben:
A rendelő könnyen megközelíthető,parkolás akár a ház előtt is.( Múzeumot és Kórházat is neveztek el az utca névadójáról)
Klaudia arca talán nem az a Barbie típus, de nekem semmi gondom nem volt ezzel. Kedves, közvetlen, mosolygós-nem nehézkes Vele a társalgás.
Az alakja számomra 10/10-es. Kerek, feszes "alma " cicik, ruganyos feszes bőr mindenütt. (has, comb, popsi stb.)
Sajnos NF nincs, de bőven van olyan erotikus kisugárzása és teste, hogy nem kell különösebb rásegítés.
Simára borotvált "kopaszbarack" p*ncus, az átlagostól sokkal jobb rugalmasággal.
Kedves és abszolút megbízható. TP nincs, ***moderálva*** Kölcsönös szimpátia esetén***moderálva***
Részemről abszolút ajánlott kategória, "visszajárás" gyanús, pedig eddig csak néhány csaj érdemelte ezt ki nálam.
Minden szinten megelégedve, és kielégülve távoztam, köszi!
Más: Tudom, hogy sokféle vélemény olvasható a lányokról-reklám és ellenreklám egyaránt előfordul. Épp ezért mielőtt megkeresek egy lányt, van úgy hogy hetekig(hónapokig) figyelem a beszámolókat.***moderálva***(Mivel ilyen szakmában dolgozom, a hanglejtését ezer közül is kiszűröm, call centeres lévén ebben nagy rutinom van.)
ui. Bia és Heléna érdekelne, ha valakinek korrekt beszámolója lenne róluk.
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 11. 10:43
ÁÁÁ megtaláltam egy *** moderálva *** a bantu hirdetését azok a képek vannak fent amikor itt még dóranéven hirdettett +1 kép amin a leharcolt feje is látszik dobok linket is csáó!!!&***moderálva***
Törölt felhasználó · 2013. március 10. 22:44
Illetve közel 3000. A tényszerűség kedvéért. :)
Törölt felhasználó · 2013. március 10. 22:42
Bugajakab! Este házibuli után írtam ide és Gróf kurátor ki is nevezett gyulának. :)) Nekem viszont a közel 5000 hozzászólása a gyanús. Úgyhogy ő a gyula. Bibíííí!! :)))
zozozo · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 10. 22:38
Sherlock !
Klaudia (21) tavalyi tapasztalat: nem lehúzós Ő van a képen környzet 10-es skálán ha csak Nyíregyházát vesszük alapul 9-es a részletekre nem emlékszem de pozitív volt az élmény :-)
bugajakab · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2013. március 10. 22:02
Sziasztok,
nyilván ez a hozzászólás szám nem véletlen, és minden tiszteletem, de szvsz miért ne lehetne megmondani, hogy minden rendben volt? Engem se nagyon érdekel, hogy másnak mi és hogy folyt, de azt jó lenne tudni, hogy pl. nem-e lehúzos parti.
A többivel egyetértek.
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 10. 17:38
A lényeg Gyulanak most is van 3 hirdetése vigyázzatok csáó.
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 10. 17:36
Csáó sporttársák ez elmúlthetekben elmentem Barbyhoz Baktalórántházára sokcsajt felhivtam unothangok stb felhivtam Barbyt értelmesen válaszolt stb.Na akkor utazunk!!!Amit megbeszélszvele azt kapod a köbön Nagyon csinosan szolidan sminkelve fogadott még este 10körül is.A nfrancia az nagyon ott van nem,hogy a homlokod horpad be de még a hajad is rövidebb lessz 2 centivel.Aktus jólpakkólható akár merről és szereti is ha valaki aktív (ö mondta)szereti az igazi féfiakat akik jól megpakolják!A képeken ö van 100%ban. Nagyon kedves és jó a dumája.Összegezve nekem megérte leutaznom az én részemröl ajánlott!!!!!
Ui:Mindenkinek szerencsés élményekben gazdag és gyula mentes vadászatott Csáó
Törölt felhasználó · 2013. március 10. 11:46
Bugajakab,Sherlock Holmes! Látjátok mondtam,hogy megjelenik egy támadó hangvételű hozzászólás,mert mertünk kérdezni és válaszolni egymásnak egy lányról. :)))) Mondjuk semmiképpen sem akarok Füstössel vitába szállni,mert már közelít az 500 hozzászóláshoz és biztos több fizetős lánynál volt már,mint én. De meggondolom mostmár kétszer is,hogy írok-e valakiről jót esetleg. :)