Én meg felhívom mindenki figyelmét,hogy barna embereket nem fogadok.És te kedves Alf elég barna vagy.Keres magadnak,barna lányokat.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Klaudia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 19. 18:30
alf · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. március 19. 10:39
Sajnos KLAUDIA 21 ről kell megosztanom a NEGATÍV tapasztalatot.
Úgy kezdődött hogy telefonon megbeszéltünk hogy mi hogy van, ***moderálva*** stb (amugy csak ***moderálva****, szólt hogy merre kell menni. Elindultam az egyik hires személyeségről elnevezett utcára (ez egyik kórház is kapott a hirresség nevét), felhitvam Klaudiát, hogy merre is pontosan, melyk csengő - szólt hogy középső lépcsőházhoz oda kell menni, és utána megmondja hogy melyik csengő. Oda mentem, hívom telefonon de már nem veszi fel...kb. 4szer próbálkoztam még....
Barby 23 ről annyi hogy nagyon jó. Az egyik legjobb itt a városban.
Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. március 18. 23:15
A helyzet az, hogy van igazsága a haramiának is azért!
Nos ez a Lotti és Heléna már tényleg nem az akik akkor az év elején a krt-on rendeltek!
Mára már sokkal beképzeltebbek, pénzhajhászok lettek! Egy a lényeg: végezni minnél hamarabb! Személy szerint én inkább feladtam azt a fél órácskát amit k*f*zettem! Unott, ráncigálós, "húzzál már innen a pcs.ba minnél hamarabb"!
Talán a lakás igényesebb lenne, ha meg is tartanák folyamatosan!
Szóval egy a lényeg: sokat változtak, sajnos kárunkra!
kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 21:24
Csak beírod a Google-be hogy ***moderálva*** Ivett és kész :D
Mr xd · Újonc (22 hozzászólás) · 2013. március 18. 19:46
Elárulod hol keressem ivett képét? Talán tudok segiteni ha látnám kivel akarod összehasonlitani.
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. március 18. 17:25
Csak a kavarodás meg a sz*rkavarás lesz belőle, ezért beírok. Az a lány akit mondasz nem Léna. Léna ennél a csajnál igényesebb. És mellesleg totál máshogy néz ki.
Heléna · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:34
Tájékoztatni szeretnénk mindenkit,hogy költözés és egyéb okok miatt megváltozott a címünk és a telefonszámunk.Az előző hirdetésünk illetéktelen kezekbe került,ezért aki már ismer minket,a hangunkat,nyugodtan felhívhat minket a 70-es számunkon,mert mi fogjuk felvenni a telefont,ezt garantálom.Fotógaranciánk egyelőre még nincs (hála a rosszakaróinknak),de azon is dolgozunk.Gondoljuk szorgalmasan nyomogatják a fénykép jelentés opciót,de előbb utóbb ki fog derülni,hogy mi szereplünk a képeken és hogy valósak a hírdetéseink.Elnézést kérünk a kellemetlenségért,illetve az ez által ébresztett kételyért.
További szép napot mindenkinek!
Puszi: Heléna & Lotti :)
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:25
Nem. Ismerem Yvettet és már voltam Lénánál nem u.a. :) Tuti 1500%
nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:25
Csak csatlakozni tudok gigolohoz. Gina25 nagyon kellemes élmény lehet bárkinek. Kellemes, vidám, jó hangulatú társaság. Amíg nem foglalt, be nem áll a szája :). Képek alapján a melleket nagyobbnak gondoltam volna, de nem volt vészes.
A 8-as osztályzat is megállja a helyét.
nyír1 · Újonc (30 hozzászólás) · 2013. március 18. 16:22
Igaz ami igaz, két Lotti hirdetés van most kint. Az egyik már tavaly év közepe óta, a másik viszont múlt csütörtök óta.
Ugyanazok a képek, adatok, de más tel.szám.
Most legyetek okosak...
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. március 18. 15:47
Szia!
Te valószínűleg egy csalódott fickó vagy ( gondolom ex-barát ) mert ennyiből nem valószínű, hogy csak így simán beazonosítod. ( bár gondolom az összes haon.hu-s és boon-os és szon-os lánynak kívülről fújod a tetkóit. )
Ha pedig ez így van, akkor szerintem elég szemét húzás volt a nevét közzétenni ( és persze akkor, ha valóban erről a lányról van szó )
További szép napot!
Üdv: Thomika
kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 14:43
a haon.hu naplánya fotóknál ha rákerestek ivett néven vagy a googlén ak megnézhetitek a tetkót piercinget :D
kovacsj007 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 18. 14:43
Sziasztok!
Szerintetek Léna(33) nem hasonlít ***moderálva*** Ivettre? Mert a tetoválások, köldök piercingek is stimmelnek. Vélemények? Ja és szilikon van mind a kettőjüknek. Köszi előre is :D
http://naplanya.haon.hu/lanya/ivett-2012.01.05./3406998/3407030.jpg
https://videkilany.hu/store/hirdetesek/5/e9da2b3da207176d5b9e5dabd7904878.jpg
Vélemények?
Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 17. 17:47
Látogasd csak őket.
SOK sikert!
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 17. 15:39
Haramia szerintem te kanyizol mert lottiék elismertek ti meg sehol nem vagytok a kis bantuddal ugye gyula ásd elmagad jó mélyre te,hogy még a legjobb kutya se éreze a szagodatt csá
enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2013. március 17. 11:21
jó elgondolás xd
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 17:16
Megjött azt isteni szikra nemmellózom többet meg van a tutti biznisz!Csinálok egy hasonló oldalt és ahogyan számolgatom csak Gyula hirdetéseiböl megélek.
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 16:12
+1?És lottiék az eredeti hirdetök?
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 16:09
Haramia ezt hogyan érted letöltötte a képeit is azzal hirdet kérlek fejsd ki bővebben ha lehet?
Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 14. 20:45
VIGYÁZAT URAIM! GYULAVESZÉLY!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna nem azok a leányzók akik a körúton rendelnek!
Gyula taktikát váltott!!!