Gina amúgy mi a f.... nak van fent a hirdetők között ha sose lehet elérni???? Se ezen se a régi számán......
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lorinzel88 · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 03. 17:49
Tomi_Debrecen · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 03. 16:51
Az itt hirdető Puncicáról egy kis értékelést nektek. A múlt héten Nyíregyházi kiruccanásom során volt szerencsém hozzá egy kellemes órára.
Előzmények, helyszín, körítés: A telefonos egyeztetés simán ment, kedves, készséges, intelligens módon válaszolt a felmerülő kérdéseimre, már itt érződött rajta, hogy a kolléganői IQ szintjének átlagát magsan túlszárnyalja. Viszonylag újépítésű társasházi lakásban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban, könnyen megközelíthető, de nyugis helyen. Igényesen berendezett, jó állapotú lakás, kellően méretes ágy, tisztaság, friss törölközők, többféle tusfürdő. Érkeztemkor csokoládéval, üdítővel kínált és közben egy 5 percet beszélgettünk.
A lányról: Fiatal húz év körüli forma csaj. Formás idomok, szép haj, bomba popsi és méretes cickók, külsőre nagyon rendben van. Szerintem élőben sokkalta jobban és izgatóbban néz ki mint a fotóin. Stílusos, van erotikus kisugárzása és nagyon ért ahhoz, hogy mire gerjed egy férfi. Természetesen viselkedik, nem játsza meg magát, közvetlen, kedves, barátságos és szeret beszélgetni, sokat mosolyog.
Az akció: Közös tusolással vágtunk bele a dolgokba, közben csókok, gyengéden simogatott és elkezdtünk egymáson kézzel dolgozni. Már ott elkezdte szájával bűvölni a szerszámom, amit az ágyon folytattunk. Nagyon könnyen beindul és könnyen nedvesedik a puncija. Már a nyalásnál is eljutott a csúcsra. Szűk, finom puncija van, amibe élvezet berakni. Kellően aktív, kezdeményező az együttlét során és élvezettel szenvedélyesen, már-már vadul csinálja a dolgot. A keményebb, hevesebb dugást is szereti és a pózok közt sem válogat. Sajna popsit nem vállal, de annyira nem is hiányzott, mert a puncija is nagyon jó szűk fajta.
Összegzés: Minden tekintetben fantasztikus órát töltöttem vele. Nem unott, nincs elhasználva, kedvesen bánik a vendéggel, nem nézi az időt és belead apait-anyait az együttlét során. A debreceni felhozatalt tekintve is az egyik eddig legkellesebb élményem volt.
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 03. 15:03
Gyula ez nagyon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. március 03. 11:37
Budati...
Ferrári...
:)
gerard · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. március 03. 10:47
Sziasztok!Viki francia tanárnőről valakinek valami tapasztalata?Meg köszönném az infót!
hoopáá · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. március 03. 08:38
Sziasztok! A mostani hirdetők közül kik a megbízható szolg*ltatók? Fél év alatt sokat változott a paletta. ***moderálva***
megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2013. március 02. 22:20
Szia!
Ha visszaolvasol akkor Budati Veyronhoz is hasonlitották már :) , nem csak Ferrárihoz.
A négyütemű motorok első ütemét mesterien végzi a Gina :), remélem mindeni tudja mire gondolok.
Törölt felhasználó · 2013. március 02. 19:42
Hát mostmár annyi pozitívat olvasok erről a Gina39-ről,hogy tényleg addig fogom hívogatni,amíg fel nem veszi. :) Valaki már Ferrarihoz is hasonlította és ez azért nem rossz. :) Mondjuk ilyennel még esküszöm nem találkoztam,hogy egy nőt kb már 15-ször hívtam és nem tudtam elérni. :) Pedig voltam már Pesten is 1-2 igencsak jó nőnél,de azért 2-3 próbálkozás után őket is el tudtam érni. Nah mindegy nem adom fel mostmár. :)) Amúgy árról tud valaki vmit nála?
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. március 02. 15:33
Én érdeklődtem nála, *rszabása enyhén nevetséges volt és nincs NF.
kazi · Újonc (25 hozzászólás) · 2013. március 02. 13:34
sziasztok zsani baba 20-ról tudtok valamit ajánlott-e a csaj?
előre is kösz
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. március 02. 12:50
Amit írtam nem volt privát jellegű, azoknak szólt, akik hozzám hasonlóan próbálják elérni, eredménytelenül. Kötekedést be lehetne fejezni. Köszi!
boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2013. március 02. 10:39
Ha valaki a privát mondanivalóját egy nyilvános fórumon teszi közzé, akkor ne csodálkozzon azon, ha bárki más hozzászólást fűz ehhez.
megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2013. március 01. 20:17
Helló
Ezt nem értem!
Hirdetőkén felkerestél egy hirdetőt????
Valami itt nem stimmel!!!
zsófi · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. március 01. 18:49
Kunta kinte. Örülök,hogy az Ingriddel való talaálkozásodat megírtad. Nekem is volt "szerencsém" a hölgyhöz és meg kell, hogy mondjam életem legrosszabb élménye volt. Telefonban hangja kedves és értelmes, mindenről tájékoztatott. Amikor megérkeztem egy nagyon vékony lány fogadott aki köszönő viszonyban sem volt a képekkel. Szolgáltatásról pedig jobb nem beszélni. Azon csodálkozom, hogy miként jelölik sokan kedvencüknek. Mindenesetre egy darabig meggondolom, hogy nyirerházi szolgáltatót igénybe vegyek. Ha nem akartok csalódni messze kerüljétek el a hölgyet!
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. március 01. 18:31
Sziasztok p-vadászok.
Szerdán nekem sikérűlt eljutnom Ginához régebben is voltam nála, az élmény fenomenális brutál jó.
Mintha egy ferrariba ülnél a hagyományos autók után,nagyon-nagyon sokszor próbáltam hívni, nehezen de így sikerült időpontott egyeztetni.
Nagyon sok a vendége nehéz elérni de próbálkozni kell,megéri profi és odateszimagát a városba ilyen szuperül dolgozó nő nincsen.
Kitartás mindenkinek.
Törölt felhasználó · 2013. március 01. 17:44
Jah mégsem,mert ma eljátszottam az erre szánt pénzt,szóval majd csak jövőhét szerda körül. :)))
Törölt felhasználó · 2013. március 01. 17:42
Köszi vasorrú,holnap megpróbálom korábban hívni. :)
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2013. március 01. 15:44
Próbáld meg számmal hívni, és délelőtt 9 körül. Talán nagyobb az esély.
vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2013. március 01. 15:42
Mit akarsz még írattatni róla? A lényeg megvan, használd a keresőt! Ha eljutsz hozzá, az élmény minden egyebet felülmúl. :-)
Törölt felhasználó · 2013. március 01. 13:52
Kösz Bence az infót. Igazság szerint,nemrég regisztráltam,de a fórumot régóta olvasom. És itt olvastam,hogy a Gina39 elvileg az abszolut megéri kategória. De hallod már nem is tom hányszor hívtam,még sms-t is írtam egyet,de semmi reakció. Az eddigi hozzászólásaid alapján normálisnak tűntél,ha esetleg van kérdésed vmelyik lányról dobhatod te is,ha tudok segítek. :)