Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2013. január 07. 17:24

Hogy mire való a fórum?Lehet csak én látom így.Meg mindenki magából indul ki,de szerintem ez a fajta buli ami itt megy az nem arról szól,hogy neked pl jó legyen.Egy se jókedvében kamatyol veled.Az biztos,hogy a nők 99% azért szereti a f...szt,de ha nem kéne nem lenne hivatásos.Arról nem is beszélve mekkora buli ez más bácsiknak,vagy manapság egyre több néninek.Azért a mi országunkban ezt is sokkal lightosabb formában csinálják.Előfordul azért nálunk is,hogy egy csajt úgy kezelnek,mint az állátvásárban a malacokat,de azért ritka.

Meg lehet ez is csak az én nézetem,de abban mi a jó,hogy biztatok másokat,hogy menjetek és d..gjátok azt akit én is.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. január 07. 14:56

Arcra milyenek? A'rban mennyire vannak elszállva fiatalságukkal?

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 07. 13:19

Valóban, Heléna és Lotti is hús-vér lányok, és együtt rendelnek... Én Szép Helénánál jártam, a képeken Ő látható, csinos, vékony, picit szende lányka, formás cickókkal. Kedves, intelligens, értelmes, versenyképes hölgy, úgyhogy bátran lehet látogani ;)

sakk-matt · Újonc (32 hozzászólás) · 2013. január 07. 09:55

Jó napot mindenkinek!

Előző hozzászólásomban leírtam,  Helénával és Lottival töltött rövidke idő alatt szerzett tapasztalatomat. /rövid beszámoló volt, mi van ha kivesézem az elejétöl a végéig?/ Nos már ez reklámnak számított valakinek!

Csak érteném már meg végre, hogy mire való ez a fórum?! Nem arra hogy segítsük férfitársainkat hogy ne fussanak Gyulába, vagy mozdonyszőke rosszakarókba?!

***mofderálva***

Szóval igenis Lotti és Heléna : ERÖSSEN AJÁNLOTT!

Hajrá férfitársak!

jopasi24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 06. 22:38

Sziasztok! Krisztáról ki mit tud? Mik a tapasztalatok ? ?

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2013. január 06. 19:37

Lomhaságom miatt lemaradtam a hozzászólásodról, pedig adok a véleményedre! Ezért ha úgy gondolod, felvilágosíthatnál egy lámpa segítségével :)

Joe_bacsi · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. január 06. 16:21

Hát.. Holnap szeretném meglátogatni Lottit.. remélem nem jön közbe semmi... de ha mégis, akkor következő hétvégére csúszik az egész. Remélem nem kell addig várnom.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. január 06. 15:53

Jé, egy értelmes lány. Ez a legjobb reklám. :P

Lotti 20 :) · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 06. 13:31

Szia Enzo24 ! :)

De igen is Helénával d*lg*zom :)!!!!

Bizonyosodj meg elsőnek róla ,aztán írj légyszíves a fórumra ! :)

Köszönöm Puszi Lotti :)! 

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2013. január 06. 09:49

szép kamu Lotti nem is vele van xd

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2013. január 06. 00:19

Klaudia (vagy akinek úgy tetszik, két évvel ezelőtt ex-Jenifer) régi helyén új, és ízlésesen színes falak közt pár napja egy új lányt üdvözölhetünk, Kezdő Bettikét. A régi telefonszám miatt bemutatkozását mindjárt kiemelt helyen láthatjuk. Fényképei a némi retusálás ellenére azért a lényeget bemutatják nekünk. Adatlapját olvasva furcsának tűnhet, hogy kiemeli a vegyvédelmi kötelező használatát. Ne lepődjünk meg rajta, hiszen ami máshol természetes, az itt korábban nem volt az... Sok sikert tevékenységéhez és reméljük tovább élvezhetjük társaságát, mint az elődeinek!

sakk-matt · Újonc (32 hozzászólás) · 2013. január 05. 21:54

***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***

Sziasztok! 

Amint pár nappal ezelőtt igértem hogymeglátogatom a Heléna nevezetű leányzót,úgy ma ezt meg is tettem ! 

Az elejétől a végéig az egyeztetéstől az elköszönésig minden tökéletesen ment!

Mikor megérkeztem hozzá , akkor derült ki hogy a Lotti hírdetővel együtt dolgozik! 

Amikor Helénával végeztem , nem tudtam kihagyni a Lottit , egy gyors francia erejéig ! 

Jártam már ebben a lakásban még annó Alíznál , akkor is egyszerüen és korrekten mentek a dolgok ,épp úgy mint most! 

Nem reklámozni akarom őket , de erőssen ajánlott kategória mindkét lány!

Hajrá Uraim ! 

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. január 05. 18:43

Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!

GSP · Újonc (37 hozzászólás) · 2013. január 05. 18:02

SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK

akhilleusz · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. január 05. 13:09

Gyerekek! Sok friss husi és elég csinosnak tűnnek? Valakinek van valamilyen tapasztalata :)?
Gondolok ezalatt: Nikolra, Lottira, Heléna, Anett, Barby?

kazi · Újonc (25 hozzászólás) · 2013. január 04. 17:15

Srácok Anettről tud valaki valamit?

mien a csajszi ajánlott-e?

sakk-matt · Újonc (32 hozzászólás) · 2013. január 04. 15:01

Szia Bingbang! 

Igen tudjuk hogy elmult már karácsony , ép úgy mint te !!!

Nagyon is jól ismerjük egymást!! 

Ja , meg rajtamkívűl jó pár ember ,hogy ki vagy te és mi vagy te !! (Hírdető) 

Akinek nem inge nem veszi magára !! 

Bigbang · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. január 04. 11:44

Szia Füstmentes,ismerjük mi már egymást?tudjuk,hogy elmúlt már karácsony kinek igy kinek úgy!

Füstmentes · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. január 04. 11:18

Szia Bigbang!

Mizujs veled? Látom hozod a formád! Nagy a konkurencia???

Lassan kialszik a fény, minden gyertya elolvad egyszer, talán bele kellene törődnöd?!

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. január 04. 10:53

Üdv!
Heléna merre található meg?

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen