Sziasztok!
A minap meglátogattam Gina ( 24 ) nevű leányzót.
A tiszavasvári útról nyíló Oroszország fővárosáról elnevezett utcában lakik. A környék rendben a társasház előtt símán le lehet parkolni.
A kapuból kelett még egyszer felhívni, és nyitotta az ajtót. Az emeletre felmenetelkorszembe találkoztam egy jó kötésű fiatalemberrel. Nem tudom, hogy hozzájuk tartozik-e ( merthogy ketten vannak a lakásban ) de mindenesetre nem láttam a lépcsőház ablakából az épületből eltávozni. ( ez annyora nem zavar, mert én mindig bebiztosítom magamat, hogy ne történhessen "csúnya dolog" velem )
Na szóval ajtót nyitott egy szép szőke lány. Biztos, hogy a képek valódiak. A lakásban egyébként elég sötét van, villany nem nagyon ég, a szobában sem nagyon láttam belőle az alakján kívül semmit. A megegyezett *r*t előre kéri ( a villanyt fel kelett kapcsolni, hogy lássam a p*nz*met ), akkor vetettem rá egy pillantást, csinos szép arca van.
Tusolás ( ekkor tudtam meg, hogy a másik szobában van egy másik lány ( talán Ineznek hívják ) és ott is megy az aktion! Fürdő rendben, visszaosontam a szobába és aztán hajrá. Nagyon ügyes, figyelmes ( az egyetlen ami zavart, az a melltartó volt, nem vette le, de aztán elterelődött a figyelmem ) "Megkóstoltam" én is a finom p.u.n.c.i.k.á.j.á.t Nagyon rendben van a leányzó. Aztán megkérdezte milyen póz a kedvencem, de szerintem egy ilyen fenékkel rendelkező lányt nem szabad nem hátulról kipróbálni.
Minden rendben ment, nálam a maximálisan ajánlott kategóriába került.
Ja és még egy dolog. A másik lánnyal együtt lehet 3-as játékot játszani. Bár Őneki még nem láttam fényképeit, sem ott nem találkoztunk, de ha hasonlóan néz ki, mint Gina, akkor egyszer tuti kipróbálom kettejükkel.
Na hát nagyjából ennyi!
Ha addig nem írnék, akkor Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek ( hirdetőknek, hozzászólóknak egyaránt )
Üdv: Thomika