Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Unknown Man · Újonc (19 hozzászólás) · 2012. december 25. 12:30

Sziszatok!

Valaki nem tud ma elérhető (megbízható) lányt?

pl: Barby, Ivett, Kriszta, stb.

Kellemes ünnepeket!

Üdv!

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. december 25. 06:19

Békés,boldog karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek és fórumozónak is!

Kriszta25 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. december 24. 22:53

Kellemes, Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Karácsony 2.napjától  elérhető leszek!:)Valamint két ünnep között!:)További szép estét.Üdvözlettel:Kriszta

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2012. december 24. 21:12

Csáó Kellemes ünnepeket minden makktársnak minden szolgáltatónak aki jól áll az ügyfélhez Többieknek pedig nagyon szar 13  Csáó

napsarok · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 24. 19:58

Sziasztok! Ki fogad 25-én látogatót? Tud valaki valami infóval szolgálni? Nem akarok körbe telefonálgatni az ünnepek alatt.

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. december 23. 21:24

Valószínűleg mindig lesznek olyanok, akiknek kétséges lesz, hogy igazmondó vagy-e, vagy más. Mintha némi érzelem vibrálását vélném felfedezni. :-)

numinex · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 23. 19:48

Hello! Viszont kívánom! Ivettnél volt az egyik ismerősöm. Azt mondta, hogy nagyon jól néz ki, csak kapkodós, minél hamarabb le akarja tudni. Viszont ha jól bírod, úgy ***moderálva***ahogy akarod. Barby, Nikolbaby és Dóri engem is érdelnek. Barbyt és Nikolt felhívtam már. Barbyról jókat írnak és szerintem ő a legvonzóbb lány a városban, viszont ***moderálva***. Nikolról nem tudok sok mindent. 

És ennek a Lillának szép arca van? Mit jelent az NF? ***moderálva*** 

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. december 23. 19:45

Szia!

Én csak a tényeket írtam le, nem írtam hogy utánna kihez mentem CSAK A TAPASZTALATOMAT osztottam meg a kérdéses hölgyel szemben!

Neked esetleg érdeked füződik a hölgyhöz?

Normális hangnemben közöltem, tényeként, amit hangsúlyozom Ő mondott.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :-)

akhilleusz · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. december 23. 19:14

Sziasztok! Minden szolgáltató lánynak és hölgynek valamint minden ide látogatós férfi társamnak Boldog Karácsonyt!
Érdeklődnék kinek volt valamilyen tapasztalata az alábbi hölgyekkel? Maya, Szandi, Ivett, Barby, Nikolbaby, Dóri hölgyekkel? :) Köszönöm előre is!
Egyébként ha valaki kedveli a teltebb és érettebb hölgyeket is annak nagyon ajánlom az apróban hirdető Lillát!
Én már pont egy éve próbáltam a hölgyet! Időpont zökkenőmentes, sexi ruciban fogad, igényes és nagyon tiszta, kellemes hangú hölgy. És nagyon korrekt!! NF isteni... amit művel :) és élvezi is, semmi nyafogás, pózokat is úgy vált mint egy 18éves! :)Órát nem nézi és az árak is alacsonyak... valóban!

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. december 23. 14:00

Az egyik 1-es számú szabály: nem leszünk szerelmesek BN-be!

DiaBogi · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 23. 08:54

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek. :)

Üdv.: Dia és Bogi

revesz79 · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. december 22. 20:50

Igy igaz, senki sem kiváncsi rá ki hova viszi a p*nzét, érdekes mód másoknak összejön a találkozás csak neked nem?

Kicsit elkondolkodnék ezen, biztos a csajjal van a gond!!!!!!!!!!!!!!????????????????? Nekem még mindig sikerült ide bejutnom a megfelelő egyeztetés után. Nem csak akkor kell telefonálni amikor te akarod, lehet egyeztetni is nem gondolod? Ez nem az a kategória akit egy csettintésre megkaphatsz. Habár igaz , még nem ismered, de ha igy haladsz szerintem nem is fogod.:)))))))))) Több marad nekünk.

Na pááá

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. december 22. 18:15

Szia!

Nem vagyok elszállva, de ha oda mentem akkor mindig rendesen elintézet, többszörösen megkönnyebbülve távoztam.

Amikor kezdett itt városunkba, mindig bejutottam hozzá 1 csörgetés után.

Később változott a helyzet, már sorszámot kellett tépni előre :-)

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. december 22. 15:33

Nem kell azért annyira elszállni a névrokontól. Épp elég körülményes volt hozzá is bejutni, legtöbbször napokon keresztül kellett egyeztetni. Maradjunk abban, hogy valóban meghatározó élmény volt vele lenni, HA bejutottál hozzá.

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. december 22. 15:25

Leila, Vanessza(21), Kitti(20), Olivia(21), Anikó(21)

numinex · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 22. 13:30

Sziasztok! Az alábbi lányok érdekelnének:

-Dia (39)

-Barby (23)

-Nikolbaby (20)

-Anikó (21)

-Alexa (29)

-Zsani (19)

-Csinike (19)

-Dóri (23)

-Kira (19)

Köszi előre is a véleményeket, élménybeszámolókat. :)

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2012. december 22. 10:57

Kriszta26. :)

arena · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. december 22. 09:15

Szevasztok!Jól franciázó,nem kézimunkázó igényes nőt kerenék.....segítségeteket kérném.Köszi

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. december 21. 23:16

Én egyszer elmentem hozzá,de eb legyek ha Ő volt a képeken.Vissza már nem fordultam az ajtóból,de mint később a beszélgetésünkből kiderült egy hosszú külföldi M.eLó.bóL hazatért néni.Szerintem csak helyettesitette a fényképek valódi tulajdonosát.

Egyszer már jártam igy.Voltam egy csajnál és kb 2-3 nap múlva kinéztem egy másikat.Ugyanazt a címet mondta.Nem tulajdonitottam nagy jelentőséget neki.Gondolván,hogy több csaj is vaan ott.De ugyanaz nyitott ajtót aki előtte.Még tőlem is jobban meglepődött.Azonban hamar feltalálta magát és elmondta,hogy gyakran csinálnak ilyet ha a barátnőnek nem jó.Ugyse jön rá az a sok barom.Meg nem mindegy nekik,hogy melyik lyuk?

Visszatérve Alexára a rózsaszín bugyis kép meg pl az első szerintem nem ugyanaz a csaj.Tehát valami turpisság csak van.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. december 21. 23:08

Ez igaz!!

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen