Csáó sport társak Barby22 a kerüld nagyivben kategóriába tartozik hiszen egyenlö Melinda 19aki egyenlö Gyulával egyszerü a képlet vigyázatok csákó jó vadászatot!
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. január 20. 15:27
Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2013. január 19. 17:46
Szép estét makktársak.
Nem sokat irkálok a fórumon de most szeretnék veletek megosztani egy kellemes élményemet.
A ***moderálva***találtam Anikó nevű hölgyet meglátogattam, a képen ő van,egyedül rendel a Józsába.
Az árak átlagosak francia szuper,nem nyafog lehet forgatni rendesen odateszi magát.
Formás popsi nagy cicik,popót is vállal ha szimpatikus vagy engem a régi megbízható normális sz*lg*ltatókra emlékeztet,barátnő érzés.
Nem reklám csak azért mert végre találkoztam egy normális valós szolgáltatóval aki meg éri a p*nzt.
További jó vadászatot mindenkinek.
Olaf · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 19. 13:09
köszönöm a választ.
az itt van nekem egy köpésre, olyan lányt keresek akihez könynen eljutok, mert szeretnék egy állandó szolgáltatót :) akkor lottit meg is látogatom vmelyik nap
Tamasdombi · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. január 18. 14:53
***KÉRJÜK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!***
Hello!
Régóta keresek már olyan lányokat akik tényleg bevállalják az éles l.szb.t !
Most látom hogy van itt egy pár , akik művelik !
Egyetlen problémám van vele mégpedig az hogy a képeken is gáz , akkor milyen lehet élőben ?
Egyébként voltam már egyikőjüknél akkor még szólóban nyomta , és akkor olyan élményem volt vele hogy nem akarok nőt látni egy darabig !!!
Döntsetek ti , nézzétek a fotókat!
kunta kinte · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. január 18. 14:04
ott mind nulla fejre legalábis pfujjjj milla csinos de semmi erotikus arc a többi meg ...
kunta kinte · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. január 18. 14:02
voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
kunta kinte · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. január 18. 14:00
Kedves nagyfarok. Lehet hogy pont azért ahogy itt is irsz róla. kedvességet vársz alapvetően meg lekezelő vagy.a te pénzed. ki vagy te hogy mindenki nevében írsz. Gondolom fél óra ennyi a jussa. Jegyezd meg 20 ft ért ne akarj forma 1 et.Változtass a stiluson többre viszed . a csajok nem gépek. És ez egy emelt szintű szórakozás. Amúgy halálosan odadaó . 1 óra is kevés volt azt hozta ki belőlem.
nagyfarok2013 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 18. 13:08
Nem értem h miért fényezik a Lotti nevű csajt .......én felhívtam a napokban és elég goromba volt velem , megkérdeztem h meddig lesz mivel én délután 6 ig dolgozom , míg haza megyek , a feleségemnek beadok vmi kamu dumát stb az egy kicsit időigényes így megkérdeztem tőle h kb 8 körül tudna e fogadni erre ő azt mondta h már nem mert lejár a munkaideje. Én ezt meg is értem de azt miért nem lehet kedvesebben mondani??? Elvileg az én/a mi pénzünkből él !!!! Nem ????? Ennek ellenére ma megpróbálok mégegyszer időpontot kérni tőle , hátha nem lesz rossz kedve!!!!! :)
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 18. 11:46
Feri.krt
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 18. 11:45
Vagy inkább itt kisebb az esélye mint otthon :)
Időbe nem sok 40 perc ennyit meg ér,hogy ne legyen perec :D
Meg a hazai pálya a tied nem akarok konkurencia lenni :D
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. január 17. 11:20
Sziasztok!
Detty ( 40 ) -nél nem járt valaki véletlenül?
Üdv: Thomika
gerard · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. január 16. 20:02
Szevasz vastag-tag!Én Millához járok ez ügyben,igaz nincs összehasonlítási alapom mert másnál még nem voltam,de szerintem annyira jó,hogy nem is tervezem hogy máshoz menjek!És ez nem reklám vagy futtatás,csak válaszolok a kérdésedre!
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 16. 18:22
Pár mazsolán már túl vagyok,de a barátnő fealing megfizethetetlen amikor elfelejted,hogy ezért f*z*ttél nállam az a topp :) Egy vonással dr*gább az átlagnál,de nagyon megéri. aranyos,nekem szép,csinos,biztos,hogy megyek még :)
vastag-tag · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 16. 16:58
Sziasztok! Lingam masszázst melyik leányzó csinálja a legjobban? Próbálta már valaki?
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2013. január 16. 15:39
Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2013. január 16. 14:25
Aloha, tudom lúzerség meg köszönni,de tegnap voltam Lottinál és csak enyit mondanék,hogy köszönöm :)
tatonka · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 15. 22:32
picúr,én már voltam a lánynál.Aranyos kedves lány,a képei valósak,és az arca az meseszép,igaz egy kicsit kezdőnek éreztem,de tanítható :)Én jól éreztem magam nála !!!
Olaf · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 15. 17:23
Sziasztok.
Lottiék melyik környének laknak? csak úgy nagyjából.
Zoltán 555 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 15. 16:43
Barby19-ről van infótok?
gerard · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. január 15. 14:48
Tegnap(is)voltam MILLá-nál.Komolyan mondom,az eddig legjobb nő(pedig volt egy pár)akivel össze hozott a jó sorsom!Igazán ritkán kerül az ember kezei közzé ilyen jó test(bár volt már ezen az oldalon aki le tehenezte,de szerintem az egy barom!!!!)!Igaz aki csak a tömény szexet keresi annak nem igazán ajánlott,mert az nincs.De maga a légkör mindenért kárpótol!A napi taposó malom után,a vele való találkozás mindig feltölt néhány napra!Ezért nálam az igazán ajánlott kategória!