Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2012. október 18. 16:18

bejelentkezés :)

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 16:08

AHA!! Csak a rendel a tiltott szó! A megrendelés az már O.K.

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 16:07

Sziasztok!

A rendel az miért tiltott szó? Az orvos is rendel. A vendég az étteremben rendel. Néha még Vendel is rendel. A cégek megrendelést küldenek a megrendelőnek, miután az teljesíti a rendelést, rendelkezésére bocsátja a rendelés ellenértékét.

Üdv: Thomika

U.i.: milyen szavak tiltottak még?

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 16:04

Sziasztok!

Most látom, hgy Bogi nem is Beatrix-el dolgozik együtt. Beatrixnál az egyik kép árulkodó, hogy a Pláza környékén rendel. ( így nálam az ajánlott kategóriába került )

Bogi úgy látom Diával együtt rendel. Kíváncsi lennék rá, rájuk. Ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg, vagy akár a lányok is jelentkezhetnek itt a fórumon. Tőlük is szívesen vennék egy "élménybeszámolót". :-)))

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 15:01

Sziasztok!

Elnézést, a múltkor lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam.

Nem olyan hölgyekről tudok, akik nem hirdetnek, hanem olyanokról tudok írni, akik NEM ITT hirdetnek.

Phaeton!

Küldöm az infókat.

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 14:59

Sziasztok!

Ez mekkora jó!!!Úgy unatkozom, hogy saját magamnak válaszolok, illetve kérdeznék.

Leila ( 21 ) miért változtatta a nevét Vanessza ( 21 ) -re? És miért változott a telefonszáma?  

Ez nekem mindig gyanús.

Vanessza, ha olvasod ezt az üzenetet, válaszolhatnál rá, hogy megértsem.

Köszi: Thomika

Törölt felhasználó · 2012. október 18. 14:59

Szia Thomika!

Szeretnék kérni én is tőled emailben egy tájékoztatást a NEM hirdető hölgyekről, valamint ezzel kapcsolatos tapasztalataidról...

Köszönöm szépen előre is! 

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 14:06

Sziasztok!

UNATKOZOM! ( a munkahelyemen is tök nyugi van )

Hirdetek egy versenyt! :-))))

Azt a hölgy hirdetőt, aki reagál erre a levélre, a mai nap folyamán meglátogatom. ( ha több jelentkező is lenne akkor a választás jogát fenntartom magamnak ) Viszek magammal sok-sok pénzt és érezzük jól magunkat.

Na lámyok? Ki lesz a jelentkező?

U.i.: olyan jó smile-kat találtam ehhez a szöveghez, miért nem lehet beszúrni őket?????????????

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:39

Sziasztok!

Annyira tetszik, hogy az apróhirdetések között van egy lány -KÉTES HIRDETÉS felirattal - és márvagy a 3. nevén hirdet.

Slusszpoén az e-mail címe: angelwithdirrtyface@citromail.hu

Hát ha nekem ez volna az e-mail címem, nem tudom, hogy mennyien jönnének el hozzám?

Egyébként olyan jól elírogatok itt magamban, hogy már lassan nyithatnék egy alfórumot a fórumon belül! :-)))

Nincs itt senki? Unatkozom!!

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:21

Sziasztok!

Amíg el nem felejtem:

Betty és Zsani masszázsban is részt vettem már. Régebben itt a belváros belvárosában voltak, most kiköltöztek egy nyugodtabb, csendesebb helyre. Jó tapasztalatom van Velük is. MINDENEMET jól megmaszírozták. Azt hiszem CSAK kézi ill. *rális ( bár ebben már nem vagyok biztos, régen volt, tán igaz sem volt, hogy voltam náluk ) végkifejlet létezik, de így is jól éreztem magam. Lenyúlás, átvágás nincs, bátran ajánlom mindenkinek Őket!

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:18

Inkább írok egy e-mail-t!!! :-)))))

eracica · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:16

Köszönöm szépen!

Nekünk több okból is csak este jó.Ha esetleg mégis meg tudnád oldani,akkor hívj majd :D számkijelzéssel :D:D:D és megbeszéljük!

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:13

Szia Era!

Látom lehet Veled beszélgetni. Kár, hogy nem fogok tudni eljutni Hozzátok. :-(((

Szívesen kipróbálnám ezt a 3-as felállást, csak az esti órákban nem tudom magam szabaddá tenni.

Üdv: Thomika ( a'la Thomas )

eracica · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:04

Szia Thomas :)

Szerintem maradjunk annyiban,hogy neked is igazad van,de az általam írottakat is el lehet fogadni.Én ezért nem veszem fel a magán számos hívásokat :)

Igen,én sem vállalom az arcomat nyilvánosan,mert ezeket az oldalakat olyanok is nézik,akik sosem jutnak el egy lányhoz sem,és lehet hogy ritka eset,de van olyan hogy valaki nem ebből él,és nem szeretné hogy a környezete tudomást szerezzen róla.Mint ahogy nem a privát számomat adom meg.És itt jön az amit te is írtál,hogy 2-3000 ft-ért lehet venni sim kártyát,és akkor te sem a privát számod adod meg.Ha gyakran keresel fel lányokat,szerintem megéri ennyit áldozni,és így még a lebukás esélye is kissebb :) És tuti nem tudnak majd vissza hívni még véletlenül sem,kinyomozni,fenyegetni meg pláne nem!

A 2.okot azért írtam,mert el lehet menteni a tel számot,ha pl valaki bunkón viselkedik,és akkor azzal nem beszélek többet. :)

Aki azért hív,hogy telefonon élvezkedjen,nem fog eljönni és megnézni,hogy mi van rajtam...

A 4.okra pedig azt írnám,hogy igen ez lenne a fair,hogy valaki így kezdi a második beszélgetést,és meg is érthető ha valakinek közbe jön valami,de sokan nem így vannak vele.

És hogy valami pozitívat is mondjak :) ha valakivel első beszélgetésre meg van a szimpátia,akkor az ő számát is el lehet menteni,és ha ismét hív,akkor már mint ismerőst lehet üdvözölni,és nem kell előről kezdenie a beszélgetést azzal,hogy tudod én vagyok az a srác,akivel múlt héten beszéltél,és azt mondtam ,hogy ..... stb...

Üdv:Erika :)

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 12:44

Szia Era!

Válaszolok az Általad felvetettekre:

1. ok: Ha a lányok sem vállalják a hirdetésükben az arcukat, felismerhetőségüket, hogyan várhatják el elsőra, hogy "közkinccsé" tegyem a telefonszámomat? ( az esetek 98 %-ra jellemző, ezért merek általánosítani ) - idézet Tőled

2. ok: ennek semmi köze a rejtett telefonszámokhoz.

3. ok: ennek sem sok köze van a rejtett számos hívásokhoz ( Te is írod, hogy kijelzett számal is megcsinálják ) ha egyébként afelől érdekldik, hogy mi van rajtad mond azt neki, hogy "Gyere és nézd meg!"

4. ok: sok oka lehet annak, hogy valaki eltűnik két hétre ( baleset, vízbe esett, vagy összetört a telefon, megnézte az asszony a hívott számokat, úgyhogy most pihizne kell, stb. ) Természetesen ilyenkor egy újra hívást azzal kell kezdeni: Ne haragudj, de sajnos közbejött egy dolog és nem tudtalak értesíteni, de nagyon szeretnélek meglátogatni, ( hát kb. én így kezdeném ) ezt még mindig meg lehet tenni rejtett számmal is és aztán majd alakul a helyzet.

A nyomozás és hívogatás nem feltétlenül szándékos. Lehet véletlenül mellétárcsáz és otthon felveszi az asszony, akkor már jöhet a magyarázkodás.

Volt olyan eset is egy haverral, hogy sajnos belefutott a - itt a fórumon - GYULA-lént emlegetett csapatba és egy valag pénzébe került, hogy hagyják már végre békén. ( ez egyébként nem Nyíregyházán történt, de sajnos a srác úgy kikészült, hogy otthon mindent bevallott és már a endőrséggel kellett fenyegetnie GYULA-ékat, hogy leszálljanak róla. )

Na hát így első nekifutásra ennyi a gondolatom.

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 12:26

Szia Doki!

Itt nem tudok privátban üzenni, de ha Neked is jó, akkor a PL-n elküldöm a kért anyagot, ott már úgyis váltottunk üzenetet.

Üdv: Tamás

The_Doctor · Újonc (20 hozzászólás) · 2012. október 18. 12:05

Szia Thomika!

Elküldhetnéd nekem is e-mailben a nem hirdető csajok nevét, telszámát és némi infot róluk.

Köszi

eracica · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 18. 11:52

Sziasztok!

Szeretnék a Thomika kérdésére válaszolni a saját tapasztalataim alapján.

Több ok is van rá,hogy miért nem fogadunk szám nélküli hívásokat:

1.ok: ha valaki nem meri felvállalni a telefon számát,az valószínű,hogy nem is fog megjelenni a találkozón.(az esetek 98%-ra jellemző,ezért merek általánosítani)

2.ok: úgy ahogy ti alkottok egy véleményt a lányokról a telefon beszélgetés alapján,ez nálam is megvan,és lehet tudni,hogy ki kamuzik,és ki az aki komolyan érdeklődik.

3.ok: sok srác azt hiszi,hogy telefonszex vonalat hív,és mikor két hét alatt 5ször hív fel rejtett számról,viszont a hangját fel lehet ismerni,és ugyanúgy,hogy érdeklődne mi hogy megy....és már ott tartunk,hogy éppen most mi van rajtam,stb....akkor kicsit unalmas a dolog.Mikor meg szembesítem,hogy már 5ször elmondtam,akkor állítja,hogy ő még nem hívott!(ja,egyébként van olyan aki számkijelzéssel is megteszi ugyanezt :D )

4.ok:ha valakivel meg van beszélve egy találkozó,és szó nélkül eltűnik,és pl két hét múlva megint érdeklődik,mintha mi sem történt volna,akkor el lehet küldeni a fenébe.

Hangsúlyozom,ez az én tapasztalatom,a többiek nevében nem beszélek,de szerintem hasonló okuk van rá :) És szerintem senki nem azért kér tel számot,hogy nyomozzon,vagy hívogasson titeket :) Bár lehet ebben is van kivétel :)

Üdv!

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 10:46

Sziasztok!

Megmondom őszintén Vanessza ( 21 ) csiklandozza a fantáziámat.

A Bogi-Beatrix páros ( bár nem bizonyított tény, de szerintem együtt dolgoznak ) is ingerlően hat rám, mert Beatrix a képek alapján egy nagyon csinos hölgy lehet, Bogi pedig a fiatalságával tudna "elvarázsolni", de sajnos Ők is a "Rejtett számos hívásokat nem fogadok kategória", de legalább ehez tartják is magukat! :-)))

Nincs valakinek használható infója Róla?

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 10:23

Sziasztok!

Aki szeretne infót, az adjon meg e-mail címet, mert nem tudom, hogy itt hogyan lehet privátban üzenetet küldeni ( a PL-n tudom )

Ezeket csak azoknak adom meg, akik e-mail címet írnak, mert ezek a lányok nem itt hirdetnek, ezért Róluk itt nem akarok "nyilvános" infókat kiadni.

Még egy kis info:

Milla és csapata: náluk is többször voltam. Régebben Millánál masszírozáson. Mindig nagyon jól esett, amikor hozzám ért. Kellemes partner minden tekintetben. Nagyon sokat változott az elmúlt időszakban és mondhatom ELŐNYÉRE!! ( Nagyon csinos vagy Milla! ) A múltkor egy másik lánynak telefonáltam és mondta, hogy hol dolgozik, akkor már tudtam, hogy az ugyanaz a cím, ahol Milla van. Nem tudom, hogy most melyik lánnyal voltam, de jó volt Vele. Összességében, ha valakit a Pláza mellé invitálnak, attól nem kell félnie, hogy átverés-lenyúlás áldozata lesz. Az, hogy a lányok közül kivel tud lenni, az már annak a függvénye, hogy éppen ki dolgozik, de szerintem jól fogja magát érezni.

Szóval akinek kell egyéb infó, az írjon mail címet.

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen