Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 18. 10:09

Szia!

Kipróbáltam a chat-et, de egy kicsit unalmas volt magamnak írogatni.

Szóval ha van erről a témáról véleményed, vagy meg tudod magyarázni, akkor ide is leírhatod.

Üdv: Tamás

Mr.men. · Újonc (35 hozzászólás) · 2012. október 17. 23:35

Szia Thomika.

Az infók engem is érdekelnének ha lehet várom a válaszodat.

Egyébként a tapasztalataid valósak korrektek az én véleményem ugyan ez.

panda0002 · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. október 17. 22:46

Thomika én is várnám az infókat a nem hirdető csajokról.

Köszönöm!

nyirboy · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. október 17. 17:22

Szia Thomika tudnál nekem infót és számot küldeni azokról a lányokról akik nem itt vagy nem hírdetnek köszi 

Törölt felhasználó · 2012. október 17. 17:19

Szia Thomika,

ha gondolod, gyere át a Csevegésbe, vagy a chatre és válaszolok, hogy miért nem.

A többiek is azért nem...

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2012. október 17. 16:30

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam a fórumba, de azért olvasgattam rendesen, illetve azért kísérletezgettem a lányok között. .

Először is a jelenleg is hirdető lányoktól szeretném, megkérdezni, hogy mi ez a nagy "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" mozgalom?

Úgy gondolom, hogy - mint jómagam is - sokan vagyunk, akik nem független lévén szeretnénk valamilyen szinten megőrizni az inkognitónkat. Speciel az én telefonszámomat több százan ismerik, és nem szeretnék egy ollyan "ismeretségre" szert tenni, ahol könnyű a lebukás veszélye. Ezért szoktam ELŐSZÖR MINDIG magánszámról felhívni a leányzót, és ha szimpatikus a hangja, találkozunk, majd ha úgy gondolom, akkor majd legközelebb már számmal együtt felhívom. De először mindig meggyőződöm arról, hogy fennáll-e annak a veszélye, hogy akár csak véletlenül is felhívjon.

Szoktam kísérletezni a "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" hölgyeknél és nyugodtan kijelenthetem, hogy a vastaggal szedett rész nem igaz. Fogadják ők a hívásokat és gyakran el is mondják amire kíváncsi vagyok. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy gyakran azt mondják, hogy hívjam vissza őket a számommal és majd akkor elmondanak mindent. Hát azt várhatják!!! ( legfeljebb aznap is a már jól ismert és megismert hölgyek közül választok, tehát a "Csak számkijelzett hívásokat fogadok" hölgy elesett egy kis b*v*t*lt*l.

Persze lehetne mondani, hogy akkor vegyek egy feltöltőkártyás telefont, amit csak erre a célra használok, de úgy gondolom, hogy nem éri meg ezt a macerát.

Szóval akkor most jöjjenek a beszámolók azokról a hölgyekről, akikhez volt szerencsém az elmúlt időszakban:

Vivien ( 36 ): azt kell mondanom, hogy a képek alapján jobb nőre számítottam. Tén yés való, hogy a képeken tényleg Ő van, de nekem az arc sokat szokott számítani, ezért sajnos egy kicsit csalódtam. Egyébként a lakás és a berendezés egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelelő. Egy nagyon minimális beszélgetés után rátértünk a l*nyegre, amely szintén nem volt túl nagy szám, ezért úgy gondolom, hogy egyszer minden(ki)t ki kell próbálni", de a részemről többször nem megyek.

Puncica ( 23 ): azt hiszem az eddig előttem szólók már addig magasztalták, hogy újdonsággal nem szolgálhatok.- Aki Őt választja nem fog csalódni. Biztos, hogy megyek még hozzá.

Viki ( 30 ): Nála régebben többször voltam, mostanában nem nagyon jutok el hozzá, de akkor is nagyon jó volt Vele. Van humora, jót tudtunk dumálni. És nagyon jó Vele az együttlét. Imádom a hatalmas melleit! Na Ő például az aki ismeri a telefonszámomat, maximálisan megbízható, korrekt leányzó!

Erika ( 37 ): számomra az egyik LEGTUTIBB leányzó. Mindig jól érzem magam Nála, amikor csak lehet felkeresem. Csinos, aranyos, és abszolút megbízható. Lehet Vele dumcsizni, nevetni, egyszóval jól érzi magát Nála az ember. Ő is ismeri a telefonszámomat.

Ezen kívül voltam egy-két lánynál akik nem hirdetnek ezen az oldalon, vagy ha hirdetnek akkor is csak az apróban. Ha valakit érdekel, akkor jelezze és szívesen írok neki.

Szép napo! Legyetek rosszak!

Thomika

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2012. október 16. 20:39

Gyula már megint Melinda vigyázzatok Csáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nyirboy · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. október 16. 19:17

Sziasztok nyíregyi vagy debreceni párok jelentkezését várom.***moderálva*** támogatnálak titeket.vagy ha valakinek van tudomása nyíregyi párokról kérem írjon emailt***moderálva***

Rooney81 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 15. 12:44

Angliai munkámból ideiglenesen hazatérve egy kis kikapcsolódást kerestem. Biztosra akartam menni, ezért szétnéztem a forumokon, hogy kiről vannak jó véleménnyel ai nyíregyházi lányok közül. A forumban olvasottak és az ismerőseim tippei alapján Puncicára esett a választásom.

A telefonban is szimpi volt a hangja és az is, hogy részletesen tájékoztatott és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Rövid egyeztetést követően egy 20 perc múlva már fel is kerestem. Jól megközelíthető, de mégis diszkrét helyen rendel a belvárosban, így nem kelltett semmiféle lebukástól tartanom. Meg tudom erősíteni azokat a véleményeket, miszerint a csaj élőben sokkal jobban néz ki mint a képein (bár a képei sem rosszak), de engem élőben nagyon felizgatott már a látványa is.

Kedves, közvetlen, intelligen, mosolygós csaj, méretes cicikkel. Rövid beszélgetés, majd közös tusolás után belevetettük magunkat az akcióba. A fr*ncia nyelvtudása egészen kiváló, nem kézzel rángatja a sz*rszámot, hanem a sz*j*val dolgozik és közben masszírozza a z*csit. Mind a beszélgetés, mind az *ktus során természetesen viselkedett és ez külön tetszett. Úgy kezelt mintha a barátnőm lenne, ölelt, simogatott, csókolt. Nagyon érzékeny cs*klója van és könnyen n*dv*sedő, nyalnivaló finom p*ncija. Eléggé ki voltam már éhezve, így rendesen megd*rr*ntottam minden eszembejutó p*zban, amit láthatóan és hallhatóan élvezett. Két *ktus volt és a végére rendesen megizzasztottuk egymást.

Nagyon jól éreztem magam vele. Bár a ny*regyii felhozatalt annyira nem ismerem, de debreceni viszonylatban is nagyon kellemes a csaj minden téren. Tapasztalataim szerint a Debrecenben legjobbnak tartott lányokkal is felveszi a versenyt. Barátnő feeling, unottságnak, gépies stílusnak nincs nyoma és az órát sem bámulja. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki minden téren kellemes kikapcsolódásra vágyik.

Kiráról mit lehet tudni? A képei egész ígéretesek, de nem nagyon láttam róla még beszámolót.

pityuka111 · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. október 14. 22:31

Leiláról ha van vkinek infója az tarthatna élménybeszámolót!!! nemhiszem hogy senki nem látogatta még meg.

Newbie · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 14. 19:37

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy megbízható kedves lányt? Kezdő vagyok a témában és nem szeretnék pórul járni.

Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2012. október 13. 11:28

Kedves tigris5!

Bár új vagyok ezen a fórumon, azt megjegyezném, hogy az általunk a hölgyektől elvárt maximális diszkréciónak oda-vissza kellene működni.Tehát nekünk sem illik  a hölgyek magánéletében turkálni, pláne nem egy nyílvános fórumon.

Üdv: Szatyor

tigris5 · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. október 13. 11:22

Okés értettem,felidegesitetted magad ugy veszem észre!! Én nem tituláltam strigónak az nem én voltam hanem nicó,én azt mondtam hogy a pasi szerett téged,mert mint két tini voltattok eggyütt! örülök hogy boldog szerelmes vagy,vagy nem tudom mi is érzel végül is! Nem akkartam ilyen bonyodalmat okozni..egyszerü kijelentést tettem csak Bia te se tudtad mit írjál le,hogy szeretted vagy sem... gondolom a vendég körödet féltetted mit fognak gondolni,ha megtudják kapcsolatban vagy és szerelmes.

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. október 13. 10:54

de fel merem vállalni a kapcsolatot csak tudod gusztustalannak tartom az olyan hozzászolást amelyben egy férfit aki szerethet egy ilyen lányt strigonak titulálják! nem szeretném őt ilyen kellemetlen helyzetbe hozni!amugy meg aki szerelmes néha szeleburdi és iigen az érzéseimet nem a világhálon szeretném megbeszélni.igazad lehet hogy zagyvaságokat irok de nem vagyok hozzászokva

hogyaz érzéseimet ennyi ember elött kell kibeszéljem!legyen is bár mi véleményed rolam!én tudom mit érzek és fel is vállalom!itt és bár hol bár mikor!üdv Bia

tigris5 · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. október 13. 10:42

Jó hagyjuk az egészet,ahogy Te akkarod de azt írtad az ilyen lányoknál nincs szerelem most meg,hogy szerelmes vagy-magad se tudod mit írjál ki a fórumra elég képzavaros vagy. annyit kellett volna írnód kapcsolatban vagyok és szerelmes vagy.vagytok ill. nem vagyok kapcsolatban s nincs szerelem.ehelyett írkálsz minden zagyvaságot...vagy nem merred felválalni a kapcsolatott vagy nem mered elutasitanni a férfit.

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. október 13. 10:24

helló!nem hiszem hogy az ellenkezőjét irtam a tegnapinak!szerintem félre értetted!én ugyan azt tudom mondani mint tegnap!igen is az én érzéseim iránta mélyek (szerelem) és szerintem viszont is !de dolgozom ami beárnyékol sok mindent!kérlek tigris ne vájkáljunk már a magánéletembe!elég!öszinte választ adtam a kérdésedre legyen ennyi elég!

tigris5 · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. október 13. 10:01

Akkor ezt most nem értem! Szerelem nem fér bele,a munkádba?? Akkor csak nem vagy szerelmes a férfiba akkivel voltál ugy olvassom,vagy a pasi nem szerelmes beléd? Tegnapi hozzászólásod teljesen ellentétjét írtad most....

bia non stop · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. október 13. 09:43

szia tigris!köszönöm a hozzászolásodat de a szerelem sajnos ebbe nem fér bele bár hogy is akarják az ilyen munkát végzők!

niko 69 neked meg szeretném üzenni több mint egy éve szolgáltatok és a vendégeim tudják soha nem volt és nem is lesz a te szavaiddal élve strigom!

és én ugy tartom söt minden lánynak üzenem buták ha a magukat eladva fizetnek valakinek!azt kérem mindenkitöl látatlanba ne itélkezzetek senki felett!tovabbi szép naotmindenkinek!Bia

tigris5 · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. október 13. 07:19

Bocsánatott kérek tőled Bia s párodtól ha megbántottalak írásommal benneteket...igazad van ez a Ti magánügyetek,csak rátok tartozik! Szerintem a pasid is ugyan olyan boldognak szerelmesnek tünt mint Te,ahogy kivülről láttalak benneteket. Kivánom legyetek mindig olyan boldogok mint ott Tokajban és ha majd egyszer visszavonulsz akkor is nagy boldogságba éljettek egymással! Engem ésszre vettél a parton? Próbáltam elossoni melletettek,hogy ne zavarjak:)! Nikónak üzenem ez nem strigója volt,amit én láttam olyan volt,mint amikór két tini közt dúl a szerelem! Azt íród ezzek a lányok ritkán lehetnek boldogok? Itt a pl-a te is boldog lettél,csak annyit üzennek neked Bia és a párodnak a szerelem minden akadályt legyözhet,ha igazán akkarjátok szeretittek egymást!!!

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. október 12. 22:12

Nem mindenki olyan hogy beront tokostól és csitt csatt bim bum !!! és kész 

Téma indítva: 2010.02.25., 17599 hozzászólás összesen