És ezért még f*z*tt*l is?
És ezért még f*z*tt*l is?
:)
Bármily hihetetlen beszélgetem!Vele azt is lehet nem csak dugni mint a lopott biciklit!
Akkor mit csináltál nála?
Kedves ismeretlen ismerősök!
Ritkán írok de most mégis megosztom mai élményemet hisz a reklám sose árt!
Ma meglátogatam Diát.Könnyen megközelíthető és jól parkolható helyen lehet elérni a körbe út temető felőli részen!
Az időpont egyeztetés gördülékeny, telefonba kedves érzéki hang!Képeken valóban ő látható!
Igaz nem egyedűl van amit közöl is de a másik hölgyet nem is láttam ez tehát nem lehet negatívum!Amugy őt is lehet választana!
A hölgy kedves inteligens és nem óra figyelő!Teljesen egy régi ismerős benyomását kelti és kedves búgó hangja van élőben is!
Ápolt látszik ad magára, alakja tökéletes igaz én csak a beszélgetésig jutottam de erre is tökéletesen megfelelt!
A szoba tiszta rendezett!A célnak ideállis az ágy kicsit kemény de a lány kárpótól érte!
Mellesleg elmondása szerint képzett masszőr is így ezeket az igényeket is kielégíti!
Én biztos visszatérek hozzá és remélem legközelebb leöltözve is láthatom!
Még mielőtt megszólnának én nem a dugásért mentem!!!!!
Nem gyula úr vagyok és nem is a hírdető kedvéért magasztalom, pusztán segítség tétovázó társaimnak!
Talán lehet belőle Daisy utúdja???
Hát ez már csak igy van!Mármint amit a beszámolód vége felé írtál.A mozdonyszőkeségről.Mondják,hogy minden nő Qva(kivéve a jelenlévők édesanyja),de ezt az életformát általában a mozdonyszőkék gyakorolják.Van kivétel,de ez csak erősiti a szabályt.Ezek nagy része se áldatott meg túl nagy értelmi képességekkel.A fennmaradó csekély létszám az un. profi Qva.
komolyan van pasija .?-és te láttad is ,baszus?
de azt mondják nincs a csajnak senkije,vagy a str*g*j* lenne?
Bia akkor igy tesz?
tudol bövebben beszámolot tartani bia nonstopról?-mert érdekell engem is jó csaj
szeretnék róla tudni érdemes tolni vagy nem?
Sziasztok ! Hosszú idő után rávettem magam , hogy beregisztrálok már és írok eddigi élményeimről .
Masszázs terén eddig Milla , Zsani , Dóri (23) esett választásra illetve Bia Nonstophoz mentem , de végül francia is bekerült :) Milla masszázs terén nagyon ver szinte mindenkit . *r*i nagyon korrektek , kommunikatív , egész jó környéken található a lakás és érzéssel masszíroz. Ahogy kényezteti kezével a szerszámot az pedig valami isteni. Alakja nagyon bomba sajnálom is , hogy csak masszázst vállal. Zsani eldugott környéken van ami pozitívum , beszélgetni is lehet vele , viszont a masszáza nekem annyira nem jött be mint másoknál. Kicsit olyan érzésem volt , mintha muszájságból csinálná és alig várja , hogy vége legyen ... Egyébként nála is minden rendben volt. Dóri valami eszméletlenül jól csinálja amit. Nagyon feltudott izgatni egy masszázzsal is. Közben csókolgatott igazi barátnő feeling. Kicsit husisabb , de tényleg nem kövér mint ahogy előttem már írták . Pont jó és hatalmas mellei vannak. Szép szolibarna , beszédes kiscsaj.
Más téren voltam eddig Lénánál , Vivien(36) , Ivett, Regi , Bia , Linda . Léna ajánlott kategória számomra. Tényleg non stop dolgozik , mint ahogyan Bia is . Elérni egyszerű minden rendben megy. Lakás korrekt , minden lehetőség adott , nem feltűnő környéken. Régebben franciája nem tetszett annyira , de mostanában újra ellátogattam és kifejezetten sokat javult. Popsi megy nála minden zokszó nélkül és élvezetes. Kicsit husis , de szerintem jó alakja van. Mellei csodás műcicik. Vivien nekem képeken sokkal jobban bejött , mint személyesen. Alakja és arca sem igazán tetszett , illetve elég erős szájszaga volt , mikor nála jártam. Kicsit hóbortos is , kapcsolatot könnyű volt felvenni viszont mikor odaértem 20 percig hívtam , mire feljutottam . Már épp feladtam volna , mikor felvett. Igazság szerint jobban örültem volna ha nem teszi :) Ivettnél régen voltam mielőtt még Biával állt volna össze , anno Kossuthon volt. Cicije elég pici , de formás és az alakja többi része isteni. Franciájával megvoltam elégedve. Regi ahogy a képeken is látszik jó alakú , Millával egy helyen van , tehát a környékkel ott sincs baj . Franciára voltam nála , technika egész jó igaz volt már jobb is , de nem volt rossz. Ami zavart , hogy ilyen mű nyögdécselések és sóhajok mentek minden rántás közben ami nekem igazán lehangoló volt. Lindánál voltam többször is , velem mindig aranyos volt és beszédes. Nagyon csinos csaj , igaz neki sincsenek nagy mellei , de feneke formás , szép szolibarna test , arca gyönyörű , feszes test stb. Franciája nagyon tetszett , gyengéden csinálja , szex is jó volt. Lakás korrekt , semmi gond nem volt vele. Mindig el tudtam eddig érni és minden a megbeszéltek szerint zajlott. Bia franciája valami isteni , feneke pedig lenyűgöző. Hirtelen ennyit tudtam összeszedni. Várnék beszámolót én is Leila-ról. Jázminól érdekelne , hogy tényleg stri*ó ottfigyel -e másik szobában illetve mennyire van lehúzás. Képek alapján tetszett Gigi is nagyon viszont mikor felhívtam elég bunkó mozdonyszőke hangja volt illetve nem nagyon tudta , hogy igazából ő mit is vállal. .... Masszázsos szöveggel hírdet felhívtam és mondta , hogy ő olyat nem vállal ... Ilyen gyári oláh tájszólással.
Hívd a 198-at!!! De nem én fogom felvenni. :-))
Ország lobogó square-nél r-e-n-d-e-l...
Sziasztok!
Leila (21)-ről valakinek valami info, élmény? Fustos, Hatas? vagy Valaki?
Sziasztok!
Ígértem egy beszámolót BOGI-ról, amit most röviden teljesítek is.
Tehát a lány: Bogi (30/231…).
F. körúton lévő 10 emeletes panelban lehet meglátogatni. A lakás tiszta, célnak megfelel. Egyeztetés nagyon könnyen ment, időre mentem, minden ment mint a karika csapás.
Ő maga nyitott ajtót, szexi kis göncben és végre láthattam az arcát, amit sajna a hirdetésben nem mutat. Hát nem azért nem mutatja, mert csúnya.:) Nagyon szép lány, piszkosul fiatal, ami nem baj, sőőőőt. Árak szokásosak, akit érdekel majd csörög neki.
Gyors tus után kis ismerkedő beszélgetés, majd akció. Ezt megtartom magamnak, nekem nagyon ízlett.:)
Ami megosztható és talán fontos lehet. Pihe-puha bőre van, feszes cicikkel és jó fenékkel. Jót dumáltunk akció után, értelmes és odaadó lányka.
Magam részéről ajánlott kategória.
Üdv Bia!
Én meg már megijedtem, hogy nem vagy többé. A szerelemnek örülök, már csak az a kérdés, hogy mehetek-e még hozzád a szokásos kény e z tetésre?
Feltéve, hogy még emlékszel rám...
Elég régen jártam arrafelé...
szia tigris 5!kérdésedre válaszolnék én csak a magam nevében részemról szerelem de mint tudjuk akik ezzel foglalkoznak mint én ritkán lehetnek boldogok!amugy meg nem igazán hiszem hogy neked mint vendégnek sok közöd lenne az én magán életemhez!mint ahogy nekem sincs közöm a vendégek magánéletéhez!ez a driszkéciö!üdv bia
Vajon a pasija tudja,hogy a csaj mit csinál,szerintettek? Ugytünt hogy szeretik egymást,de biztos hogy fúra kapcsolat lehet! Biától kérdem,szerelem ez mind két féltől?? Erikáról,Lararól beszámoló valakinek van?? Köszönöm.....
Sziasztok,
mióta itt jártam van egy pár új lány van. Jöhetnek a friss és "megbízható" beszámolók.
Beatrix 30
Dia 30
Dóri 23
Lara 26
Válaszotokat előre is köszönöm.
Egy lakás/szoba amit ki lehet venni akár egy órára is. egy sorház jelelgű helyen van. Tiszta, rendezett. Nem kérdeznek semmit, megmondod mennyit időt szeretnél lenni odaadod a pénzt adják a kulcsot és ha elmész bedobod a postaládába. ennyi.
Plussz lenne még egy beszámolóm is:
Kb egy hónapja voltam Dóri 23-nál. Kapcsolatfelvétel kecó rendben.
Mikor kinyitotta az ajtót egy bomba nőt láttám igazi kis husika nem dagadt hanem olyan pont jó.
Tök közvetlen fiatal jó humorú, lehet vele dumálni.
Fr*ncia jó, *ktus is rendben volt. Aki szereti a (van mit fogni rajta) típusú lányokat annak ajánlom
Valaki elmagyarázná mi az a titkoslakás sz*lg*ltatást?