Levél mindenkinek. Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot, a témában is új vagyok, de úgy látom máris több tapasztalatot sikerült gyűjtnem mint másoknak, elég sok téren. Jó lenne ha ez a fórum fellendülne és tényleg egymás segítéséről, a kamulányok és kerülendők kiszűréséről szólna. Többen olvassák ezt, mint ahányan írnak, így tudom sokakhoz eljuthat a lényeg. Előszöris a nyíregyi lányokkal kaplcsoatban pozitív, negatív és egyéb vélemény esetén is használjuk ezt a topicot, így ha keresni kell, nem kell mindenütt körülnézni, elég csak itt. Mivel a hirdető lányok is olvasgatják, tőlük azt kérném, hogy ezen az oldalon hirdessenek. Ebben nekem csak annyi az érdekem, hogy nem kell ezer felé keresgélni, és a többi oldalt egyébként sem frissítik, tele van lejárt hirdetésekkel, elég csak 3-4 számot felhívni, vagy már más városban rendelnek, vagy kikapcsolták a számot. Ebből a szempontból a vidékilány a legjobb, én már máshol nem is keresek, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ami a szabályzatot nem sérti és hasznos információ lehet, azt osszuk meg egymással, például ki az aki arc nélkül hirdet de tényleg ő az, ki kivel van egy házban, ki melyik környéken lakik, ki az aki saját maga hirdet és nem áll mögötte senki, stb. A hozzászóláshoz a regisztráció nagyon egyszerű, nem küldözgetnek reklámleveleket, bátran szóljon hozzá az is, aki eddig csak olvasó volt. Ez a közös érdekünk, egyszer te segítesz, másszor te kapsz hasznos információt. És a lányok is írják nyugodtan ide a megváltozott elérhetőségeiket, mert előfordult már, hogy valakinek nem tették fel az új hirdetését, de a fórumból megtudtam az új számát, megvolt az új cím, és legnagyobb örömömre a régi jól ismert lány várt. Hajrá! :)