Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. június 24. 06:48

telefonig jutottam vele, masszázs kötelező, ha sexet is szeretnél az még plusz pénz a masszázs díjára, horror / köbméter...

Törölt felhasználó · 2014. június 24. 06:26

Sziasztok!

28-dika ejszakara keresek egy kedves,korrekt lany 2 oras elfoglaltsagra.Mivel hosszadalamas lenne vegig telefonalni az összes lányt igy varomaz ajanlatokat privibe.Hogy kit érdemes felkeresni?

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2014. június 24. 00:43

lana 20-ről ki tud győrben? valós képek,tényleg ő az? hozzáállás,tapasztalat? 

tocatoca · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. június 23. 21:02

Üdv! A kövezkező hölgyekről szeretnék infót. Nem tudom eldönteni kihez látogassak el. Maya20, Cleo21, Zafira25. Aki volt náluk kérem irja meg milyen volt. Privátba is jöhet. Köszi. 

szesze · Újonc (34 hozzászólás) · 2014. június 23. 17:49

Sziasztok! Ria 30-al van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet! Üdv!

Xhams · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. június 23. 17:21

Üdv. Kendyy-ről van valakinek infója? Érdekelne a csajszi....

sscom · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 22. 18:46

Tud valaki Győr belvárosában fiatal lányt aki jól franciázik,és holnap dolgozik ? Csak sz*patni akarok.  :-) 

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. június 21. 18:39

Sziasztok!

Liza(35)-ről tud valaki valamit? Esetleg ha még r*nd*l tud valaki egy telefonszámot dobni privátba?
köszi!

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. június 21. 17:04

Kedves Ernesto!Attól hogy Aurórát elüldözted,és Kendyt-megpróbáltad a múltkori kommenteddel beégetni,attól engem nem fogsz!Tudod kedves ÉN A SAJÁT KÉPEMMEL HIRDETEK ÉS NEM RETUSÁLT,LOPOTT KÉPEKKEL MINT MÁSOK!Nálam Te nem voltál és nem láthattál,hogy véleményt alkoss mint barátnőimről!Nem kell ide beböfögnöd azt amit gondolsz-ha nem IGAZ!Gyere és megmasszírozlak úgy-hogy 1 HÉTIG FEL SEM FOGSZ ÁLLNI!:)Kérem tisztel urakat aki akar Rólam írni,nyugodtan Tegye meg,de csak AZ AKI VOLT IS NÁLAM!!!-ÉS ERNESTONAK SZÓL,AZ ÉN EMLÉKEZETEM NEM CSAL 100-BÓL 1 EMBER SE MENT EL TŐLEM,ÉS AZZAL A KIFOGÁSSAL SEM,HOGY NEM ÉN VAGYOK A KÉPEN!DE MILYEN ÉRDEKES SRÁC VAGY?MINDEN LÉTEZŐ LÁNYT EZZEL TÁMADSZ,HOGY NEM Ő VAN A KÉPEN?DE TE NEM IS VOLTÁL NÁLAM!VISZONT BARÁTNŐM MUTATTA VIBEREN KI VAGY,ELÉG NYÁLAS KIS SRÁC VAGY,HOGY SZELFI KÉPPEL PÓZOLSZ A TÜKÖR ELŐTT!IGAGÁBÓL ÉN MEG NEM IS FOGADNÁLAK,MERT NINCS AZ A PÉ@ HOGY VELED LEGYEK,MERT EGY CSIGÁNÁL IS NYÁLASABBAN NÉZEL KI MINT TE ANYUCI-APUCI KEDVENCE!ÉS JÖHET A TÁMADÁSOD,LEPEREG RÓLAM,MIVEL NEM SZERETEM AZ ILYEN KIS FICSÚROKAT AKI MÉG NEM IS LÁTOTT!
JAH NÁLAM,HA EL IS JÖNNÉL LEGALÁBB BELJEBB JÖNNÉL A BEJÁRATI AJTÓNÁL?-,MINT AURÓRÁNÁL ANNO ÉS TE ALKOTSZ VÉLEMÉNYT?
SZÉP NAPOT MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
TIMI

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. június 21. 16:04

honnan gondolod?

Ernesto · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. június 21. 15:51

Nem a saját képeivel hirdet.

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. június 21. 08:10

Ez engem is érdekelne, valaki volt már nála?

Beastmode · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 20. 21:53

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék az alábbi 3 hölgyről. Tervezem, hogy meglátogatom valamelyiküket de véleményekre lennék kíváncsi.

Claudia(31), Dóri(22), Kriszti(28). Esetleg szóba jöhet más hölgy is.

Köszönöm előre is.

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. június 20. 21:41

Timi masszázsról vkinek vmi infó?

horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. június 19. 19:47

Hali. Még mindig Heni 23 érdekelne. Nem tudom elérni telefonon, nem veszi fel. Aki tud róla infót irja meg. Köszönöm. Másik: Marcalvárosba kihez érdemes menni aki korrekt, nem lehuzos, kedves stb.... ???

Törölt felhasználó · 2014. június 18. 14:03

Egy mémet barátom itt volt nemrégen, szeretett volna egy magyar lányt kipróbálni. Elhűlt az ***moderálva*** és inkább elment egy 1,5 órás Thai masszázsra. Azt mondta, náluk az itteni alapajándékozásért, fullos programokat lehet kapni Németországban. És tegyük hozzá, nem annyit ***moderálva***, mint mi. Dehát ez van.

Törölt felhasználó · 2014. június 18. 13:59

Arina itt van Győrben pár napig, a jó múltkor lemaradtam róla. Most meglátogattam, nagyon kedvesen fogadott Marcalvárosban. Helyes pofi, eszméletlen test, gyönyörű popsi, kemény műcicik, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. A képei nem amatőr képek - én feltenném az amatör képeket a helyében, mert élőben is nagyon rendben van. Fr*nciázásnál az ember szemébe néz a meleg, barna szemeivel - nagyon durva :) Bebújtam a combjai közé, szereti a kényeztetést, de ő is tud kényeztetni. Nem derült ki mit szeret jobban, a kutyust vagy a misszionáriust. Misszionáriusban szemkontaktus, csak egy bizonyos időre hunyta be a szemét. A két akció között egy kis masszázs, beszélgetés. Nagyon mosolygós, vidám kis hölgy. Egy dologba beleszaladtam: elfelejtettem egyztetni a telefonban az ajándékozási módot. Hiányzik a rutin, mivel már egy ideje csak 1 lányt látogatok Győrben. Bár megfogadtam, hogy előre nem ajándékozok (itt is csak egy kis beszélgetés után), itt legalább megérte.

Ő azt a szintet képviseli, amit mindenkinek kellene. Ha minden vendéglátó hölgynek ilyen lenne a hozzáállása, nem lenne sok nyavalygás a fórumon. Ja igen: júli elején megint itt lesz, lehet hegyezni a cerkákat.

Törölt felhasználó · 2014. június 18. 05:39

Szissztok!Tudtok olyan lány ajánlani , akivel éjszakát is vele lehet tölteni és sok szeretettel vár telt pasikat?

Korrekt,megbizhatò?

Várom privárba!

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. június 18. 04:39

Ezt szinte minden egyes hozzászólásom kapcsán megjegyzi valaki...

Továbbra sem áll szándékomban magyarázkodni, mert ez az évek során már párszor megtettem.

Természetesen nem minden utamról számolok be itt a fórumon, de van, amit nem bírok magamban tartani. Sajnálom, ha valakit zavar, hogy az van mögém írva, hogy Hirdető.

Mask · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 17. 10:03

:)

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen