telefonig jutottam vele, masszázs kötelező, ha sexet is szeretnél az még plusz pénz a masszázs díjára, horror / köbméter...
telefonig jutottam vele, masszázs kötelező, ha sexet is szeretnél az még plusz pénz a masszázs díjára, horror / köbméter...
Sziasztok!
28-dika ejszakara keresek egy kedves,korrekt lany 2 oras elfoglaltsagra.Mivel hosszadalamas lenne vegig telefonalni az összes lányt igy varomaz ajanlatokat privibe.Hogy kit érdemes felkeresni?
lana 20-ről ki tud győrben? valós képek,tényleg ő az? hozzáállás,tapasztalat?
Üdv! A kövezkező hölgyekről szeretnék infót. Nem tudom eldönteni kihez látogassak el. Maya20, Cleo21, Zafira25. Aki volt náluk kérem irja meg milyen volt. Privátba is jöhet. Köszi.
Sziasztok! Ria 30-al van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet! Üdv!
Üdv. Kendyy-ről van valakinek infója? Érdekelne a csajszi....
Tud valaki Győr belvárosában fiatal lányt aki jól franciázik,és holnap dolgozik ? Csak sz*patni akarok. :-)
Sziasztok!
Liza(35)-ről tud valaki valamit? Esetleg ha még r*nd*l tud valaki egy telefonszámot dobni privátba?
köszi!
Kedves Ernesto!Attól hogy Aurórát elüldözted,és Kendyt-megpróbáltad a múltkori kommenteddel beégetni,attól engem nem fogsz!Tudod kedves ÉN A SAJÁT KÉPEMMEL HIRDETEK ÉS NEM RETUSÁLT,LOPOTT KÉPEKKEL MINT MÁSOK!Nálam Te nem voltál és nem láthattál,hogy véleményt alkoss mint barátnőimről!Nem kell ide beböfögnöd azt amit gondolsz-ha nem IGAZ!Gyere és megmasszírozlak úgy-hogy 1 HÉTIG FEL SEM FOGSZ ÁLLNI!:)Kérem tisztel urakat aki akar Rólam írni,nyugodtan Tegye meg,de csak AZ AKI VOLT IS NÁLAM!!!-ÉS ERNESTONAK SZÓL,AZ ÉN EMLÉKEZETEM NEM CSAL 100-BÓL 1 EMBER SE MENT EL TŐLEM,ÉS AZZAL A KIFOGÁSSAL SEM,HOGY NEM ÉN VAGYOK A KÉPEN!DE MILYEN ÉRDEKES SRÁC VAGY?MINDEN LÉTEZŐ LÁNYT EZZEL TÁMADSZ,HOGY NEM Ő VAN A KÉPEN?DE TE NEM IS VOLTÁL NÁLAM!VISZONT BARÁTNŐM MUTATTA VIBEREN KI VAGY,ELÉG NYÁLAS KIS SRÁC VAGY,HOGY SZELFI KÉPPEL PÓZOLSZ A TÜKÖR ELŐTT!IGAGÁBÓL ÉN MEG NEM IS FOGADNÁLAK,MERT NINCS AZ A PÉ@ HOGY VELED LEGYEK,MERT EGY CSIGÁNÁL IS NYÁLASABBAN NÉZEL KI MINT TE ANYUCI-APUCI KEDVENCE!ÉS JÖHET A TÁMADÁSOD,LEPEREG RÓLAM,MIVEL NEM SZERETEM AZ ILYEN KIS FICSÚROKAT AKI MÉG NEM IS LÁTOTT!
JAH NÁLAM,HA EL IS JÖNNÉL LEGALÁBB BELJEBB JÖNNÉL A BEJÁRATI AJTÓNÁL?-,MINT AURÓRÁNÁL ANNO ÉS TE ALKOTSZ VÉLEMÉNYT?
SZÉP NAPOT MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
TIMI
honnan gondolod?
Nem a saját képeivel hirdet.
Ez engem is érdekelne, valaki volt már nála?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék az alábbi 3 hölgyről. Tervezem, hogy meglátogatom valamelyiküket de véleményekre lennék kíváncsi.
Claudia(31), Dóri(22), Kriszti(28). Esetleg szóba jöhet más hölgy is.
Köszönöm előre is.
Timi masszázsról vkinek vmi infó?
Hali. Még mindig Heni 23 érdekelne. Nem tudom elérni telefonon, nem veszi fel. Aki tud róla infót irja meg. Köszönöm. Másik: Marcalvárosba kihez érdemes menni aki korrekt, nem lehuzos, kedves stb.... ???
Egy mémet barátom itt volt nemrégen, szeretett volna egy magyar lányt kipróbálni. Elhűlt az ***moderálva*** és inkább elment egy 1,5 órás Thai masszázsra. Azt mondta, náluk az itteni alapajándékozásért, fullos programokat lehet kapni Németországban. És tegyük hozzá, nem annyit ***moderálva***, mint mi. Dehát ez van.
Arina itt van Győrben pár napig, a jó múltkor lemaradtam róla. Most meglátogattam, nagyon kedvesen fogadott Marcalvárosban. Helyes pofi, eszméletlen test, gyönyörű popsi, kemény műcicik, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. A képei nem amatőr képek - én feltenném az amatör képeket a helyében, mert élőben is nagyon rendben van. Fr*nciázásnál az ember szemébe néz a meleg, barna szemeivel - nagyon durva :) Bebújtam a combjai közé, szereti a kényeztetést, de ő is tud kényeztetni. Nem derült ki mit szeret jobban, a kutyust vagy a misszionáriust. Misszionáriusban szemkontaktus, csak egy bizonyos időre hunyta be a szemét. A két akció között egy kis masszázs, beszélgetés. Nagyon mosolygós, vidám kis hölgy. Egy dologba beleszaladtam: elfelejtettem egyztetni a telefonban az ajándékozási módot. Hiányzik a rutin, mivel már egy ideje csak 1 lányt látogatok Győrben. Bár megfogadtam, hogy előre nem ajándékozok (itt is csak egy kis beszélgetés után), itt legalább megérte.
Ő azt a szintet képviseli, amit mindenkinek kellene. Ha minden vendéglátó hölgynek ilyen lenne a hozzáállása, nem lenne sok nyavalygás a fórumon. Ja igen: júli elején megint itt lesz, lehet hegyezni a cerkákat.
Szissztok!Tudtok olyan lány ajánlani , akivel éjszakát is vele lehet tölteni és sok szeretettel vár telt pasikat?
Korrekt,megbizhatò?
Várom privárba!
Ezt szinte minden egyes hozzászólásom kapcsán megjegyzi valaki...
Továbbra sem áll szándékomban magyarázkodni, mert ez az évek során már párszor megtettem.
Természetesen nem minden utamról számolok be itt a fórumon, de van, amit nem bírok magamban tartani. Sajnálom, ha valakit zavar, hogy az van mögém írva, hogy Hirdető.
:)