Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. június 05. 19:50

Merci Misellre változtatta nevét. Misellként is kerülendőnek tartom: egy testhelyzet engedélyezett nála, az is rövid ideig.

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. június 05. 18:06

Valakinek böki a csőrét, a nemtudom,(de valszeg ő maga sem)micsoda.Nem baj.

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. június 05. 13:41

Ne parázz,Lehet,csak  baja.....van.Egyébként, a jó csajok mindíg elmennek,aztán vagy visszajönnek,vagy nem.Ez csak egy állomás,ahol csak időznek egy keveset.

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 05. 08:32

Sziasztok!

Sajnos Virág(18) eltűnt Győrből. Kedves kolléganői! Ha tudtok Róla valamit, kérlek vagy vegyétek fel a számát, vagy adjatok meg egy másikat, amin elérhetlek benneteket.

Előre is köszönöm.

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 04. 09:08

Ildikó(40) tuti választás, minden perc Vele tiszta élvezet.

children · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. június 04. 08:54

Laura45, Rózsa40, és Amika44 nagyon ajánlott! Nagyon korekt és maszimális kielégülés!!!!

ich · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. június 02. 17:55

Engem érdekelne a sztori privátban. Ő lett volna még az, akihez Győrben esetleg elmegyek, de végül elriasztottak a fórumban történtek.

Aurélia19 - Hirdető (26 hozzászólás) írta Kedd, 10:46

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. június 02. 14:04

Hát persze.A jó hiszeműség,meg a pozitív hozzá állás,az fontos (lenne)mindkét részről.Azért van (meg lessz is)itt még pár megválaszolatlan kérdés.Ergo én (vagy inkább bárki más)elhiszem(vagy nem),hogy a keresett,szóbanforgó,meglátogatni kívánt kedves lány,éppen amikor keresi valaki, nem dolgozik.Viszont akkor nem kellene,hogy fent legyen a hirdetése,vagy minimum,pontosabban meg kellene határozni,a vendég fogadási időbeosztását.Bár szerintem,itt egyszerű szelektálásról lehet szó.(Vannak,akik nem kívánatosak.Ennyi)Még esetleg egy gondolat:Egy lakásban max annyi lánynak,illenék dolgozni,ahány baszova van.stb-stb.A tiszta lepedőt,pedig,kivétel nélkül minden vendég után frissre(tisztára)cserélni.Ez alapvető higiéniai elvárás(ha ugyt igény kellene,hogy legyen, mindkét fél részéről)A többi (apróságba inkább bele sem megyek)

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 02. 12:49

Sziasztok!

Ma reklamációt kaptam!

Amit a korábbi hozzászólásban írtam, az nem igaz! - ezt mondta hölgy, aki felvette a telefont, és volt oly kedves, hogy elmondja, akit keresek, az ma nem dolgozik.

Ezt köszönöm szépen!

Más lányoknál a leírtak előfordultak, így azt hiszem, okkal kételkedtem, de ezúton elnézést kérek.

Viszont egy jó tanács: ha tényleg csak azért veszitek fel a másik telefonját, mert segíteni akartok, akkor mutatkozzatok be, és rögtön a legelején jelezzétek, hogy nem a keresett lánnyal beszélünk, és azonnal mindenféle negatív gondolat elejét vettétek.

Szerintem ez megszívlelendő.

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. június 02. 08:54

merci21=merci22 és együk hozzá =Alma25. Kritikán *luli hozzállás jellemzi, abszolút kerülendő.

Volt egy épületes vita arról (és ennyi elég is róla, ami kareszt illeti), hogy akkor miért marad valaki egy lánynál, ha a lány nem jó. Azért, mert az elején nem feltétlenül derül ki, milyen lesz az akció során. Külsőre merci/alma vállalható.

MrThomas · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. június 02. 00:23

...sajnos győrben ez a divat: 1 lakásban 8 lány, és fél órát maradhatsz mert nincs hely! vicc. --azt sem tudod kivel beszélsz telefonon! tiszta átverés az egész.--1 lakásban nem tud 1 lány létezni 1 telefonszámmal? mi olyan bonyolult ezen?? --más nem fog történni velük, mint a szex, attól nem kell rettegni, f*z*tünk érte! 

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2014. június 01. 22:08

merci 21,merci 22 ugyan az a lány. észrevette valaki? az "egyik" merci perzsa származású... :)  és nemrég még aliyah volt,ha jól tudom. a t.szám is azonos. nem voltam ott,nem írhatok rosszat,csak észrevétel. nem is akarok menni. 

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. május 31. 10:39

Az is előfordulhat, mint az esetemben, hogy bár a lány valós, és tényleg az, aki a képen van(Virág18), csak foglalt, és a "kolléganői"veszik fel a telefont.

Ha nekik nem fut az üzlet, hát nem szólnak, hogy nem a keresett lánnyal beszélsz, és a keresettnek sem szólnak.

Így előfordulhat, hogy teljesen más fogad az ajtóban, mint akit te vártál. Szerencsére, én ismertem a lány hangját, így nem sikerült átverni. 

A legtöbb fiú ekkor sem fordul vissza(mint az ebből a fórumból is kiolvasható), majd jönnek a negatív élmények.

Volt olyan lány, aki mesélte, hogy a kolléganőjét majdnem megverték, mert ázsiainak mondta magát, de valójában csak helyi kissebbségi. 

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. május 31. 07:31

Ez is csak egy iparág a sok közül. A lányok bedobják ami a lábuk közt van, a főnök hirdet és lefölözi a hasznot, mi meg csengetünk busásan egy óra illúzióért. Jó reggelt mindenkinek! :D

lacus03 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 30. 16:49

sziasztok valaki tudna nekem infot Dina 23 rol. Szeretném meglátogatni de ha 3-ma szerepelnek egy telószámmal az egy kissé meglepet.

Cleo 21-Brigi 24 ő más oldalon is fent van Tamara ápolónő néven. Ha felhivom a számot kivel is besszélem meg a programot?

Ha tud valaki kérem irjon. Köszi

Törölt felhasználó · 2014. május 30. 15:49

Az évet is tedd oda, mert pl Tinából is több van. :)

Cintia18-ból Tina22, 1 nap alatt. Ez azért nem semmi. Ettől azért még lehet kedves. Tina22-ből most kettő is van.

Amúgy nem ők állítják az életkort, telefonszámot, nevet és a "bemutatkozó szöveget". Van f*tt*tójuk, ő kezeli a hirdetéseket. Naty, Tamia, Tifanny, Virág meg a jó isten tudja még kik vannak 1 helyen. Láttam náluk olyan lányt, akit nem is tudtam beazonosítani. Amikot Naty-t meglátogattam, jeleztem neki, hogy ugyanaz a telószáma, mint Tifanny-é. Akkor mondta: "szólok az emberemnek, hogy írja át a telefonszámot".

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. május 30. 15:39

nagyobb esély, amúgy gusztustalan egy dolog...

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2014. május 30. 12:23

Lehet ugyan azok a hirdetők, csak eddig más-más névről voltak? ;) Amúgy nem csak náluk lehet észre venni, hogy a többes hirdetők azonos nevet kaptak.

törpapesz · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 30. 12:15

cintiából tina, krisztiből zsóf,i bellából enikő, suzyból maya ??valaki mondja meg ennek mi értelme van???? 

Törölt felhasználó · 2014. május 30. 10:40

Info, ha valakit érdekel.

Helena37-el beszéltem telefonon, a háttérből zajok szűrődtek csak a héten van Győrben. Adyváros, ***moderálva*** egy óra, aktus, kölcsönös és g*mis fr*nzösisch.

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen