Merci Misellre változtatta nevét. Misellként is kerülendőnek tartom: egy testhelyzet engedélyezett nála, az is rövid ideig.
Merci Misellre változtatta nevét. Misellként is kerülendőnek tartom: egy testhelyzet engedélyezett nála, az is rövid ideig.
Valakinek böki a csőrét, a nemtudom,(de valszeg ő maga sem)micsoda.Nem baj.
Ne parázz,Lehet,csak baja.....van.Egyébként, a jó csajok mindíg elmennek,aztán vagy visszajönnek,vagy nem.Ez csak egy állomás,ahol csak időznek egy keveset.
Sziasztok!
Sajnos Virág(18) eltűnt Győrből. Kedves kolléganői! Ha tudtok Róla valamit, kérlek vagy vegyétek fel a számát, vagy adjatok meg egy másikat, amin elérhetlek benneteket.
Előre is köszönöm.
Ildikó(40) tuti választás, minden perc Vele tiszta élvezet.
Laura45, Rózsa40, és Amika44 nagyon ajánlott! Nagyon korekt és maszimális kielégülés!!!!
Hát persze.A jó hiszeműség,meg a pozitív hozzá állás,az fontos (lenne)mindkét részről.Azért van (meg lessz is)itt még pár megválaszolatlan kérdés.Ergo én (vagy inkább bárki más)elhiszem(vagy nem),hogy a keresett,szóbanforgó,meglátogatni kívánt kedves lány,éppen amikor keresi valaki, nem dolgozik.Viszont akkor nem kellene,hogy fent legyen a hirdetése,vagy minimum,pontosabban meg kellene határozni,a vendég fogadási időbeosztását.Bár szerintem,itt egyszerű szelektálásról lehet szó.(Vannak,akik nem kívánatosak.Ennyi)Még esetleg egy gondolat:Egy lakásban max annyi lánynak,illenék dolgozni,ahány baszova van.stb-stb.A tiszta lepedőt,pedig,kivétel nélkül minden vendég után frissre(tisztára)cserélni.Ez alapvető higiéniai elvárás(ha ugyt igény kellene,hogy legyen, mindkét fél részéről)A többi (apróságba inkább bele sem megyek)
Sziasztok!
Ma reklamációt kaptam!
Amit a korábbi hozzászólásban írtam, az nem igaz! - ezt mondta hölgy, aki felvette a telefont, és volt oly kedves, hogy elmondja, akit keresek, az ma nem dolgozik.
Ezt köszönöm szépen!
Más lányoknál a leírtak előfordultak, így azt hiszem, okkal kételkedtem, de ezúton elnézést kérek.
Viszont egy jó tanács: ha tényleg csak azért veszitek fel a másik telefonját, mert segíteni akartok, akkor mutatkozzatok be, és rögtön a legelején jelezzétek, hogy nem a keresett lánnyal beszélünk, és azonnal mindenféle negatív gondolat elejét vettétek.
Szerintem ez megszívlelendő.
merci21=merci22 és együk hozzá =Alma25. Kritikán *luli hozzállás jellemzi, abszolút kerülendő.
Volt egy épületes vita arról (és ennyi elég is róla, ami kareszt illeti), hogy akkor miért marad valaki egy lánynál, ha a lány nem jó. Azért, mert az elején nem feltétlenül derül ki, milyen lesz az akció során. Külsőre merci/alma vállalható.
...sajnos győrben ez a divat: 1 lakásban 8 lány, és fél órát maradhatsz mert nincs hely! vicc. --azt sem tudod kivel beszélsz telefonon! tiszta átverés az egész.--1 lakásban nem tud 1 lány létezni 1 telefonszámmal? mi olyan bonyolult ezen?? --más nem fog történni velük, mint a szex, attól nem kell rettegni, f*z*tünk érte!
merci 21,merci 22 ugyan az a lány. észrevette valaki? az "egyik" merci perzsa származású... :) és nemrég még aliyah volt,ha jól tudom. a t.szám is azonos. nem voltam ott,nem írhatok rosszat,csak észrevétel. nem is akarok menni.
Az is előfordulhat, mint az esetemben, hogy bár a lány valós, és tényleg az, aki a képen van(Virág18), csak foglalt, és a "kolléganői"veszik fel a telefont.
Ha nekik nem fut az üzlet, hát nem szólnak, hogy nem a keresett lánnyal beszélsz, és a keresettnek sem szólnak.
Így előfordulhat, hogy teljesen más fogad az ajtóban, mint akit te vártál. Szerencsére, én ismertem a lány hangját, így nem sikerült átverni.
A legtöbb fiú ekkor sem fordul vissza(mint az ebből a fórumból is kiolvasható), majd jönnek a negatív élmények.
Volt olyan lány, aki mesélte, hogy a kolléganőjét majdnem megverték, mert ázsiainak mondta magát, de valójában csak helyi kissebbségi.
Ez is csak egy iparág a sok közül. A lányok bedobják ami a lábuk közt van, a főnök hirdet és lefölözi a hasznot, mi meg csengetünk busásan egy óra illúzióért. Jó reggelt mindenkinek! :D
sziasztok valaki tudna nekem infot Dina 23 rol. Szeretném meglátogatni de ha 3-ma szerepelnek egy telószámmal az egy kissé meglepet.
Cleo 21-Brigi 24 ő más oldalon is fent van Tamara ápolónő néven. Ha felhivom a számot kivel is besszélem meg a programot?
Ha tud valaki kérem irjon. Köszi
Az évet is tedd oda, mert pl Tinából is több van. :)
Cintia18-ból Tina22, 1 nap alatt. Ez azért nem semmi. Ettől azért még lehet kedves. Tina22-ből most kettő is van.
Amúgy nem ők állítják az életkort, telefonszámot, nevet és a "bemutatkozó szöveget". Van f*tt*tójuk, ő kezeli a hirdetéseket. Naty, Tamia, Tifanny, Virág meg a jó isten tudja még kik vannak 1 helyen. Láttam náluk olyan lányt, akit nem is tudtam beazonosítani. Amikot Naty-t meglátogattam, jeleztem neki, hogy ugyanaz a telószáma, mint Tifanny-é. Akkor mondta: "szólok az emberemnek, hogy írja át a telefonszámot".
nagyobb esély, amúgy gusztustalan egy dolog...
Lehet ugyan azok a hirdetők, csak eddig más-más névről voltak? ;) Amúgy nem csak náluk lehet észre venni, hogy a többes hirdetők azonos nevet kaptak.
cintiából tina, krisztiből zsóf,i bellából enikő, suzyból maya ??valaki mondja meg ennek mi értelme van????
Info, ha valakit érdekel.
Helena37-el beszéltem telefonon, a háttérből zajok szűrődtek csak a héten van Győrben. Adyváros, ***moderálva*** egy óra, aktus, kölcsönös és g*mis fr*nzösisch.