Üdv!
Dorka19 és Alexa20 ról valakinek van infója?
Üdv!
Dorka19 és Alexa20 ról valakinek van infója?
Nem,ők ezt nem gondolják(mert,lehet nem is ők akarják,vagy egyáltalán nem is tudnak gondolkodni).Lehet valami olyan "logika"lehet benne,mint a szerencsejátékban.Ha mondjuk 1 lottó szelvény helyett 2 töltessz,akkor kétszer akkora esélyed van.Ez a verzió=a két,kicsit más képpel,más névvel,más tel számmal,egyszóval más azonosságal,egy időben történő hirdetéssel.Van a másik verzió,amikor egy idő után,új képpel,új névvel,új tel számmal,rukkol elő, ugyan az a személy.Ezt a verziót alkalmazó lány,abban filozofál,ha új hirdetésem van,arra mindenki jobban fellkapja a fejét,és ha másért nem is,egy letesztelésre felkeresi az ifjú(új friss husit) hölgyet,vagy nem.Az az eset,hogy mondjuk régi kedves vendég csenget be,egy újnak vélt lányhoz,....ha annó jó volt vele,valószínű úgy is marad,ha meg feledhető,netán kifejezetten feledésre ítélt eset volt,akkor meg úgy sem marad.(leglább is én így járnék el)Játszani lehet,de a vendég szerzésnek, és MEGTARTÁSNAK ez elég primitív módja.Sőt,még csak módnak sem nevezném,inkáb,csak amolyan bepróbálkozásnak.Ami pont olyan mint a lotto,vagy bejön,vagy nem,és álltalában (mint tudjuk)nem.Ami segít,és számít, az a minőség.Mit adok,és főleg hogyan.Csak egy gondolat volt.Szép napot mindenkinek:Ragadozó.
a névváltoztatós lányok nem gondolják,hogy ezzel magukat is nevetségessé teszik? mi értelme ennek?
ez nem lejáratás,csak észrevétel.
Lányok, negatív tapasztalatok.
Elég kevés a pozitív hozzászólás itt a fórumon. A tapasztalataim nekem is vegyesek:
Erősen ajánlott: Tina35 (eszméletlen milyen kedves és az a francia...)
Ajánlott: Yvett28, Naty24, Anita21 (vele nem voltunk 1 hullámosszon, de a csaj nagyon rendben van)
Egy próbát megér: Linett28
Soha többé: Tamara24 most Brigi24 (Ápolónéni), hogy egyék a máját.... (remélem Aurélia sorsára jut vagy jutnak)
Sofy és Korina párosról kinek van infója? 1 helyen dolgoznak? Mindkettőjük képei ugyanott készültek.
Akiket még szívese meglátogatnék: Kitti28, Natasa23 és Cintia18 (bár nagyon fiatal). Natasáról és Cintiáról valakinek infója? (kedvesség tapasztalat)
Helena37 új lány vagy csak névváltoztatás volt?
Jó tanács (bár a gyakorlottabbak adhatnának a kezdőknek): A telefonban mindenképpen egyeztessétek le, m*nnyi az alapszolgáltatás, mi van benne és mik az extrák és m*nnyiért, előre vagy utólag kell f*z*tni, valamint mit szeretnétek csinálni. Ha a látogatáskor nem ez fogad, hátra arc. Én pl. már rég nem f*z*tek előre. Olyan helyre már nem is megyek.
A legutóbbi kalandom: Pécs, LauraLittle. Fergeteges volt. Ilyen kedvességet amit tőle kaptam, csak ritkán tapasztalni. Az alapban olyan is volt, ami másnál extraként sincs. és nagyon-nagyon kedvező, utólagos elszámolás.
Melyik fórumra írtad be? Itt csak 3 hozzászólásodat látni.
sziasztok!
olvassátok el a negatív tapasztalatokat, írtam egy győri lányról.
Hát Fiúk!
Nem sokat segítettetek! Ezek a nevek mit mondanak nektek: Luca Ria, Claudia?
Jöhet priviben is
Köszi! beehohey
Sziasztok! Csilla 35 ről tudnátok véleményt mondani? Privátban is jó :) Köszi!
nem az eszükért szeretjük őket :D :D :D :p
Szia!!!!Igen emlekszem rad........oriasi ***moderálva*** hagytal a lakasban erkelyen voltam es odaig ereztem de neharagudj komolyan ***moderálva*** voltal tudom nagy melleg volt az nap ,de konyorgom tusfurdo csodakra kepes ,de te szimplan sima vizzel furodtel neharagudj." Peddig legalabb 5-kulombozo tusfurdo kozul tudtal volna valasztani "!!!!!!!!!!!!! .Mindenkit sok szeretettel varunk !!!!!!!!!!!!!!!:-),Csak ne legyel ennyire ***moderálva*** PUSZIKA
"nemtudod meg***moderálva***"Döbbenet.Nem szívesen szólok bele,és bántani sem akarok senkit,de az ilyen,megnyilvánulásokra,kijelentésekre, nálam mindíg felugrik a pumpa.Elkellene dönteni már a sok amatőrnek akik bepróbálkoznak ezzel a (nem könnyű)szakmával.Akarják-e ezt komolyan csinálni,van-e egyáltalán rátermetségük?Mert a kritika,az meg nem esik jól.A ***moderálva***,az persze, mindenkinek kell-ene.
Én már voltam Linettnél, szép cickó, jó francia, a képeiken ő van (élőben kicsit más). A ruha viszont nem véletlen van rajta. A csókra azt mondta, hogy nem tudom megf*z*tni. :)
Telefonon informálódj az *rakról és mindent beszélj át vele.
Akkor ezek szerint ha jól értelmezem, még a végén én/bárki tehet arról, hogy a fotókon agyonretusált, - vagy kamu fotókkal - hirdetésekben fűt-fát ígérő, 5-15 évet gond nélkül letagadó, lehúzós lányok tömege nyomul Győrben. Azért szerintem elég vicces feltételezés, - már sorry - hogy ez a klienseket minősítené! :D
Sziasztok! A minap meglátogattam Anita21-et, a képei valódiak, győnyörű teste van és azok a mellek... eszméletlen milyen formásak és feszesek. Natúr francia az alapban ami nagyon finom. Telefont azonnal felvette, negyed óra múlva fogadott, szexi ruciban várt. Én eléggé zavarban voltam, talán ez kicsit átragadt rá is, de nagyon aranyos kedves volt! Lehet kényztetni, nyugodtan hozzáérhetsz nem húzódozik el vagy ilyesmi. Nem lesi az órát, nem lehúzásra megy, nem akar extrákat rádtukmálni, előre szólt, hogy nem tud visszaadni úgy menjek. Nem vettem észre, hogy más is lett volna a lakásban ami átlag panel. Parkolni könnyű volt, összeségében pozitív élményekkel, kielégülve távoztam!
Az a fránya " ly" betű.
Szia Csabakirály!Mendy 22 vagyok,igaz Aurélia Nick nevén (gondolom tudod mit jelent)-akkor elmondanám Aurélia lelépett Győrből kedves urak,és nem is lesz többet,hál istennek,ezt privátba leírom aki kéri!De viszont én Tényleg Mendy vagyok 22 nem pedig vékony ,szőke mint Aurélia-aki alias Cristabella volt anno,amint kiderült róla:P
És igen Siófokon vagyok,de én fekete hajú ,nagy cicis vagyok,és molettebb mint ő volt.Csak szeretném tisztázni itt a dolgokat,remélem nem gond!Aki keresi a kis kisasszonyt itt Győrben nemfoglya megtalálni,nem is lesz!-közlöm mindenkivel a számot én használom,Szép napot mindenkinek :)Mendy
Jó szöveg!Szólj már légyszi ha jelentkezett 1 ilyen.üdv.
Érzékeny makkocskámnak keresek meleg, nedves odut önmagára és vendégeire igényes attraktív hölgy személyében.
én egy pasast se tudok sajnálni (pedig az vagyok én is) aki annak ellenére marad hogy messze nem az fogadja amit a képek/hirdetés alapján várt majd panaszkodik és szitkozódik a fórumon....
Hagyja ott rögtön, mondja meg XY-nak hogy messze nem ez van a hirdetésén és forduljon el...akkor talán a lány is elgondolkozik hogy megéri e a kamus látszatkeltés. Főleg ha idővel többen is így tesznek vele....
fórumnak meg rég nincs igazán hitele, sokszor még privátban is erősen menedzsmentszagú a dolog ha lejáratás/túlfényezés áll a háttérben meg olyanok akarnak infot akik feltehetőleg soha nem mennek el egyhez sem csak hokiznak a beszámolókon...