Miért bakker? Drága a parkolójegy? Amúgy belváros, de 6 után már ingyenes...
Miért bakker? Drága a parkolójegy? Amúgy belváros, de 6 után már ingyenes...
Korina engem is érdekelne. Merre lakik? Adyvárosban?
Enikőről mi a véleményetek, volt nála valaki?
Nem kell félned , egy életünk van és abba mindent ki kell próbálni ! Korinát válaszd csalódás nem érhet ! :)
Hahó!
Már régóta tervezem, hogy meglátogatom az egyik(másik) Hölgyet. Eddig az tartott vissza, hogy félek, hogy valami nemi nyavaját összeszedek a Hölgyektől.
Mennyire reális ez a veszély??? Még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Érdemes kipróbálni?
Egyébként Ada, Ritus, Korina tetszik...
még sose tudni :))
Ritus! Ha Debrecenbe kerülnél
(aminek kifejezetten örülnék) egy vendéged biztos lenne:) figyelek hátha felbukkansz errefelé üdv:R.
A hirdetésében nyilván van egy telefonszám is. Ha felhívod sztem el fogja mondani.
Jóvan, jóvan, hívlak majd.
nagyon aranyos vagy de minden kerdesre szivesen valaszolok telon csaaa
Annyira örülök, hogy előkerültél. Már attól féltem, befejezted végleg. Megvásárolt magának valami arab sejk, vagy mittudomén.
Egy gyors kérdés, nem tudom, egyáltalán ide való-e: párt (nő+ffi) is vállalsz, vagy csak férfit?
:))) kis pihi feltoltodes.de amugy semmi kulonos..
Azt már fél lábon is kibírjuk :-)
Mi volt veled eddig, ha nem titok?
koszonom.de sajna csak hetfotol leszek gyorben P
Rita 12 perccel ezelőtt visszatért!!
Új száma van, Ritus néven hirdet és isteni, új képei vannak. :-)
hellotok petrarol tudtok valamit***moderálva***
Sziasztok!
Mira 26 valaki tud infót? Köszi
Hello!
Valakinek van infója Kleopátra 21-ről (nemrég Adaként volt fenn)?Mennyire korreket és kivel rendel együtt ha nem egyedül van?köszi
Tegnap ell szerettem volna menni Fanny 22-hez az időpontott lebeszéltük 18-órára de a pontos címért majd előtte hívjam,nos a telefonja ki volt kapcsolva 17órától háromnegyed hatig tutira.
ninara megerősítem a kijelentést,sexy,kedves,lehet vele beszélgetni. nagyon ajánlott lány! aki jót keres,hozzá mehet.