Nina21 aranyos kedves széparcú, ő van a képeken, isteni francia csak ajánlani tudom.
Nina21 aranyos kedves széparcú, ő van a képeken, isteni francia csak ajánlani tudom.
Sziasztok! Infót kérnék Gina19,Nina21,Kitti előre is köszönöm.
Hello!
Ha valaki tud hiteles beszámolót Mirabelláról, legyen szíves megosztani.
Köszi.
Kb sejtettem h vmi ilyesmiról lehet szó, csak akkor az ominózus madam legalább vehetné a fáradtságot h legalább pár nyomorult képet készít, és nem a régi, ki tudja kiről készült fotókkal próbálja marketingezni az új lánykát. Mivel így a kutya se fog hozzá betévedni.
Dina igen, inkább 60 . A 33 az éppen szorult helyzetben levő kolléganő, aki a szebb jövő reményében tölti napjait a madamnál. Ő már a nagyonsokadik. Még eddíg mindegyiket sikerült jól lenyúlni. Ehhez is pofa kell.A Felvidékről jött hölgy él mint Marci Hevesen, annyi zsetont kaparnak neki össze. Ezt már a törvény is bünteti.
Megint feltűnt Dina "33". Nemrég még 48 volt, de élőben inkább 60. Bámulatos ez a hirtelen fiatalodás, a kamu képek és a telefonszám pedig érdekes módon ugyanaz. Vicc.
Készpénznek veheted
Köszi szépen.
Ne vedd készpénznek, de úgy tippelek Nicollal vannak együtt, és akkor Adyváros, Ifjúság krt.
Ez nagyon jó hír. Meg tudnád mondani, hogy melyik városrészben dolgozik?
A képek a valóságot tükrözik. Nagyon aranyos türelmes és kedves. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én 10 pontot adok neki.
Sziasztok! Kleónál volt már valaki???
Lora (23) -ról tud valaki valamit? A képei nagyon jók.
Szia! Majd megírom, csak mától 1 hétig nem elérhető.
Egyszer beszéltem vele, kérdeztem ár*kat. Kicsit rámenős, de lehet, hogy szombaton meglátogatom. Nekem is nagyon bejövős.
Ritát én is nagyon hiányolom. Kétszer beszéltem vele, majd mire sikerült volna elmenni hozzá, eltűnt. Azóta párszor próbáltam hívni, ki volt kapcsolva, egyszer kicsörgött, de nem vette fel. Rita! Várunk vissza!
Sziasztok!
Ritáról és kollégáiról tud valaki infót???
köszi a választ. mostmár biztosan meglátogatom. a fiatalok után kell egy idősebb is.
utoljára kb fél éve... de az biztos hogy nem az volt az utolsó
Nyugodtan hívd fel, nagyon kedves.
pptt mikor voltál nála? Mostanság? Nagyon szemezek a fotóival.