Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. július 16. 16:47

Köszi, végre egy segítőkész hozzászólás.

Törölt felhasználó · 2014. július 17. 08:06

Yvett28 élőben is ilyen csinos, nekem nagyon bejött aaz alakja. Nagyon-nagyon finoman fuvolázik. Érdemes meglátogatni. Vannak extrái is, de nem vészes.

Zita24 még újonc, viszont nagyon kedves csaj. Szereti, ha újjal kényeztetik, odaadóan foglalkozik az emberrel. Nincs elszállva.

Törölt felhasználó · 2014. július 17. 14:12

Zitánál *ujjal, még mielőtt valaki megjegyzi :)

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. július 18. 04:49

Ria 30 érdemes meglátogatni! Kedves, ápolt és tényleg csodálatos teste van . :)

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. július 18. 18:14

masszázs még mindig kötelező?

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. július 19. 04:47

Van rá lehetőség, de nem kötelező én sem kértem . 

arcsi · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 21. 13:25

Tisztelt Kollégék!

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy átverésre. Nevezetesen Romina nincnamen hirdető kisasszonyról van szó. Múlt héten volt alkalmam meglátogatni, rendesen leh*zott egy ***moderálva***.

Telefonban érdeklődtem, mindent megbeszéltünk, mi van az egy órában, csók, popo, két aktus. Nos, abban a pillanatban miután becsukódott mögöttem az ajtó, személyesen iegyeztettünk újra, akkor már emelkedtek az ***moderálva***. Mondtam, hogy akkor elmegyek, nem baj, megértettem, vagy félreértettük egymást. Abban a pillanatban visszaállt az eredeti *r. Ok. F*z*ttem, előre. Zuhanyzás után, levetkőzve bementem a szobába. Miután Ő is bejött közölte, hogy csak masszázst vállal, és vegyem tudomásul, hogy a másik szobában van  testőre. Én nem vagyok valami erőszakos típus, nem is kértem vissza a ***moderálva***, igaz közölte nem is adná. Miközben verte az ezredest azt mesélte, hogy milyen gusztustalanok a férfiak, és hogy nem érti, hogy mit képzelnek, főleg ezek a Győriek. Fehérváron, ahonnan Ő jön, sokkal normálisabbak. Három perc után felálltam, felöltöztem és lekoccoltam. Ílyen gusztustalan módon, úgy érzem még nem vertek át, komoly tanulóp***z volt. Óvakodjatok Tőle. Róla van szó:  ***moderálva***

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2014. július 21. 21:04

ez elég mocsok egy dolog,ha tényleg így történt (?) nem voltam ott,nem is akarok menni.  akkor a nő menjen vissza fehérvárra ha ott normálisak vele. már az elején elkellett volna jönni,amikor árat emelt. 

mrbigkan · Újonc (23 hozzászólás) · 2014. július 21. 22:34

Marina (18) új lány Győrben, valakinek van infója róla esetleg? köszi

orhidea · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 22. 15:20

Fehérváron van ebből a csapatból 4-5 lány, nem kell ide köszi! Még örülj hogy ő volt a képen, nálunk erre se figyelnek. Neveket nem írhatok, mert valószinuleg igy is megkapom hogy kérjük egymás lejáratásának a mellőzését. Tatabányán is működnek.

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. július 22. 20:22

Dalma 34 tök g*z szerintem hozzáállás n*ll* keco n*ll*.

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. július 23. 05:04

Természetesen ezek után már csak arra volnánk kíváncsiak, hogy ki lehet az az "ő". Megpróbáltam felkutatni a hozzászólásaid alapján, de sajnos ~ a fele moderálásra került. :)

Ketrecharcos9 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 23. 19:26

Néhány élmény lányokkal (bár sajnos a Győri oldalon az ilyen fajta információ megosztás elég sovány)

Tina 22:

Voltam nála, ő van a képeken, tényleg nagyon fiatal.

Korrekt ár és szolgáltatás, bár kicsit azért látszik a fiatal kora, lehetne még mit tanítani neki. Amit megbeszéltünk előre, azt 100%-ban teljesítette, nekem egyetlen problémám az volt vele, hogy beszélgetni nem lehetett vele, akármilyen témát vetettem fel, válaszolt egy rövidet és csend.

Szóval aki szereti, ha egy lány fiatal és nem fecseg sokat, annak ajánlott.

Kriszti 28:

Bejelentkeztem 2 órával korábban, telefonban kedves, korrektül tájékoztat. Fél órával a találka előtt még hívnom kellett, ahogy ez szokás a legtöbb lánynál, minden rendben, mehetek. Mikor odaértem, kérte, hoyg várjak még lenn a ház előtt negyed órát, mert még van egy kis dolga, mondom okés. Kivártam az időt, majd felmentem. Egy másik lány nyitott ajtót és közölte, hogy Kriszti épp elfoglalt (másik venég dolgozott rajta), de várjam meg, míg végez vagy választhatok egy másik lányt (volt még 3 másik lány a lakásban), hát mondom ez így nem korrekt azért, elsőre el is akartam menni, de aztán sajnos meggyőztek, hogy maradjak, megbántam... Szóval én oda tuti nem megyek többet...

Kriszti 29:

Idősebb, mint amennyinek írja magát, de nagyon jó teste van, kedves, hozzáállására sem lehet panasz.

Yvett28:

Szép arc, gyönyörű idomok, fantasztikus hozzáállás. Hihetetlenül kedves volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ha valaki tud infókat a következő lányokról, kérem ossza meg velem (nem szeretnék még egyszer a Kriszti 28 féle hibába esni, akár provátban is jöhet, előre is köszönöm:

Sofi 25

Niki 19

Kitti 23

Jázmin 28

Dorka 20

Szöszi 21

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. július 24. 00:56

eddig csak sex nem volt, csak azért kérdeztem. biztos rájött a hölgyemény hogy úgy nem fog menni a buli...

Gregor32 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 24. 14:31

Én jártam Dalmánál 3 éve is, és most is. Engem ugyanazzal a kedvességgel fogad, mindig jól éreztem magam vele. Lehet önző vagyok, de remélem hogy a te írásod miatt ma könnyebben tud fogadni. :)

A lakással semmi baj nincs, a győri átlagot képviseli. Aki járt már több helyen, az tudja miről beszélek.

Üdv Gregor

koeman · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. július 24. 15:11

Akkor valami nem stimmel!

Múlt hét kedden voltam nála.A kecó szerintem átlegos,nem gáz.A hozzáállása szerintem tökéletes tök jól eltudott lazítani,el lehet vele beszélgetni is!Akció teljesen renben volt izgató csaj,imádtam mindenét!!!!!!

horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 24. 16:25

Sziasztok! Heni23-nál járt már valaki?? Egyszerűen nem érem el telefonon hiába hívom bármikor.... nem veszi fel...... valaki tud róla valamit?? Elöre is köszi

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. július 24. 16:58

A hölgyike úgy fél éve még két másik néven is hirdette magát, aztán eltűnt, és rövidesen visszatért mint Romina. A korábbi tapasztalatokból kiindulva alá tudom támasztani a sztoridat. Fadarab hozzáállás, unott ábrázat, és én is végig folyamatosan csak a nyafogást hallgattam a pasikról.

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. július 24. 17:11

Még annyi, hogy az adatlapján írtakból szerintem hírből sem hallott, csak egy beetető duma. A valóságtól messze van mint Makó Jeruzsálemtől!

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. július 24. 20:18

Dalma: voltam nála 3 éve és idén is. De idén csak egyszer, mert nem éreztem ugyanazt az elhivatottságot, mint korábban. Így is nálam a felső harmadban van, de nem a csúcskategóriában. A lakás rendben van.

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen