Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. július 24. 20:25

Kriszti28-ról és társairól írt negatívumokat megerősítem, és írtam már korábban is figyelmeztetőn róluk. Azon csodálkoznék, ha lennének visszatérő vendégeik. Alma25-el van együtt, a többiekben nem vagyok biztos. Kriszti29 nekem rossz emlék, de erről is már írtam.

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. július 25. 05:12

Hát akkor elnézést, biztos rossz helyre mentem:-D:-D:-D

Törölt felhasználó · 2014. július 25. 10:03

Ahogy én is írtam ott a hellyel van gond, B. Zs. u. ***moderálva*** ne menjen oda senki ha nem akarja leh*zatni magát.

Sőt, az ottani tulajok állítólag b*xtatják a többi normális helyet mert az övék nem megy.

Mindenki levonhatja a tanulságot.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. július 25. 18:03

ujra több csajhoz mentem egy délelőt,igaz kevesebbhez,de nincs hiány érzet.sőt!telefonáltam többnek nem veték fel a telefont ,egy különösen  nem akit kb tizen ötször próbáltam elérni,és akkor felhivtam Évit.

rögtön közölte,hogy tud fogadni,ahogy ő fogalmazott elérhető.de azt is megjegyezte milyen fiatalos a hangom meg is kérdezte ,hány éves vagyok?nos, 32 éves vagyok "már".és igen fiatalos hangom is van több "hangfekvésben"beszélek több teloról.(néha el van dugulva az orom)

évi,megkinált ice teával többször is.megemlitette,hogy jön majd a barátnője és ne haragudjak,hogy ha addig szünet lesz amig beengedi.

,zuhanyozni kötelező,amiben egyet értettem vele,a viz alatt arra gondoltam,egy jót fogok baszni,kijöttem a fürdőbőll. a ruháimat a  a mosógépre tettem.

lefeküdtem az uj lepedőre,éva felhuzta a faszomra az óvszert, és elkezdett szopni,én közben elő vettem a piros szinü ruhájából az egyik mellét és tapogatni kezdtem.szép nagy mellei vannak,

ezután hátulról közép gyors vagy kicsit lassabb tempoban vertem a farkam,örömel állapitottam meg,igazán remek jó pinát dugok.akkor kérdeztem vissza,milyen barátnője jön?hogy nézz ki?

Évi ,miközben dugtam,elmesélte,hogy zafira jön,akinek szőke haja van és huszon éves(,pontosan közölte a korát.)Évi,szerint kár lenne kihagyni,mondtam egy óra mulva visszajövök.

abba hagytam a hátulról dugást évi a hátára fordult én ,akkor megujjaztam a punciját,de ugy ,hogy szétt huzztam,és jó mélyen benézztem,világos rozsa szinü volt,de tényleg,mint egy nő gyógyász,nézztem,benyultam,évit ez nem zavarta,és örömel állapitottam meg,tágitottam rajta.legalábbis láttam,rajta ,hogy éppen használva van.

és picit tul korán,elélveztem.

ujra kaptam ice teát.

a megbeszéltek szerint egy ora mulva visszatértem,bár közben egy másik vendéget meg kellet várnom,de ez egyáltalán nem zavart.

Zafir fogadott,aki sokkal szebb élőben mint a képein és csak jót mondhatok róla.mivel ő,mint külalakban mint hozzáálásban nagyszerü.

full extrás csaj fogadott,szexi fehértnemüben,a dekoltázsa észbontó volt. teázás után zuhanyoztam a már ismert helyen.ezutal a szobában hagytam a ruháim,

zafir felhuzta a banán izü óvszert

,és közölte menyek közelebb, illetve a faszom a szájához,mert elégé idétlenül messze álltam az ágytól,öröltem,hogy zafir ülve szopott,szeretek állva szopatni.és,sokáig,alaposan dolgozott ,én  a szőke haját simogattam és  kinézztem az ablakon ami nyitva volt,messze nem a földszintem voltunk,kellemes ,levegő jött be.

,és huzzkodta a kezével a faszom,sőt meg is szoritottam.szerintem azon,volt,hogy elélvezek,de a második menet azért hosszabb,igy nem élveztem el,de majdnem. szóltam zafirnak,szinte türelmetlenül.-akkor

először hátulról dugtam,ugy mint évit,bizony,tökéletes alakal áldotta meg az isten a csajt,öröm volt nézzni,a hátát a tökéletes testet és a szexi ruciját.valoszinü,zafirt és évát,más,más szobában dugtam meg,éva közben nem tünt fel az ablak,sőt biztos,két szoba üzemel.

hátulról(ujjazni tilos) zafirt is ugyan azzal a középtempoval dugtam,közben nem beszéltem,csodálatos jó puncija volt.

néha megálltam és a melleit tapogatam,amikhez nem fértem teljesen hozzá a szexi ruci miatt.

közöltem akkor elöről fejezem be.mikor megfordult megnézztem a punciját,jó!

vertem továbbra is,és, jól esett,mert zafir mintha szenvedett volna igy idézőjelesen,probáltam keményen ,legalábbis érezhetően dugni.és akkor bekaptam az egyik mellbimbóját,azt nem szabad közölte,és  ő jó erősen megtekerte az én két mell bimbóimat mindkét kezével

közben kérdőn nézett rám,én nem mondtam semmit,élveztem.és tudtam jól ő rutinos.fájt,de nem zavart inkább élveztem,jó ujdonságott adott a szeretkezéshez.jobb lett tőle a dugás.mikor éreztem,hogy elindul a geci a tökömből leálltam,a ruci is lekerült már,mell tapogatás volt ujra,végül,fröcsögtettem.tök jó volt.

törlőkendővel letöröltem  a faszom,és miközben öltöztem fel zafir is igy tett,a fehér szinü csipkés bugyiban, a formás melleivel,vonzotta  a tekintettem.arra gondoltam sajnálhatja aki ezt kihagya

dugás után,mondtam neki,hogy:köszönöm.ezt edddig még soha egynek sem mondtam,pedig sokknál jártam már.csak közhelyeket szoktam-jól esett,stb

a" köszönöm"szó jó légkört teremetett,ezutuán mindig megköszönöm a csajoknak,őszintén.

péter 

macilaci · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. július 25. 23:30

Sziasztok! Ma voltam a Dalmánál és a Kittinél, és meg kell mondanom hogy eddigi életem legszebb élménye volt! Nagyon kedvessek, nagyon jók! Eddig még nem találtam hozzájuk fogható csajokat!!!

Föleg a Dalma! Egyszerüen csúcs!

papa43 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 25. 23:35

Sziasztok! Győrben kolis Mónikáról tud valaki infót? a *** moderálva ***-n hirdet!

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. július 26. 03:53

Nini. Romina hirtelen Linett lett. Mi lehet az oka??? :)

Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2014. július 26. 11:44

Eddig is Linett volt, csak a Rominás hirdetést levette, nyilván hétvége miatt, majd hétfőtől újra láthatod a Rominásat is. Dupla hirdetés, mintha 2 különböző csaj lenne, pedig nem, de nyilván sokan beszopják, különben nem igy hirdetne még mindig a fél bagázs.

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. július 26. 12:18

Szombat dél és Romina is aktív. Éljen!

Törölt felhasználó · 2014. július 26. 15:04

Örülök neki hogy kivették az előző hozzászólásomból a házszámot.

Bár szerintem úgy is csak egyszer megy oda mindenki, főleg akinek van összehasonlítási alapja.

Ha már írok akkor hozzászólnák a Rominához is,  egyszer voltam nála. Az elején tényleg flegma volt de ha szépen beszélnek vele akkor utána kedves lett.

Nagyon szűk a csaj, ezért nem szereti a nagy méretet meg az extrém dolgokat sem. Az órában csak egyszer lehet élvezni bent, de nekem megoldotta a másodikat is.

Nem rossz szerintem, de azért az első tízben nincs bent az biztos.

mrpink · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. július 27. 17:05

A Lajta utcait lennél olyan jó fej és megosztanád, hogy hol érhető el (akár privátban)? Ha egyre gondolunk itt elég régóta nem hirdet.

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. július 28. 03:35

Mit szóltok ahhoz, hogy a francia lány telefonszáma a vilálgháló szerint egybe esik egy kávézójéval? Nem merem megcsörögni...

pampafű · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. július 30. 19:37

te öcsi, vedd már észre, hogy nagyon szánalmas mikor a nyomorodat napról-napra itt szellőzteted!!!!

Menj neki a vonatnak, ugorj le az emeletről, viszont mivel te egy gyáva alak vagy ezért biztos, hogy akármennyire szeretnénk a regisztrációdat nem törlöd és itt fogsz sirdogálni még hetek múlva is.

roy400 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 30. 22:23

Valaki tud valamit Virág18rol?

Tapasztalatok meg hogy miért nincs fent?

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. július 30. 23:06

Ez engem is érdekelne... :)

LizardKing · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 31. 09:44

Fórumf*szfej, ez jó! Írja ezt az 568 f*loldalas hszben nyavajgós / lelkizős kisgy*rek. Keress már egy lelkis*gély vonalat, hadd tegyenek rendbe. Minket itt már megtanítottál mindenre, amit képesek voltunk a Te bölcsességedből befogadni... 

Balha · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 31. 11:49

Egy kedves ismerősömről ha tudna valamelyetek infót adni... Május vége fele eltűnt Győrből; Zoé26-ként hírdetett, de régebben Nina-ként is ismert volt.

Aranyos kis, korrekt, jófej teremtmény. A Bercsényi sétányon bérelt lakást amikor még elérhető volt.

Előre is köszönöm.

Márton

Ivanhoe · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. július 31. 11:54

Az őrültek abba a típusába tartozol, bácsi, aki meg van győződve arról, hogy a normális emberek őrültek. 569 ide nem tartozó bugyuta hozzászólás sz*rad a lelkeden. Keress magadnak más fórumot grafomániádhoz. Törlésedig ne szólj többet hozzá és ne regisztrálj újra más néven. Legalább ezt hadd köszönjem meg neked.

LizardKing · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 31. 16:17

Én nem gyűlöllek. Sajnállak. Tényleg.

legénybucsu · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 31. 18:20

Sziasztok! 
Aug 30-i legénybúcsúba keresnék fellépő hölgyet!

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen