Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
damon · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 01. 22:23

Karesz, ez egy fórum egy k*rvázós oldalon, ahova az emberek jó/rossz tapasztalataikat hivatottak megosztani egymással. Vannak nyilván a kamuvélemények, de azokat szerintem könnyen le lehet szűrni az egyszerű, részeltre ki nem terjedő, primitív ember által megfogalmazott stílusból. Az igaz történetek meg arra szolgálnak, hogy vagy kedvet kapjunk valakihez, vagy valakivel kapcsolatban 2x megfontoljam, hogy egyáltalán felhívjam-e, pazaroljam e rá benzim pénzemet és az időmet.

Ez a fórum nem egy társasági oldal ami arra szolgál, hogy egymással osszuk meg az élet nagy gondjait/problámait, fájdalmainkat. Arra ott vannak a barátaink, vagy ha egy antiszociális kocka vagy, akkor arra is megvannak a megfelelő ismerkedős fórumok. Ezen a fórumon azt akarjuk látni, hogy melyik csaj felel meg élőben a képeinek, milyen az arca (ha már nagy része kitakarja), a lakása, vannak-e ott mások, stb. Ezen felül még az aktus részletezése is belefér, mert akármennyire is játsza el itt a prűd gentlement sok ember, egy vmi közös a kurvázókban, hogy szexuálisan túl fűtöttek, és fizetnek azért nem kevés összeget, csak hogy egy jót baszhassanak. És mivel egy JÓ baszásra vágyik itt mindenki, úgy gondolom illene megosztani másokkal, hogy a lányka jól szopik-e, csak fekszik-e, élvezet jelei mutatkoznak-e rajta, stb...

Szóval ha úgy gondolod, hogy mindenképpen meg kell osztanod a tapasztalodat, akkor minőséggel tedd azt, és erre összpontosuljon a beszámolód.

De te állandóan írod a nem ide való, a valószínűsíthető silány életedről a kis esszéket, kötsz bele másokba, széttrágárkodod magad, k*rvákba leszel szerelmes, k*rvázós oldalon írsz ilyen szerelmes leveleket, ember, gondolkozz már el magadon. Először is, hogy miért k*rvázól, másodszor pedig, hogy miért nem akard tőled semmit a csaj. Valószínüleg nem vagy egy túl szép gyerek, vagy csak sz*r vagy az ágyban. De az, hogy felnőtt korod ellenére, itt éled az életed, az mocskosul egy hitvány létet feltételeztet rólad. Szóval tanácsolom, hogy változtass az életedmódodon, mert amíg az ezt az utat járod, ne várj túl sok örömöt.

Kretus · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. augusztus 02. 12:39

Veled vagyunk Karesz! :D

legénybucsu · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 02. 16:18

Aug 30-i legénybúcsúba keresnék fellépő hölgyet-hölgyeket.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. augusztus 02. 20:20

....és van Isten!!!  

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. augusztus 03. 12:58

Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!

Kérjük ezt a témát szíveskedjenek a csevegésben folytatni.

Köszönjük!

Kretus · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. augusztus 04. 17:15

Ha jól tudom nem r*nd*l már. Nagy sajnálatomra nekem is

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. augusztus 04. 19:59

Nem voltam még nála, de én is tervezem. Páran írták már hogy igen, profin csinálja, szerintem érdemes meglátogatni.

Törölt felhasználó · 2014. augusztus 04. 21:03

Hali

Tina35-höz rendszeresen járok. Eszméletlen a fr*nciája. Bátran tudom ajánlani.

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. augusztus 05. 20:02

Üdv makktársak! Pár hete volt szerencsém nekem is Tina 35-höz! Hát valami eszméletlenül tehetséges! olyan könnyedén (pedig nagy mérettel rendelkezem)és profin csinálja a m*lytorkos fr*nciát, csak rá gondolok és.... :) Győrben próbáltam pár m*lytorkos leányzót, de magasan ő vitte a prímet eddig! kedves és beszélgetni is lehet vele, mikor nincs éppen tele a szája (velem).  még tuti megyek hozzá! szerintem 10/10 a fr*nciája (eddíg ennyi pontot senkinek sem adtam!)

anonim34 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 00:06

Pedig Te is keletröl jöttél :)

MrFor · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 09:33

Anonim34! Te kerested Annát? A barnábbat???? Muszály volt regelnem, nagy hír. Győrtől messzebb van jelenleg és azt mondják autókban ***moderálva***, meg pasiknak k*nyörög, mert aki elhívta csak kihasználja... Ki a fa....om enged el egy 20 éves lány? Láthatólag jól meg*tették a kislányt :) Valami kiv*nhedt k*jenc, vagy a Nagy Kiugrást látta .. 

anonim34 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 11:05

Kösz hallottam már én is hírét :) Sőt tapasztaltam ;) ;) 

De könnyen megközelíthatő így. Szerintem mki ide költözik :)

anonim34 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 11:07

De a Győrit mondtad ugye??? Ne hogy egy másik is legyen... Már nem fér a k*retbe :) Barnább a barnánál :)

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 20:41

Szia voltam nála 2 alkalommal... nagyon kedves (volt velem) lány. Ő van a képeken.

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 20:52

Bocsi összekevertem egy másik lánnyal ő nála még NEM voltam. léna 21 nél voltam... sorry...

alms · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 21:48

Niki 19: Képek enyhén javitottak, de amugy tényleg ö az. Bénázásom miatt csak fél orát maradhattam, de Niki kedvessége, bájos kislányos hangja mindenért kárpotolt! Biztos megyek még hozzá, végre a mai volt az elsö alkalom hosszu ido után amikor nem bántam meg az idöt, ***moderálva*** stb.

Q10 · Újonc (49 hozzászólás) · 2014. augusztus 06. 22:42

Nem voltam itt jó ideje, de nem csodálkozom azon amit olvasok. Sajnos (le)**z*s kis tanulság volt Arcsi részére, mentségére szóljon még újonc... Valaha kiváló volt a csajszi, ismertem... Legalábbis azt hittem... Szomorú, hogy ilyen alacsonyra tette a lécet és ilyen Trash-movie színésznő lett belőle. Sz*lg*ljon tanulságként!

Q10

rokko · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 21:21

Hali! Anna (20 éves) györben tud valaki valammit rolla érdemes meglátogatni?

kriszvolvo · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. augusztus 08. 22:48

Sziasztok nemrég voltam évi 50 nél Győrben imádtam fantasztikus csaj és ami lényeg abszolút korrekt mindenkinek ajánlom szeressétek tiszteljétek mert megérdemli. imádnivaló. Én biztos törzsvendége leszek.

MT · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. augusztus 09. 04:33

Hanna 23  csodálatos 10/ 10 aki igényes annak merem ajánlani.

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen