Hello- Én már töbször jártam Korinánál a franciája isteni hozzá állása kiváló, test 10/10. Csak ajánlani tudom!!!!
Hello- Én már töbször jártam Korinánál a franciája isteni hozzá állása kiváló, test 10/10. Csak ajánlani tudom!!!!
Sziasztok!
Timi masszázs néven volt egy csak itt fent, a hirdetők között.
Felhívtam egyeztettem, de mikor az időpontról beszéltünk volna egyszer csak kinyomta a telefont.
Nem megszakadt, mert utána próbáltam hívni, felvette majd mikor beleszóltam akkor megint kinyomta és ezt már többször eljátszotta.
Valaki volt amúgy vele?
Vagy kamu az egész?
Sziasztok! Csilla 40-nél járt valaki? Meg köszöném az infot hogy érdemes e meg látógatni. Privátban is jó . Elég kis vad macskának tünik a hölgy. Már láttam msá városokban is a hirdetését szóval biztós nem sokáig lesz itt. Csak jó lenne róla tudni valamit :)
Egyetértek és a két hölgy nem is lakik messze egymástól!:-D szuper csajok egy utcában :-):-D
Sziasztok!
A múlt héten meglátogattam Barbara(30)-t, csak ajánlani tudom mindenkinek.
sziasztok.a segítségeteket szeretném kérni.
Ma találtam drága párpmnál egy listát amin ilyen csajok neve,tel száma,címe szerepel.ámde akárhogy nézem is nem látom a lányok adatlapján a címüket.honnan lehet azt megtudni?itt a fórumon esetleg?vagy a csajnak kell írni?a válaszokat előre is köszönöm.és még annyit,hogy a csajoknál fenn van a tel szám megjelenése,annak a dátumnak lehet hinni?már csak azért mert az Úr azt állítja,hogy ezeket a számokat már régen írta ki,de én találtam olyan lányt akinek idei a szám megjelenése.
Szerintem úgy lehet megtudni a címüket, hogy elmész hozzájuk :D
ha mondjuk továbbadta a számot mondjuk a barátnőjének a lány, akkor simán lehet idei
Mi az,hogy"párpmnál" talán páromnál???Aki kíváncsi hamar megöregszik.Ne nyomozz!Aki meg nincs fenn,az valószínűleg nem elérhető.Nem logikus?
Sziasztok!
Ma voltam Zafiránál nagyon aranyos közvetlen lány a képek valósak őt ábrázolják! ***moderálva*** sincs elszálva.
Ajánlom mindenkinek.
és melyik a másik hölgy?
Vagyis a párod próbálja kézzel-lábbal megmagyarázni, de valójában melletted ribizlizik is. Szerintem ezen felesleges bármit ragozni.
Csilla 35-ről valakinek infója van? köszi előre is :)
A győri szőke Tinus (24)-ről érdekelne néhány infó. Parkolás, arc, hozzáállás, higiénia. Ha olvassa ezt valaki aki járt már nála, kérem írjon róla pár sort. Első ránézésre nagyon tetszetősnek tűnik.
Köszönöm! :-)
Sziasztok!
3 lány tetszett meg a Győriek közül. melyiket ajánljátok?
- Korina 29
- Zita 24
- Stella 20
Vagy mondjatok olyat aki megbízható, kedves és korrekt.
Köszi előúre is!
kamu amit írtál.. az első szótól az utolsóig.
szerintem....
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy volt-e valaki már Daisy 31-nél maszázson. Milyen volt, mennyire megbízható és mennyire kedves? Környezete milyen volt?
Köszönöm előre is!
N.
Tinus 24 lakásáról és a parkolásról fogalmam sincs, mivel ő látogatott meg engem pár hete.
Szép arcú, szilikon cicis lány, és meglepően kedves volt a késői időpont ellenére is. Kellemes a fr*nciája és isteni szűk a p*ncija.
Nálam "bed*lgozta" magát a top 3-ba Korina és Dalma mellé.
Én is ugyanígy jártam vele. Egyeztettük a dolgokat, a végén meg kinyomta a telefont. Meg még utána vagy háromszor. Szerintem kamu.
Noé 29-nél volt már valaki ? Tapasztalat,vélemény ?