Sziastok,
rég nem írtam, mert nem arról szól ez a fórum, amiről szólnia kellene, viszont gondoltam megosztok néhány infót lányokról, normális hangnemben. Nem mindenkiről, akiknél voltam, de néhányukról.
Kezdeném kettő abszolút negatívval, akik jelenleg Sopronban hirdetnek, Andika 36, neki 2 hirdetése is szokott lenni, Anasztázia 24. Végig az éreztem, hogy utálják, hogy ott vagyok, utálják azt amit csinálnak és undorral értek hozzám és undorral vették, mikor hozzájuk értem. Ez lehet nekem szólt csak, bár nem hinném, mert teljesen normálisan állok a lányokhoz, abszolút kulturált megjelenéssel.
Aki nekem semleges vagy inkább negatív volt, Lorena 35. Valahogy azt vártam, hogy sokkal közvetlenebb, "belevalóbb" lesz, de azt értem, hogy hamar túl akar lenni az egészen. Ami viszont elképzelhető, az az, hogy lehet éppen valami miatt nem volt toppon és ha máskor mentem volna, más szájízzel távoztam volna.
Jöjjenek a pozitívak.
Glória 39. Egy, a szó jó értelmében "nagy" testű, nagy étvágyú nő, akinek kevés voltam :) Kicsit idősebb kategória, aki érti a dolgát és még szexi.
Gabi 29. A fotókon Ő van és sok fotó is van róla, így a külsőről nincs miért írnom :) Akinek tetszik, annak tetszik! Nagyon normális, beszélgetni is könnyű vele. Egyszer voltam még csak és már régebben, de valószínű újra fel fogom keresni.
Lea 24. abszolút pozitív. Kedves volt, közvetlen. Élvezte a szexszet, a kölcsönös franciát... :)
Erika Domina 26, most Sopronban. Domina miatt mentem, mert nem próbáltam még, ezért kíváncsi voltam. Abszolút "alap" dominát kértem, semmi anál, még a közelébe se engedek senkit. Kivéve urológust, szerencsére eddig csak egyszer kellett, azt is csak ellenőrzés céljából. Meg semmi erőszakoskodás, kéz lekötés, kicsit úgy érezhettem, hogy ki vagyok szolgáltatva... :) Szóval ezt a szintű dominás játékot jó csinálta, előtte mondtam, nem akarok semmi durva dolgot és nagyon élveztem :)
"És akkor" a végére a legpozitívabb élményem: Dia 22!! (csak hangsúlyoznám még egyszer, ez az én véleményem!!, lehet más máshogy látja...)
Lakás tökéletesen tiszta, felújjított, szexre csábító hangulat világítás, tiszta fürdő, tiszta, nem büdös törülköző, a zenét azt Ő választotta az alkalomhoz.
Arca nagyon rendben van, bőre feszes, illatos, mellei nem túl nagyok, de szépek, feszesek, lábai erősek, vastgok, de abszolút az a kategória, ami sport és alkat miatt ilyen. Két testrésze, ami nekem kiemelkedő kategória, az a feneke!! Brutálisan jó segge van!!!! :) Biztosan sokaknak ez már a túl nagy kategória, de nekem nagyon bejön! Nincs narancsbőr, nincs háj! Feneke a fotóin látszik, főleg azért is mentem, de a puncija, még a fenekén is túltesz!!! Húsos, nagy csiklós, könnyen izgalomba hozható, finom! Alig bírtam otthagyni, abbahagyni az orális kényeztetését. Aztán Ő kényeztetett orálisan és valami fantasztikusan csinálja! Bő nyállal, élvezettel. Nyálát csorgatta végig a farkamon, szexien élvezettel, alig bírtam, úgyhogy gumit kértem és szűk puncijával beleült, meglovagolt, úgy mozgott, hogy egy perc alatt végem lett, de nem bántam:):)
Nagyon tudja élvezni, élvezte is, mert szereti csinálni! Ezt végig érezni, látni lehet Dián. Tehát a hozzáállása kifogástalan, közvetlen, jó fej, értelmes. Azt mondta, hogy szerinte nimfomán, lételeme a szex. Kérdeztem hogy bírták ezt a barátaid? Válasz: hát, nem nagyon, senki nem bírta... :):):):)
Ha hasonlítani kellene valakihez, akkor azt mondom, itt az új Nina! Külsőleg szerintem nagyon! Hozzáállásban talán még jobb is!