Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Leus · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. november 08. 21:58

cuki vagy de azert kivancsi lennék rá h valojában ki is ő mert egyre emlékszem de hála istennek távozott is..

Itt ezen az oldalon csak a köpködés megy semmi más

..

Meg olyanok írnak véleményt akiknek néha jobb lenne ha tükörbe néznének..aztan okoskodnának:) 

TeleTabi · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 10. 06:55

Igazatok van

zolee8 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. november 11. 16:41

Sziastok,

rég nem írtam, mert nem arról szól ez a fórum, amiről szólnia kellene, viszont gondoltam megosztok néhány infót lányokról, normális hangnemben. Nem mindenkiről, akiknél voltam, de néhányukról.

Kezdeném kettő abszolút negatívval, akik jelenleg Sopronban hirdetnek, Andika 36, neki 2 hirdetése is szokott lenni, Anasztázia 24. Végig az éreztem, hogy utálják, hogy ott vagyok, utálják azt amit csinálnak és undorral értek hozzám és undorral vették, mikor hozzájuk értem. Ez lehet nekem szólt csak, bár nem hinném, mert teljesen normálisan állok a lányokhoz, abszolút kulturált megjelenéssel.

Aki nekem semleges vagy inkább negatív volt, Lorena 35. Valahogy azt vártam, hogy sokkal közvetlenebb, "belevalóbb" lesz, de azt értem, hogy hamar túl akar lenni az egészen. Ami viszont elképzelhető, az az, hogy lehet éppen valami miatt nem volt toppon és ha máskor mentem volna, más szájízzel távoztam volna.

Jöjjenek a pozitívak.

Glória 39. Egy, a szó jó értelmében "nagy" testű, nagy étvágyú nő, akinek kevés voltam :) Kicsit idősebb kategória, aki érti a dolgát és még szexi.

Gabi 29. A fotókon Ő van és sok fotó is van róla, így a külsőről nincs miért írnom :) Akinek tetszik, annak tetszik! Nagyon normális, beszélgetni is könnyű vele. Egyszer voltam még csak és már régebben, de valószínű újra fel fogom keresni.

Lea 24. abszolút pozitív. Kedves volt, közvetlen. Élvezte a szexszet, a kölcsönös franciát... :)

Erika Domina 26, most Sopronban. Domina miatt mentem, mert nem próbáltam még, ezért kíváncsi voltam. Abszolút "alap" dominát kértem, semmi anál, még a közelébe se engedek senkit. Kivéve urológust, szerencsére eddig csak egyszer kellett, azt is csak ellenőrzés céljából. Meg semmi erőszakoskodás, kéz lekötés, kicsit úgy érezhettem, hogy ki vagyok szolgáltatva... :) Szóval ezt a szintű dominás játékot jó csinálta, előtte mondtam, nem akarok semmi durva dolgot és nagyon élveztem :)

"És akkor" a végére a legpozitívabb élményem: Dia 22!! (csak hangsúlyoznám még egyszer, ez az én véleményem!!, lehet más máshogy látja...)

Lakás tökéletesen tiszta, felújjított, szexre csábító hangulat világítás, tiszta fürdő, tiszta, nem büdös törülköző, a zenét azt Ő választotta az alkalomhoz.

Arca nagyon rendben van, bőre feszes, illatos, mellei nem túl nagyok, de szépek, feszesek, lábai erősek, vastgok, de abszolút az a kategória, ami sport és alkat miatt ilyen. Két testrésze, ami nekem kiemelkedő kategória, az a feneke!! Brutálisan jó segge van!!!! :) Biztosan sokaknak ez már a túl nagy kategória, de nekem nagyon bejön! Nincs narancsbőr, nincs háj! Feneke a fotóin látszik, főleg azért is mentem, de a puncija, még a fenekén is túltesz!!! Húsos, nagy csiklós, könnyen izgalomba hozható, finom! Alig bírtam otthagyni, abbahagyni az orális kényeztetését. Aztán Ő kényeztetett orálisan és valami fantasztikusan csinálja! Bő nyállal, élvezettel. Nyálát csorgatta végig a farkamon, szexien élvezettel, alig bírtam, úgyhogy gumit kértem és szűk puncijával beleült, meglovagolt, úgy mozgott, hogy egy perc alatt végem lett, de nem bántam:):)

Nagyon tudja élvezni, élvezte is, mert szereti csinálni! Ezt végig érezni, látni lehet Dián. Tehát a hozzáállása kifogástalan, közvetlen, jó fej, értelmes. Azt mondta, hogy szerinte nimfomán, lételeme a szex. Kérdeztem hogy bírták ezt a barátaid? Válasz: hát, nem nagyon, senki nem bírta... :):):):)

Ha hasonlítani kellene valakihez, akkor azt mondom, itt az új Nina! Külsőleg szerintem nagyon! Hozzáállásban talán még jobb is!

fredtheRed · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 13. 04:55

Noemi(35)

hát...nem az nyit ajtót aki a képeken van... nem szoli.... ma voltam először a VK oldalról talizni... de abszolút csalódás. tudtok ajánlani?

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2016. november 13. 22:35

Üdv mindenkinek.Az utóbbi időben sajnos csak negatív dolgok történtek velem amiről néhányat meg is osztottam itt az oldalon,de nem is mindet.Úgy gondoltam ennyi negatív után már csak pzitív következhet és végre eljött ez az eset is.A hölgy akire  tegnap este a választásom esett "az nem más..."volt mint Dia 22.Igaz én szeretem úgy 165cm nél meghúzni a határt (mert én sem vagyok egy 190 es góliát közel sem)és a kimondottan vékony lányokat szeretem (a formásan vékonyakat,ahol azért van szép kerek popsi, karcsú derék és nem kell nagy cici,de az legyen feszes..)Dia kicsit magasabb volt nálam legalább is a fehér magassarkújában amiben fogadot.A látvány viszont lenyűgöző.Akár honnan is néztem sütött róla az erotika.Alapból kedves szoktam lenni mindenkivel,így ővele is amit maximálisan viszonzott is.Nem csinált félhomályt aminek nagyon jó volt mert nagy kár lett volna nem látni egy ilyen nőt.Öröm volt hozzá érni.Nekem egy nőben a formás combok és a kerek popsi ami elsődlegesen izgat.Itt ebben nem volt hiány.Nem kellet kérnem,hogy pucsítson ami én szerintem szintén egy vérpezsdítő része tud lenni egy ilyen együtlétnek.A látványra visszagondolva még most is megmozdul....Nem vagyok közel sem vele korabeli,de ennek a korkülömbségnek a leheletnyi befolyásolását sem éreztem nála.Hamar egymásra hangolódtunk.Olyan érzékien csókol,hogy azt tanítani kellene.Már ez kiemelné a nagy átlagból,de ezzel a momentummal még csak a bemelegítésnél tartottunk.Kényeztetésemre nagyon jól reagált amit ennekmegfelelő kéjes hang efektusokkal adott tudtomra.A franciájára sem lehet panasz.Finoman és intenzíven kis kézhasználattal és bőnyálasan csinálta.Fincsi volt.(legközelebb 1 órára megyek hozzá és erre a részre is nagyobb időt fogok szánni....)Isteni látvány a kerek szexi popsi hátulról.A punci az nagyon szűk vigyáznom kelett nehogy 2 perces menet legyen....Élvezi amit csinál ez nem kétséges, ami nekem külön élvezet volt látni,hogy ne csak teszi a dolgát mint egy szalagmunkás""Szemből folytattuk és így is lett végünk  nem csak nekem neki is.Azt talán nem kell ragoznom,hogy az az érzés amikor egy lány velem együtt élvez el látni az arcán a kéjt  a gyönyört és érezni  ahogy a puncija megszorongatja a farkamat a csúcsra érve...ez egy tökéletes pillanat amit én nagyra értékelek.(és élvezek)Nem játszotta meg magát egyszerűen önmagát adta.Nagyon jó volt vele.Köszi Dia.Még egy gondolat ami sokaknak fontos lehet.A rózsaszálak aránya átlagos vagy inkább az alatti mostanság  egy átlagon felüli szolgáltatásért.

Zlatan · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. november 13. 22:36

Eddigi tapasztalatom alapjan Gabi viszi mindenféle szinten a primet .tökéletes.ajanlom mindenkinek!!!!

carpazine · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. november 14. 12:37

Szia.

Igen voltam a secretmaszazsban. Ajanlom hogy menjél el nagyon elit hely egyszerüen kifogástalan . Szinvonal kellemes légkör minden egyben van és még Jázmin is szupi.

Ő valoban sportos rá igen lehet ezt a jelzőt mondani !!--nem ugy mint lea 24 re ahogy a multkor is irtam ugyanazt tartom mert igy van és hiába irt itt kitérő válaszokat akkor is igy van!! ----eddig csak az igazat irtam és eztan is azt fogom ha megsértődik valaki ha nem.  Lea 24 csak kizárolag arc és és felsőtest képeket rak ki --most épp látok egyet amin háturol van egy fotelban---és tessék igazol is engem hogy molett sokkal meghatározobb jelző mint hogy sportos. Aki sportos a secretmasszazsbol jázmin.

É ahogy olvasom itt a kommenteket volt itt előttem aki hasonloan csalodott 2 hölgyben. hát igen ez ilyen.----

Ugyhogy én ajánlom a secreat masz. -- nézd meg nekem nagyon bejött az egész hely atmoszférája meg a csaj  is.

Egy hártánya van virágszálak nem kevesek de azt gondolom havi 1 szer megengetheti magának mindeni aki ilyen re vágyik annak jó lehet.

sziasztok

2M · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. november 14. 14:31

Dragam magamnak kezelem a telot igy evidens,hogy nem tudom felvenni mindig .... probalkozz ha szerencsed van sikeeeeeeruuuuul 😃😃😃😃✌🏻️

Leus · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. november 14. 15:33

Jolvan te tökéletes mostmár üljél el magadnak :D már kezdem unni  .. akik hozzam jarnak azok ugyis tudjak kar is a lejaratos dumaddal nem sullyedek le hozzad jo legyel  pacsi;)

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2016. november 14. 17:19

_Maya nem tart veled a héten? :)

tbalu · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. november 14. 17:38

Sziasztok!

Jessicát mégis mikor lehet elérni? Mindig ki van kapcsolva a telefonja

illetve a secretmassage-ba aki volt ... ott a kézi levezetésen kívül valami extra?

most hirdetők közül van tapasztalatom róluk: Virág, Maya, Fruzsina, Gabi, Mirabella, Lau, Anita, Yvett, Tina, Sofy, Zyta masszázs, Dettike, Linda

Köszi

tbalu

Faustina · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 15. 10:28

Ejha! Érdekes fórum, annál is érdekesebb hozzászólásokkal! :D

Eddig kizárólag Budapesten hirdettem, ez az első alkalom, hogy más várost próbálok ki, elsőként Győr mellett döntöttem. A vendégek ezerszer különbek (másképp fogalmazva: kedvesek, normálisak), mint Budapesten, nem is szívesen megyek vissza vasárnap. Nem bántam meg, hogy ide jöttem. :-) Azonban regeteg rosszat hallok a Győr-Sopron-Szombathely környéki hirdetőkől. Van valami alapja, vagy az én vendégeim választanak sok esetben rosszul? Nagyon kiváncsi vagyok. :-)

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2016. november 15. 10:39

Már meg ne haragudj Faustina!-Kikérjük a Győriek nevében hogy arról nem tehetünk hogy 1-2 lány miatt van a városoknak rossz neve-de hidd el Sokan vagyunk itt akik nem vándorólnak,vagy soha nem vándoróltak de mégis elvannak Szeretett városunkban!Igaz van aki "Tisztelet a kivételeknek"-rossz nevük  van,a csalódás és nem hihető szavaik miatt,de nem mi tehetünk róla!Én inkább azon gondolkodnék el Ország szerte,vajon miért vándorólnak a lányok,és mért nem tudnak egy adott városban akár hosszú évekik megmaradn!Talán Győrben tudnék 10-max 15 olyan hőlgyet akik évek óta Győrben vannak és nem szorúlnak vánorlásban!Lehet valamit jólcsinálnak,és lehet a vendégek is szeretik!"bár nem ismerem személyessen őket de napi szinten évek óta látom a hírdetésüket csak 1helyen"!Nem Bántásként de nem kell a városokat is a lányok miat rossznak tituálni!Üdv Momóka

Faustina · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 15. 11:02

Momóka, te se haragudj, ezért írtam a fórumba, mert érdekelt, mi áll emögött, nem azért, hogy bántsalak. Akinek nem inge.. tudod. Érdekelt, hogy miért hallom ezeket. Arról nem tehetek, hogy ilyen tapasztalatokról számoltak be nekem, gondoltam nem bűn rákérdezni. Vagy mégis?! :))) (Azt is hozzátettem, lehet, hogy a kedves vendégek választottak rosszul).

Sokan azért vándorolnak (ahogy én is), mert Budapesten nagyon sokan lettünk, főleg 1-2 kerületben, és kevés a NORMÁLIS vendég. Tele van nem normálissal, illetve olyannal, aki gumi nélkül akar szexet, vagy éppen le akarja alkudni a rózsaszálak harmadát-felét (a legtöbbünk nem dolgozik többért, mint a győri hirdetők). És sajnos sokan bele is mennek, odáig jutottunk, hogy 5 hívásból 2-3 ember natur szexet akar, és alkudozik. Az elmúlt hónapokban a színvonal.. Nem is tudom, mi alá süllyedt. Ha nem lenne ekkora kínálat ott gumi nélküli szexből, a kereslet sem nőtt volna meg ilyen drasztikusan. A normális vendégből pedig kevés van ennyi hirdetőre. Fél éve a 13. kerületben például 100 körüli hirdető volt az egyik konkurens oldalon, jelenleg 150 fölött van. Más kerületek meg.. van, ahol semmi pénzért nem dolgoznék, és sokan vagyunk így vele. Tehát kérdésedre a válasz: sokan vagyunk, kevés a normális vendég, és lassan a telefonálók fele gumi nélküli szexet akar, és fél*ron akar jönni. De van, hogy ez személyesen derül ki. Ilyenkor az ember elküldi őket, időt pazarol olyanokra, akikre nem kellene. Biztosan máshol is vannak natur szex után érdeklődők és alkudozók, de eddig itt Győrben összesen egy ilyen telefonáló volt. Nagy különbség. Budapest.. Nem minősítem. 4 éve még nagyon jó volt, de az utóbbi időben csapnivaló. Persze azoknak a lányoknak, akik mindent, mindenkivel bevállalnak, bizonyára nincs panaszra okuk. Én viszont nem szeretnék olyan vendéget kényeztetni a számmal, aki előtte natur szexet kért és kapott egy lánytól.. Persze soha nem tudhatom, de próbálom csökkenteni a rizikófaktort.

Mindemellett élvezem, hogy olyan városokba is eljutok, ahova nem lenne időm csak úgy elutazni. :-)

2M · Újonc (9 hozzászólás) · 2016. november 15. 14:01

Ne aggodj en is csak havonta 1 hetet vagyok itt .... de ugyan ezt mondjak a vendegek.....

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2016. november 15. 19:48

szerkeztőség moderálják ki a tyúkok veszekedését. ez szakami fórum,  ide vendégek írjanak.

zolika77 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 15. 20:28

***Kérjük az önreklám mellőzését!*** (Szonja)

sokszori próbálkozás után nekem sikerült bechekkolni hozzá de nem nyújtott számomra nagy élményt. igaz rossz sem volt. szonja 29-et.viszont figyelmedbe ajánlom. én azután döntöttem úgy , hogy meglátogatom, mikor láttam a p*rn*filmjeit. azok önmagukért beszéltek, és élőben sem csalódtam a produkcióban.

Törölt felhasználó · 2016. november 16. 08:49

vanesssza 21 györ belváros,voltam nála...lakás rendben.egyedül van, tisztaság oké,

kicsit vékony,francia gyenge,aktusnál nagyom passziv egy hang nincs...fadarab jobban nyekereg......nem bújos,csok,nyalás kizárva...inkább ***moderálva***,mint ő,,nem ajánlom,kerüljétek.......ja...francia csak gumi!

ZsoZso13 · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. november 16. 09:37

Lea köszi a tegnap estét nagyin jól éreztem magam ! Igérem majd még találkozunk ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !

Saandra · Újonc (13 hozzászólás) · 2016. november 16. 19:22

Nagyon is igazad van Momoka. ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 6499 hozzászólás összesen