Helló! Linett-ről szeretnék infót. Mennyire hiteles a bemutatkozója? A képein ő szerepel? Kösz.
Ferkó66 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 27. 02:28
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. május 26. 19:53
Keress tovább.
Egyik sem ......De te tudod.
Csabakirály · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 26. 15:41
Kedves kamuképes hirdető hölgyek! Lehet követni Aurélia19, aki most Mendy 22 néven, Siófokon dolgozik! ***moderálva*** És nem hagyjuk magunkat átverni! Kérek mindenkit, hogy aki nem saját képel, hirdet, azt írjuk ki a fórumban!
Üdv. Csabi
amigosforever · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 26. 08:08
Sziasztok. Szabináról és Suzyról szeretnék infót. Köszi :)
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 25. 12:56
egyetértek
meg én úgy vagyok vele, hogy próbálok jól utánajárni a dolgoknak, hogy ezzel se faragjak rá, keresek beszámolót, összehasonlítom pár oldallal XY hirdetését és így tovább...
lekopogom (jó hangosan KOPP KOPP) hogy én még így sose jártam...nem mondták hogy büdös vagyok, nem egy bányarém nyitott ajtót az itt látott helyes lány helyett stb.
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 25. 12:53
de érted...ha már van rá fedezet és el tudnak menni tilosba a bajuszos feleség mellett mert kell nekik az az álomnő akkor hagyják ott a kamusat már amikor meglátják és keressenek mást aki tényleg nekik megfelelő és álomnő
sose értettem azokat, akik írják hogy a hirdetéshez képest full más nő nyitott ajtót (negatív értelemben más mert a valóságban köze nincs a képeihez) de maradnak nagy duzzogva majd panaszkodnak a fórumokon
hagyják/hagyjuk ott az ilyeneket és kell keresni másikat
de addig amíg 1-2 palimadarat le tudnak húzni nem mennek el a városból egyhamar...sokan otthagynák őket kevesebb lenne a $$$ és maguk távoznának aztán mennek a 14497. városba a sokadik álnévvel
Csabakirály · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 25. 11:16
Szerintem, egy nőhöz kel járni. Akkor nincs csalódás. Ha vége, akkor kell keresni egy másikat. Csak az a baj, hogy sok a kamuképes hirdető. Így nehéz megtalálni a következőt. Nem értem a hirdető hölgyeket, hogy miért csalnak más fényképével. Aki nem saját képel, hirdet, azt írjuk ki a fórumban! Ne hagyjuk magunkat átverni!
Üdv. Csabi
Jason X · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 24. 13:40
Csak annyi, hogy Molit hiába fogja bárki is hívni úgy se vele fogtok találkozni, az igazi Moli utoljára 3hónapja volt Győrben akkor voltam nála utoljára, tutommal már többet nem is lesz, a hirbetését és a telefonját nem ő kezeli hanem más csajok!!! Nem olyan rég óta járok győrbe, de Molinál jártam többször is és számomra ő volt az egyik legjobb!!! Úgy, hogy hiába fogja bárki is keresni őt nem ő fog ajtót nyitni!
Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. május 24. 10:17
Elég rég óta járok Győrben lányokhoz, mivel ez esik a legközelebb a lakhelyemhez.
Sajnos több a rossz tapasztalat, mint a jó.
Én nem vagyok egy adonisz alkat, és nem egyszer találkoztam előítélettel emiatt.
Aki rendesen végezte a dolgát, annak mindíg megháláltam.
Én már úgy vagyok ezzel, hogy új lányt csak ritkán látogatok meg, inkább a már bevált hölgyeket keresem újra.
Azt tudom, hogy ahol kedvesek voltak velem, én én is jó benyomást tettem, ott el van mentve a számom, és már mint ismerősnek veszik fel a telefont.
Szerintem ez sokat számít. Persze, én is nézem az új hirdetőket, de csak akkor keresek fel valaki ismeretlent, ha a régiek közül senki sem elérhető.
A ritka kivételtől eltekintve nagy csalódás lett a vége eddig.
rob86 · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. május 24. 08:46
szőrös puncis szolgáltató van győrben ?
walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. május 23. 21:34
Senki nem állította hogy mindenki olyan rossz lenne, csak valljuk be, azért a nagy többség hagy némi kívánnivalót maga után, mind hozzáállás, mind higiénia terén. Bár pasiknál nyilván ez ugyanúgy elmondható.
Potter · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. május 23. 19:51
Nem minden csaj kamu meg rossz nyilván. De kisérletezgetni kinek van kedve ha párszor átverték? De ha valaki megtalálja a megfelelő lányt érdemesebb egyhez visszajárni. De mivel azért testi kapcsolatról van szó a kölcsönös tisztelet és higiénia fontos.
willy · Újonc (69 hozzászólás) · 2014. május 23. 19:25
Na--én nem sértegetni jöttem, hanem megköszönni a honlapnak, h "létezik"..:)
Ma voltam Dóri(22)-nél, és mondhatom nem volt rossz:)
Igaz ő volt kereken a 70. prostituált, akinél jártam, ezért minőségi szolgáltatást akartam.. Ennek megfelelően fizettem is, annyit, amennyit..(a második legnagyobb összeget életemben..)
A dolog jól sült el--nem életem legnagyobb, és legjobb szexuális élménye lett, de ott van a TOP 10-ben:))
További jó kalandozást mkinek!!!
Potter · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. május 23. 17:34
Azért mert sok férfi csak max álmában lehet ilyen nőkkel, otthon várja a kövér bajuszos feleség. Nekik jó ez a felemás szolgáltatás is. Akik meg régi tapasztalt motorosok azok meg teljesen csalódnak és kiábrándulnak. Pár éve még máshogy volt. Most ebből is lazán megélnek.
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 23. 16:28
én azt nem értem, hogy ha nyilvánvalóan ennyire kamus meg rosszak akkor hogyhogy még mindig el tudnak itt a városban lavírozni....
walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. május 23. 14:25
Aha, sikerült kifognia kettőt a többi ötven másik kamuból. A kedvesség rendszerint mindegyiküknél csak addig tart, amíg a ***moderálva***elteszi. Utána jönnek a nevetséges kifogások, hogy épp véletlenül most mit miért nem akar csinálni.
Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2014. május 23. 11:00
Üdv!
Pont 2 kamuhirdetőt sikerült kifognod, és ez alapján formáltál véleményt, sajnálatos hogy ilyen egyedek rontják a város szinvonalát, pedig vannak megbizható jó szolgáltatók is, csak sajnos ők vannak kevesen, de sokunknak elment a kedve, hogy tűt keressünk a szénakazalban, már én sem keresek. Részvétem, legközelebb mképpen informálódj, mielőtt akcióba lendülsz!
Törölt felhasználó · 2014. május 23. 08:45
Az természetes, hogy a lányok a p*nzre hajtanak. Az már nem, hogy nem akarnak megdolgozni érte.
Olyan lányoknál, akik előre kérték a ***moderálva***, általában negatív tapasztalataim voltak. Természetesen itt is van kivétel. pl. Naty24 nagyon pozitív élmény volt. Anita21, nagyon korrekt, adott vissza...
Ahol utólag kérték, ott kivétel nélkül pozitív élményekkel távoztam. Ezért inkább már a telefonban egyeztetem az "ajándékozási" módot.
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. május 23. 08:08
Részvétem.Valószínű az eseted nem egyedülálló.Van egy ***moderálva*** nevű oldal.Valami hsonlót kellene bevezetni itt is,és akkor az esetedben szereplő IQ szegény lehúzós ..banco. kihulanának,mert senki nem menne hozzájuk.A teló kinyomás....hadne mocskolódjak,annál is inkább mert teljesen felesleges.Én sem megyek már Győrben senkihez.Értelmetlen.Én nem üríteni akarok,hanem ennél sokkal,de sokkal többet,és gondolom,a legtöbben így vannak ezzel.Nagy kár,hogy ilyen a lányok hozzá állása(akinek nem inge..ne vegye..)Szép napot.
gabriel123456 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. május 23. 01:30
Na ez volt az első,és az utolsó látogatásom!Felhivom Molit h találkozzunk.Megbeszéltük.Győr Duna rezidencia.odamegyek,csaj lejön,de nem az akit hivtam,hanem Merci,de mint Moli mutatkozik be.Nem az akivel akartam találkozni,de gondoltam mindegy.Kérdezte hogy zuhanyoztam e,mondom igen,de azert menjek el nala is.jo legyen.Kijovok a zuhanybol bejon a szobába,azonnal a p*nzt adjam,megegyeztunk ***moderálva***.Eltette a p*nzt,majd hozzálát kézzel,nézi a plafont ablakot...látom rajta a kedvességet és hogy "szeretném hogy elégedetten távozz"egyáltalán nemtudott felizgatni,majd elkezdi hogy izzadság szagom van.mondom nemhiszem el mit ez beszél egy ora alatt kétszer zuhanyoztam!Majd folytatja nagy "lelkesedéssel"egy perc mulva kijelenti hogy csak kézzel hajlando folytatni!Már kezdtem egyre jobban felhuzni magam az egészen.Aztán mondtam neki hagyd abba befejeztük!A válasz"p*nzt nemadok vissza" (gondoltam költsd orvosra)és továbbra is folytatta h izzadt büdös vagyok!Felöltöztem és otthagytam.Közben hallom hogy a konyhában mondja a kolléganőjének (aki közben össze vissza mászkált a lakásban)hogy "milyen büdös a srác..."közben öklendezett!én annyira ideges lettem hogy legszivesebben...!
Lényeg hogy én többet győrbe nemmegyek,és aki tervez győrbe lakásra menni,ha uj lányhoz megy és azt mondja hogy a Duna rezidenciához menjen,az nem azzal fog találkozni akit a képen látott és lehet hogy hasonló élményben lesz része mint nekem!Szóval senkinek nem ajánlom!!!
Azt nemirom hogy minden lány ilyen,vannak kivételek!Amúgy a hét elején hivtam Bellát,ő is a Duna rezidencián van!Megegyeztünk,mire odaértem felhivtam valamit beleszólt,aztán kinyomott és többet nemvette!
Ha a hirdető esetleg ezt elolvassa innen üdvözlöm!!!