Végre valaki másnak is leesett a lóvé dolog! (mármint a lányokon kívül) :D
Végre valaki másnak is leesett a lóvé dolog! (mármint a lányokon kívül) :D
Mindenki csak és kizárólag a p*nzre hajt. Illúziója ne legyen senkinek. Viszont az hogy kevés intelligenciával rendelkezik sok lány az sajnos a szakma hozadéka. Persze van kivétel.
Sziasztok!
Tényleg nem egyszerű itt Győrben jó iparost találni, mert a legtöbben csak a p*nzre hajtanak.
Van néhány kivétel, a legjobb Virág(18).
Aranyos, bomba teste van, lehet kényeztetni is, és nem mellesleg Ő van a képeken.
Nemsokára jönnek negatív élnények is.(de nem Vele)
"Jó Nő"??Bőven található az oldalon.Nem is értelek, tán nem jó a látásod?Virág18,Anita21,Kriszti28,de még jónéhány.Az 1 óra Virágnál nem biztos,hogy megy,de ha meglátod,..(ha melette voksolsz,ajándékot, ne vigyél,sokat ne beszélj,ha még akarsz hozzá menni esetleg később is)Remekül "megcsinál félórában is,ha eléred...Anita is jó, mint ahogy a képei is mutatják.Ha igazi jó hozzá állást keresel,Vivien25-ötöt mindenkép csak ajánlani tudom,isteni fr*ncia,huuu.Remélem tudtam segíteni.Szép napot mindenkinek,mert végre SÜT A NAP!
sziasztok aurelia 19 hova tunt itt itt van gyorben vagy elment, info nincs meg a telefonszama, elore is koszonom. amugy ki meg jo no gyorben 1 orara szeretnek menni de nem lattam aurelait fent , van valami jo no meg ??
Hali.gyorben kihez erdemes menni?meg nincs tapasztalatom a gyori lanyokka.
Kitti valóban ilyen :D Hihetetlen, hogy fent tud maradni. Ez csak azt jelenti, hogy még ezek ellenére is járnak hozzá emberek...
Teljesen jogos, amit mondtok. Sajnos mostanában nincs olyan "húúúúdejó" csaj Győrben. Régen volt Stefy, Bianka, sajnos már egyikőjük sem dolgozik... Itt meg szinte nem is olvasok pozitív hozzászólásokat.
Stefy-nek hívták, aki a METRO mellett várta a vendégeket. Pár hónapja eltűnt, vki azt írta privátban, hogy kiment külföldre.
Teljesen egyetértek. Voltam olyan helyen( nem Győrben), hogy az ajtóban olyan sötétség fogadott, mint a barlangban. Mondtam is a csajnak, hogy egy kis fény kellene. A válasz tömör és b*nk* nem volt. Még az arcát sem láttam. Sarkon fordultam. Nem igazán tetszett neki. Végigkiabálták utánam a lépcsőházat. Amúgy már én sem járok Győrben lányokhoz. Meguntam a kamuképes, le***moderálva*** idet*l*pedett pesti p.....t.
ez a sötétített szoba nekem se tetszik,miért jó ha nem lehet rendesen látni,kivel vagyok?? na meg amikor 3-4 en vannak a lakásban,röhögnek,járkálnak,beszélgetnek. itt nemcsak lejáratásról van szó,de akkor a fogadó és a fogadott fél is viselkedjen a másiknak elvárhatóan. a lányok se írjanak valótlant,ne hamis képek legyenek. amit a bemutatkozásban és megegyezésban ír/mond,akkor úgy tegyen!
volt már velem is korábban,megbeszéljük sexy fehérnemű,magassarkú,kedvesség,amikor meg ott vagyok,ő ezt nem szereti,meg nem volt annyi idő.... jaa,de a ***moderálva*** az kellene mi?? így saját maguk ellen is tesznek,mert oda többet *ngy*n se megyek. mostanában (ezért se) megyek már semelyikhez.
Hali
Én jártam nála. Besötétített szoba, nem nagyon hasonlít a képekhez. Kedvesség nulla.
Egy *** moderálva *** leírja milyen sz*lg*lt*t*sai vannak. Abból egy szó sem igaz. A cs*kóizgatást pl. abszolút nem szereti a saját bevallása szerint. Azt írja nem dohányzik, de ez sem igaz.
Ketten vannak a lakásban. Lehet, hogy a másik, magasabb lány a Tamara ápolónő? Kérdezgettem pár dologról, abszolút elutasító volt.
Egy kollégával csaknem egyszerre értem a bejárati ajtóhoz. Messziről kiszúrtam, így egy kicsit távolabb vártam, amíg felmegy az emeletre...
Tipikusan: add a ***moderálva*** (persze előre), aztán mehetsz is. Nem is maradtam végig. Ez volt a legnegatívabb "élményem" itt Győrben.
Régebben volt egy lány aki Ménfőcsanakon szélén a nagyáruház közelében lévő Motelben várta
látogatóit. Én soha nem voltam nála, de most szeretném meglátogatni. Tudja valaki hogy hívták?
Hirdet még? Esetleg valaki azon a környéken?
persze, ez igaz...azonban amit írtam, ott egyértelműen kamuképről van szó. pontosan nem emlékszem a nevére, de ázsiai szépségként hirdette itt korábban magát. azért gáz, mert aki azt várja, hogy a hirdetésben szereplő lánnyal találkozik, nagyon csalódott lesz...mint én... :(
Szerintem erős fenntartással kell a fényképeket kezelni.
Ha eleve nem kamukép akkor persze minden csaj az előnyeit hangsúlyozza, ezzel nincs is baj (+fotoshop). Ahány kg-val kevesebbet írnak a valóságnál, annyit hozzáadhattok a megadott korhoz :-)
A személyes tapasztalatnál nincs jobb, ha valaki beválik, ne kockáztassatok újabb versenyzőkkel
Hát az elműlt időben nekem csalódás volt a lánylátogatás. Név nélkül :
Az első lány ugyan aranyos és kedves és még extra csókot is adott, de nem saját fényképpel hirdet, hanem össze van ollózva más szolgáltatók képeiből!
A másodiknál saját kép, de kicsit persze előnyös helyzetben készültek. Kiderült a lány nem borotválkozik minden nap, ami azért ebben az esetben ha valaki atestéből él ajánlatos lenne. A melléről nem véletlenül nem volt fotó , mert elő sem került az aktus alatt a melltartóból és ezzel mindketten jobban jártunk.
Harmadik lánnyal időpontegyeztetés, majd go helyszín, ahol egy másik lány fogadott, mondván, hogy egy számon dolgoznak és akit én szerettem volna nincs itt, de telefonba nem is mondtam hogy kivel szeretnék lenni. Mintha nekem tudnom kéne , hogy ők hányan dolgoznak egy számmal. Szóval eljöttem.
Negyedik lány pesti plázacica kinézet. mármint fényképen, mert élőben ugyan derékig stimmel, de onnan fatörzs alkat. Grátisz jár kézfertőtlenítő, mert anélkül nem is érhetsz hozzá. Igaz feljutni hozzá elég nehéz, mert portaszolgálat van és ő jön le, addig ott ácsorogasz. Diszkréció nulla. De fent aszobában is hasonló a helyzet, mert tusoláshoz egy szál f.sz ba megyek a fürdőhöz, szembejön két másik lány. A hozzállás egyébként itt is rendben volt, de a körülémények gyalázatosak.
Eddig ennyi.
Jah és Luis3 abban van valami,amit írtál,hogy nem biztos hogy a legszebb nőkkel a legjobb együtt lenni. Mondjuk volt itt nyíregyen Gina39,na ő tökéletes volt külsőleg,tipikus pasik álma és szolgáltatásban is nálam eddig ő volt a csúcs. Aztán felment Pestre,azóta is ott van úgy tudom,de kb fél Nyíregyháza várja vissza,bár elérni őt,mint új vendég nem volt egyszerű az tény. :) Pesten még régebben voltam egy ugyancsak bombanőnél,aki megintcsak lenyűgözőt nyújtott nekem. Szóval nincsenek szabályok sztem,ez emberfüggő,hogy mennyire tudja az adott szolgáltató elfogadni,hogy ezt csinálja. Velem amúgy a lányok 90%-a eddig kifejezetten kedves,aranyos volt,negatív tapasztalatom az évek folyamán hmm vagy kettő van asszem.
Gast! Ezt is elhiszem. :)
Szia Luis3! Köszi az infót! Amúgy aznap felhívtam a Kittit és telóban normálisnak tűnt,de persze hiszek neked,ha ismered. Ha Győrben járok esetleg a jövőben,megjegyzem a lányok nevét,akiket ajánlottál. :) Csao!
Barátom nem minden ami fénylik messziről. Amúgy a fizetőképes kereslet miatt vannak itt (pl.Audi- rengeteg facér pasi), ami erősebb mint keleten (bár ennek ellentmond hogy mindig Debrecen a No1- létszámban legalábbis).
Néhányat leteszteltem így a véleményem megalapozott. Először is: a legkellemesebb élmények nem a legszebb nőknél értek, sőt mintha fordított lenne az arány. Speciel Kittit ismerem, bombajó test, de fapofa,"addapénztésfuss" kategória, ha nézegetni akarod csak ok.
Jópár csaj kamu képpel van itt, pl Molli talán az életben nem volt Győrben (mindez fényképgaranciával!!! ami tapasztalatom szerint a másik nagy átverés).
Akivel jól jársz-és ezt minden versenyzőnek ajánlott--Yvett28, Dalma35, Barbara (ő a csúcsmasszőr Győrben!!), és a másik Kitti28 aki ma nincs fönt (néha Ajkán).